SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA
ODLIČNO PLAĆEN
POSAO.

Napravite sledeći korak u karijeri uz nova znanja, resurse i našu podršku koja će vam omogućiti da postignete sve svoje profesionalne ciljeve.

 • ★ 4,5

  na osnovu više od 225 Google i Facebook recenzija

 • 16

  generacija uspešnih polaznika

 • 35+

  istaknutih predavača i poslovnih stručnjaka

 • 120+

  zemalja iz kojih uče naši polaznici

 • 675+

  partnerskih kompanija iz celog regiona

Školovanje na BusinessAcademy vas čini veoma poželjnim kandidatom za vaš posao iz snova.

Na BusinessAcademy dobijate poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah.

Pomoć u izboru najboljeg zanimanja

Dobijate profesionalnu pomoć u istraživanju najboljih opcija za vašu buduću poslovnu karijeru.

Realno radno iskustvo

Imate priliku da sve što naučite tokom školovanja primenite u realnim poslovnim situacijama i studijama slučaja.

Dokaz o stručnosti

Dokazaćete svoju stručnost potencijalnim poslodavcima na osnovu sertifikata koje izdaju Cambridge, ECDL, IPMA, ICM, IQN i dr.

Biznis plan

Radićete na razvoju svog biznis plana. Sa njim ćete moći da započnete sopstveni posao i aplicirate za različita sredstva kojima ćete potpomoći realizaciju svoje ideje.

Praktične biznis veštine

Usavršite svoje poslovne veštine na radionicama koje su prilagođene odabranoj stručnoj oblasti.

Besplatni kursevi i predavanja

Imaćete pristup besplatnim kursevima i predavanjima gostujućih predavača na teme poput programiranja, digitalnog marketinga, analize podataka i mnogih drugih.

Povezivanje sa kompanijama

Od stručne pomoći u kreiranju CV-ja, preko pripreme za intervjue, do povezivanja sa kompanijama iz celog regiona.

100% zagarantovano zadovoljstvo

Ukoliko 12 meseci nakon kompletiranog školovanja ne pronađete posao, spremni smo da vam besplatno damo bilo koji od preostalih online kurseva.

Inspirišite se uspesima naših polaznika koji su pomoću BusinessAcademy započeli, promenili ili unapredili svoje karijere.

Mnogi polaznici iz zemlje i regiona, ali i iz 120 zemalja sveta završili su školovanje na BusinessAcademy i započeli svoje uspešne karijere već u toku školovanja ili nakon njega. Pridružite im se i steknite znanja i veštine koji će vas odvesti do odlično plaćenog posla.

Zahvaljujući BusinessAcademy, dobila sam unapređenje na trenutnom radnom mestu i dodatne odgovornosti i mogućnosti sa novostečenim zvanjem Certified Project Manager.

profile

Sara Rajić – Menadžment projekata

Usvojila sam nova znanja i stekla stručnost u ovoj oblasti. Iako sam uglavnom pohađala nastavu uživo, zahvaljujući online platformi za učenje, uspela sam da uskladim predavanja i poslovne obaveze kada je to bilo potrebno.

profile

Ivana Vladov – Finansijski menadžment

Programi su efikasni, tako da sam u kratkom roku stekla praktične veštine. Primenjujem ih svakoga dana. U današnje, turbulentno vreme shvatila sam da je ulaganje u znanje jedini put ka uspehu.

profile

Marija Todorović – Preduzetništvo

Sveobuhvatno iskustvo školovanja na BusinessAcademy je izvanredno i rado bih ga preporučila svima koji žele da steknu dodatna znanja. Jednostavan pristup online platformi u bilo koje vreme, polaganje testova i rad na projektima van učionice, uz brze odgovore predavača, predstavljaju ključne prednosti.

profile

Marija Živković – Menadžment ljudskih resursa

Dopalo mi se što su predavači iz raznih branši i što svi oni imaju svoje lične poslove i na osnovu iskustva govore o onome što predaju. Preporučio bih BusinessAcademy svakome ko hoće da unapredi svoje veštine ili da stekne nove kako bi poboljšao svoje poslovanje.

profile

Bogdan Petrović – Strategijski menadžment

Proširila sam znanja nakon završenog formalnog obrazovanja, te unapredila veštine iz oblasti menadžmenta projekata koja su primenljiva u mom svakodnevnom radu. Neposredni, iskusni i ažurni predavači, korisna iskustva iz prakse, praktična znanja i fleksibilnost u učenju predstavljaju ključne prednosti edukacije na BusinessAcademy.

profile

Milica Belić – Menadžment projekata

Predavači su izuzetno stručni i posvećeni, a predavanja su interaktivna i prilagođena savremenim potrebama. Proces učenja mi je dodatno olakšala online platforma svojom lako dostupnom arhivom materijala sa održanih predavanja.

profile

Jelena Lazić – Menadžment ljudskih resursa

Utisci o programu su izuzetno pozitivni; predavanja su za svaku pohvalu. Predavači su veoma ljubazni, sa iskrenom željom da pomognu polaznicima da brzo usvoje praktična znanja. Njihova stručnost predstavlja ogledalo BusinessAcademy u najboljem svetlu.

profile

Nikola Radin – Menadžment ljudskih resursa

Online fleksibilna nastava i strukturiran program čine BusinessAcademy odličnim izborom za sve zaposlene koji žele da usavrše svoja biznis znanja i veštine. Želim da istaknem svoje zadovoljstvo edukacijom na BusinessAcademy i rado je preporučujem svakome ko ima priliku da se pridruži nekom od dostupnih programa.

profile

Miroslav Prica – Menadžment ljudskih resursa

Imate pitanja?

Pozovite +381 (0)11/40-11-210 ili pošaljite imejl na office@biznis-akademija.com za besplatne stručne konsultacije.

Zašto je sada pravi trenutak da započnete poslovnu karijeru

Brzo naplativa znanja

Kompetitivne zarade

Profitabilno tržište

Rastuća potražnja za različitim oblastima poslovanja

Koja od ovih poslovnih oblasti vas najviše interesuje?

BusinessAcademy je ovlašćena od poslovnih i obrazovnih institucija kao što su Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Institute, International Qualifications Network, CMI i druge da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća. Naš cilj je jednostavan: da vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Cambridge poslovni program

Zvaničan jednogodišnji program po ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta, na kome ćete steći naplative poslovne veštine i cenjeni sertifikat.

Preduzetništvo

Ako imate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će vam pomoći da je uspešno ostvarite, onda je ovo program za vas.

Poslovna administracija

Steknite napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima. Na ovom programu ćete se kompletno osposbiti za poslove administracije.

Menadžment

Za osobe koje žele da organizuju timove, vode poslovne procese i organizuju projekte.

Marketing i prodaja

Specijalistički BA programi za stvaranje kompletnih menadžera marketinga i prodaje.

Finansije

Ovladajte znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća i ostvarivanje visokog profita.

Nastava u učionicama

Predavanja u BusinessAcademy učionicama zasnovana su na osnovama teorije i praktičnim primerima iz prakse. Učenje je bazirano na zadacima i studijama slučaja, što vas veoma brzo osposobljava da stečena znanja odmah primenite u praksi. Nastava se izvodi u Beogradu, u proseku 3 do 4 puta nedeljno, u blokovima od 3 časa.

Online nastava

Ukoliko želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke i komunicirate sa predavačima iako niste u učionici.

Steknite priznati sertifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu, zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na BusinessAcademy.


imgCambridge International School Sticanjem kvalifikacije stručnih jednogodišnjih Cambridge poslovnih studija nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu. Sposobnost naplate Vaših novih veština, takođe.
imgInternational Project Management Association – IPMA International Project Management Association – IPMA je vodeća svetska organizacija za profesionalnu sertifikaciju projektnih menadžera, koja sarađuje sa više od 70 nacionalnih organizacija širom sveta. Pedeset pet godina tradicije, više desetina hiljada sertifikovanih projektnih menadžera i poslovanje u više od 70 zemalja na svim kontinentima potvrđuju reputaciju IPMA u promovisanju i razvoju projektnog menadžmenta.
imgThe Institute of Commercial Management (ICM) The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština. BusinessAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.
imgChartered Institute of Marketing (CIM) Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja i fleksibilna mogućnost sertifikacije čine program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. Po završetku školovanja na BusinessAcademy, čiji je osnivač LINKgroup akreditovani CIM centar, možete steći svetski priznati i cenjeni CIM sertifikat: Foundation Certificate in Marketing.
imgInternational Qualifications Network Kao prvi i jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i finansija, kao i sledeća zvanja: Diploma in Marketing (DipMkt) , Diploma in Economics (DipECO) , Diploma in Human Resource Management (DipHRM) , Certified Project Management Analyst (CPMA) , Certified Finance Specialist (CFS).
imgChartered Management Institute (CMI) Chartered Management Institute iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju menadžera koja je, tokom svog dugogodišnjeg rada i nekoliko hiljada sertifikovanih profesionalaca, aktivno učestovala u promociji i razvoju teorije i prakse menadžmenta i liderstva i uspostavila visoke standarde u edukaciji iz ovih naučnih oblasti.

Upis je u toku! Prijavite se na vreme

Broj ljudi koji će moći da se prijavite je strogo ograničen.
Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. maja ili do popune mesta.

 BusinessAcademy Za prijave do 31.5.2024.**  
Smer Cena* 12 rata 17 rata Puna cena
Cambridge poslovni program 1994 175 136 2500
Strategijski i operativni menadžment 1709 150 116 2200
Menadžment ljudskih resursa 1709 150 116 2200
Preduzetništvo 1709 150 116 2200
Marketing i marketing menadžment 1709 150 116 2200
Prodaja i menadžment prodaje 1709 150 116 2200
Poslovna administracija 1234 108 84 1750
Finansijski menadžment 1709 150 116 2200
Menadžment projekata 1709 150 116 2200
Odnosi s javnošću 1709 150 116 2200
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1709 150 116 2200
Međunarodno poslovanje 1994 175 136 2500
Menadžment prometa nepokretnosti 1709 150 116 2200
*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Ako se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite +381 (0)11/4011-210.

Za nezaposlene: otplatite kada se zaposlite

Ukoliko trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem telefona +381 (0)11/40-11-210, ili mejla office@biznis-akademija.com.

Vaša uzbudljiva poslovna karijera počinje ovde!

Da se prijavite za školovanje na BusinessAcademy, ostavite svoje podatke u formi. Nakon prijave, s vama će kontaktirati savetnik za upis, koji će vas detaljno informisati o školovanju na BusinessAcademy, pomoći u izboru programa i objasniti dalje korake u okviru procedure za upis.

*Ako imate promo kod, unesite ga ovde

Iskoristite DO 30% POPUSTA