Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kako da dobijete zvanična poslovna znanja za visoko plaćene poslove u domaćim ili stranim kompanijama

Želite li da na jednom mestu preuzmete sve poslovne veštine, od pravilnog kontrolisanja radnih procesa i finansija, preko uspešnog predstavljanja, prodaje, pregovaranja i rukovođenja timovima, pa sve do razvoja ličnih veština liderstva i preduzetništva... i još mnogo toga?

BusinessAcademy je ovlašćena od odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća. Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

slika

Jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata na svetu, dostupan u Srbiji

Bez obzira na stepen Vaše stručne spreme, sa Cambridge International A&AS level Business sertifikatom i stečenim veštinama otvaraju Vam se vrata dobrih kompanija, projekata ili načina za pokretanje biznisa. Naši polaznici iz Beograda i mnogih mesta širom Srbije su to i dokazali.

SAZNAJTE JOŠ
slika

Učenje na daljinu: Zaposleni ste ili vodite svoj posao, i želite sigurniji nastavak radnog veka?

Da li znate da možete sedeti kod kuće ili između gužvi na poslu, uz računar, i pohađati nastavu po naprednom programu BusinessAcademy? Mnoge Vaše kolege su već završile ovakvo školovanje i stekle sertifikate, učeći na daljinu. Istovremeno savladali nove veštine i osigurali dobre plate. Za samo jedan sat dnevno.

SAZNAJTE JOŠ

Koja poslovna oblast Vas interesuje:

Cambridge poslovni program

Zvaničan jednogodišnji program po ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta.

Ako tražite naplative poslovne veštine i cenjeni sertifikat u jednom paketu, ovaj odsek je za Vas. Naučićete da vodite zahtevne projekte i kreirate profitne centre.

Cambridge poslovni program

Preduzetništvo

Imate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će Vam pomoći da je uspešno ostvarite?

Ili je Vaša firma počela da traži više od Vas. Predlažemo program za preduzetnike. Za one koji ne žele da rade za druge. Najobimniji BA program, za najambicioznije.

Preduzetništvo

Poslovna administracija

Kompletno osposobljavanje za poslove administracije. Uključujući napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima.

Na kraju programa imate mogućnost sticanja ECDL ili Cambridge International A&AS Level Busiess sertifikata.

Poslovna administracija

Finansije

Smer na kome ćete ovladati znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća. Upravljaćete finansijama, naučiti da prepoznate investiciono isplative projekte i ostvariti profit.

Brojevi, proračuni, statistike, analize. Računovodstvo i knjigovodstvo. Kvantitativne finansijske metode. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.

Finansijski menadžment Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Kako da izaberete? U čemu se ovi programi međusobno razlikuju?

Svaki od odseka se sastoji od nastavnih jedinica koje ispunjavaju uslove Cambridge Univerziteta. Razlika je u kombinaciji i obimu predmeta. Nivo predmeta je isti.

Pri tom, polaganje za Cambridge International Business je moguće za svaki odsek, naravno uključujući i odsek Cambridge poslovni program. Pregled svih odseka.

Od kuće ili sa posla (ako nemate vremena za dolazak na nastavu)

BusinessAcademy koristi e-learning tehnologiju koja polaznicima obezbeđuje pohađanje nastave na daljinu po standardu kvaliteta obuke grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

image

Kao rezultat, preko interneta slušate predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke, radite sa profesorima i konsultantima, kao da ste u učionici.

Još bolje, u terminima i vremenima koje sami odredite. Nove tehnologije nam to omogućavaju.

Mnogi polaznici iz Beograda, Srbije i okolnih zemalja, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Makedonije su već završili svoje školovanje na BusinessAcademy, preko interneta. Polaznici iz Amerike, Hong Konga, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike takođe. U stvari, imamo polaznike sa svih pet kontinenata.

Prednost ovakvog učenja je da za samo sat vremena dnevno, od kuće ili sa posla, možete steći vredne veštine i dobiti Cambridge sertifikat. Da saznate više o učenju na daljinu na BusinessAcademy, kliknite ovde.

Način pohađanja nastave

Tradicionalno učeći u učionici, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

10 razloga da izaberete učenje na daljinu

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Upis na BusinessAcademyKontakt telefon službe za prijem: +381 (0)11 4011 210