2 programa po ceni 1

Uspešno vođenje sastanaka

Opis kursa

Poslovni sastanci predstavljaju neobično važan deo ukupnog poslovnog života. Loše upravljanje poslovnim sastancima može imati pogubne efekte na ukupnu poslovnu uspešnost organizacije i može negativno uticati na upravljanje vremenom i stepen organizovanosti u organizaciji, na međuljudske odnose i na kraju i na donošenje poslovnih odluka.

Svrsishodni sastanci doprinose većoj efikasnosti i efektnosti organizacije istovremeno skraćujući vreme utrošeno na sastanke. Koliko puta vam se dogodilo da satima sedite u neudobnoj stolici na takozvanom „sastanku", a da pri tom nemate predstavu o čemu se tu zapravo radi?

Na kursu se obrađuju cilj, tipovi sastanka i tehnike vođenja sastanka. Polaznici će učiti pripremu sastanka, planiranje i organizovanje sastanaka, kao i vođenje sastanaka, ulogu i zadatke vođe sastanka. Takođe i zaključivanje sastanaka i šta se radi posle sastanka. Na kursu će polaznici naučiti veštinu uspešnog vođenja i upravljanja poslovnim sastancima.

Cilj kursa

Bez delotvorno vođenih poslovnih sastanaka nije moguće kvalitetno upravljati. Sastanci su nužno potrebni da bi se problemi raspravili i da bi se donele odluke. Usvajanjem tehnika planiranja, organizovanja i vođenja sastanaka može se značajno povećati njihova delotvornost, korisnost i zadovoljstvo učesnika.

Osnovni cilj kursa je da nauči polaznike da učine sastanke kraćim, produktivnijim i sadržajnijim . Polaznici će dobiti smernice za dobru pripremu i struktuiranje sastanka, kao i aktivno učestvovanje u radu svih prisutnih. Posle kursa polaznici će imati potpuni pregled obaveznih elemenata svakog sastanka.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Finansijski menadžmentCambridge poslovni program i Strategijski i operativni menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.