Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Organizaciono ponašanje

Na seminaru Organizaciono ponašanje  možete naučiti zašto se ljudi u organizaciji ponašaju na određeni način i kako se to ponašanje može promeniti, a u cilju unapređenja efikasnosti organizacije. Ovo znanje će posebno koristi svima koji su na menadžerskim pozicijama ili koji imaju takve ambicije. Predavač će se baviti definicijom organizacionog ponašanja, organizacionim kulturom i organizacionom strukturom kao opštim organizacionim faktorima. Biće reči i o grupnim faktorima organizaciong ponašanja: vođstvu, moći i autoritetu, grupama i timovima, konfliktu u organizaciji kao i upravljanju konfliktima. Završni deo predavanja će biti posvećen individualnim faktorima koji utiču na organizaciono ponašanje: ličnosti, percepciji, vrednostima i stavovima, učenju.

Seminar Organizaciono ponašanje održaće Jasna Stojanović. Jasna Stojanović je iskusni trener, konsultant i projektni menadžer, koja je svoje iskustvo sticala u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i na mnogobrojnim projektima Programa za razvoj Ujedinjenih Nacija (UNDP). Njene kvalifikacije, osim upravljanja projektima i treninga i konsaltinga, podrazumevaju i rukovođenje timovima i razvoj timova, kao i upravljanje promenama. Jasna Stojanović je trenutno trener i konsultant za oblasti upravljanja projektima i upravljanja ljudskim resursima u Centru za upravljanje projektima (CPM).

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Šta su timovi? Četiri načina da pokrenete svoju kreativnost
Šta je biznis plan? Reminder
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.