Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Uspešno vođenje sastanaka

Opis kursa

Poslovni sastanci predstavljaju neobično važan deo ukupnog poslovnog života. Loše upravljanje poslovnim sastancima može imati pogubne efekte na ukupnu poslovnu uspešnost organizacije i može negativno uticati na upravljanje vremenom i stepen organizovanosti u organizaciji, na međuljudske odnose i na kraju i na donošenje poslovnih odluka.

Svrsishodni sastanci doprinose većoj efikasnosti i efektnosti organizacije istovremeno skraćujući vreme utrošeno na sastanke. Koliko puta vam se dogodilo da satima sedite u neudobnoj stolici na takozvanom „sastanku", a da pri tom nemate predstavu o čemu se tu zapravo radi?

Na kursu se obrađuju cilj, tipovi sastanka i tehnike vođenja sastanka. Polaznici će učiti pripremu sastanka, planiranje i organizovanje sastanaka, kao i vođenje sastanaka, ulogu i zadatke vođe sastanka. Takođe i zaključivanje sastanaka i šta se radi posle sastanka. Na kursu će polaznici naučiti veštinu uspešnog vođenja i upravljanja poslovnim sastancima.

Cilj kursa

Bez delotvorno vođenih poslovnih sastanaka nije moguće kvalitetno upravljati. Sastanci su nužno potrebni da bi se problemi raspravili i da bi se donele odluke. Usvajanjem tehnika planiranja, organizovanja i vođenja sastanaka može se značajno povećati njihova delotvornost, korisnost i zadovoljstvo učesnika.

Osnovni cilj kursa je da nauči polaznike da učine sastanke kraćim, produktivnijim i sadržajnijim . Polaznici će dobiti smernice za dobru pripremu i struktuiranje sastanka, kao i aktivno učestvovanje u radu svih prisutnih. Posle kursa polaznici će imati potpuni pregled obaveznih elemenata svakog sastanka.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Finansijski menadžmentProdaja i menadžment prodaje i Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.