Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kako da učite od kuće ili sa posla, iz bilo kog grada ili zemlje, i dobijete zvanične veštine i sertifikate

Sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

(Da proverite kvalitet platforme za učenje na daljinu za Vašu zemlju, kliknite ovde.)

Ako Vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, ovaj vid školovanja je za Vas.

Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

To je neophodno, pošto BusinessAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja Cambridge univerziteta i radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite.

Znanje koje dobijate učeći na daljinu je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta, uključujući Vašu zemlju i druge zemlje Evrope: BusinessAcademy sprovodi nastavu i organizuje polaganje ispita, a sertifikate dobijate direktno sa adresa ovih poznatih institucija.

(Da saznate više o BusinessAcademy i zašto imamo ovakva ovlašćenja, kliknite ovde.)

Mnogi polaznici iz Beograda, Srbije i okolnih zemalja kao što su Crna Gora, BiH, Hrvatska, Makedonija su već završili svoje školovanje na BusinessAcademy, putem interneta. Polaznici iz Amerike, Hong Konga, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske i Južne Afrike, takođe.

U stvari, imamo polaznike sa svih pet kontinenata.

Kako je kvalitet znanja i sertifikata garantovan

Metodologija učenja na daljinu razvijana je više od 150 godina. Distance Learning System (koji se koristi na BusinessAcademy) razvijan je više od 10 godina. Kvalitet ove platforme za učenje na daljinu spada u razloge zbog kojih imamo najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Kao rezultat, školovanjem na daljinu preko BusinessAcademy dobijate isti kvalitet veština i diploma i sertifikata kao da ste učili iz klupe. Diplome i sertifikati i praktične sposobnosti su podjednako priznate.

A pošto koristimo posebnu metodologiju učenja, “Arhitekturu saznanja”, veštine dobijate brže i lakše nego da slušate uobičajena predavanja.

Evo kako: umesto da nastavu slušate i povremeno reagujete na pitanja profesora, učenjem na daljinu informacije dobijate na 3 odvojena načina - slušanjem, gledanjem i čitanjem, dok istovremeno izvršavate obavezne testove i zadatke. Tako se angažujete tri do četiri puta više nego tradicionalnim školovanjem. Kada na to dodate punu podršku profesora u radu sa Vama, postaje jasnije kako stičete realne veštine.

Zbog toga, za jedan do dva sata dnevno možete napraviti ogroman napredak. Postati realno stručni. Naravno, školovanjem na BusinessAcademy postaćete sposobni da svoju poslovnu stručnost i naplatite.

Evo šta je dobro da znate o učenju na daljinu na BusinessAcademy

Kada odaberete učenje na daljinu na BusinessAcademy, obezbeđujemo Vam e-learning tehnologiju koju koristite sve vreme školovanja.

Tehnički uslov je da imate računar sa internet konekcijom uobičajene brzine. (Da proverite da li Vaša internet veza ispunjava kriterijum za korišćenje platforme za učenje na daljinu, kliknite ovde.)

Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video snimke, audio snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih poslovnih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta preko poruka ili konsultacija.

Nastava je intenzivna. Bogata živim primerima koji su Vam dostupni tako da možete reagovati, korigovati, pitati, probati. Predavanja su opipljiva, kao da ste u učionici.

Naravno, dobijate i dokumenta i uputstva. Materijale koristite i kao reference po završetku programa. Ova dokumentacija, zajedno sa knjigama iz naše internet biblioteke, sasvim je dovoljna. Ne morate kupovati dodatne knjige da biste završili svoje školovanje. 

Vaš napredak se redovno proverava

Proveru Vašeg znanja vršimo nakon svakog nastavnog modula. Testiranjem osiguravamo kontinuitet rada cele grupe, a Vi dobijate predznanje za prelazak na sledeće celine predmeta.

Kada Vam se obračunaju procenti uspešnosti, poeni i ukaže na greške koje ste napravili, lako možete da se vratite na deo predavanja koji niste najbolje savladali i pređete ga ponovo.

Pri tom, redovno ćete raditi i assignmente, odnosno zadatke, seminarske radove. Od Vas se zahteva praktičan rad. Profesori proveravaju nivo veština koje ste stekli da bismo znali kojim tempom da rade sa Vama.

Pošto je cilj da postanete visokostručni, ovakav način treniranja je neophodan.

A provera Vašeg napretka je obimna i stalna. U zavisnosti od odseka, školovanjem na BusinessAcademy proći ćete preko 410 testova, assignmenata i projekata.

Imate kompletnu podršku profesora i aktivnu saradnju sa kolegama

Imate punu podršku profesora, i to ne samo tokom predavanja. To je neophodno, pošto profesori lično ocenjuju Vaš napredak i vode Vaše školovanje.

Kada postavite pitanje, bez obzira na vreme, svaki profesor će Vam poslati odgovor za 24 sata ili manje. Kada su otvorene redovne konsultacije, sa predavačima komunicirate u realnom vremenu, kao da sede pored Vas u sobi.

Naravno, možete još aktivnije učestvovati u radu sa profesorima i kolegama redovnim postavljanjem pitanja, chatom, diskusijama na BusinessAcademy forumu otvorenom za polaznike, profesore i konsultante, davanjem ideja, saveta, primera… Sve ove aktivnosti su već ugrađene u Distance Learning System, tako da su Vam dostupne klikom miša.

Da se uverite u funkcionalnost, efikasnost i lakoću korišćenja naše DL platforme, pogledajte e-learning Demo.

Učenje na daljinu pomoću jedinstvene BusinessAcademy mobilne aplikacije

Polaznici BusinessAcademy imaju priliku da uče na daljinu i putem jedinstvene besplatne BusinessAcademy AndroidiOS aplikacije. Zahvaljujući ovom revolucionarnom alatu za učenje, online polaznici mogu da pristupe eLearning platformi za učenje na daljinu preko svog telefona ili tablet uređaja. Sa bilo kog mesta. Kada god im odgovara.

Na taj način, nastavni materijali su na samo jedan dodir od vas i, gde god da se nalazite, možete da pratite predavanja uživo, da prelazite kurseve, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima.

Kako se polažu finalni ispiti

Sve uslove za dobijanje BusinessAcademy sertifikata ispunjavate preko interneta. A polaganje za Cambridge i druga stručna zvanja se održava na kraju školovanja, u učionicama BusinessAcademy ili u jednom od ovlašćenih partnerskih centara za polaganje koje imamo u 157 zemalja širom sveta.

Na taj način ste školovanje i dobijanje stručnih zvanja završili na najpraktičniji način. Najisplativiji, takođe.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se