Postani deo generacije 2020/21

Tehnike prodaje

Opis kursa

Kupac se danas nalazi u središtu interesovanja svake firme jer od njegovog zadovoljstva zavisi koliko će i da li će organizacija biti uspešna. Ukoliko propustimo da planiramo odnose s klijentima, planiramo propast na tržištu.

Ukoliko Vas muče odgovori na pitanja „Da li koristim pravu tehniku prodaje? Da li se obraćam pravoj ciljnoj grupi? Zašto mi klijento nisu verni i kako da ih zadržim?", ovaj kurs će Vam dati odgovore. Na kursu se upoznajete sa tehnikama prodaje - koje sve tehnike prodaje postoje i kada je potrebno upotrebiti koju tehniku prodaje.

Cilj kursa

Cilj kursa je da unapredi Vaše postojeće veštine i donese vam nove, koje ćete moći da primenjujete i na poslu i van njega i to još od prvog minuta nakon završetka kursa. Ne zaboravite: Uspešni prodavci su učili od drugih. Cilj je da otkrijete koji pristup najbolje odgovara vašoj ličnosti i povećate prodaju kao i da naučite da postavite prava pitanja i saznate potrebe kupca.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.