Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Prodajni proces

Opis kursa

Prodaja je svuda oko nas. U bilo kom poslu, na bilo kom radnom mestu, postoji potreba da se nešto proda: da se proda proizvod, da se proda usluga, ideja, da se "prodate" Vi sami.

Postoji, takođe, i zabluda da biti dobar prodavac znači roditi se sa tim predispozicijama. Često u razgovoru s ljudima u prodaji nailazimo na razmišljanja kako je prodaja nešto neuhvatljivo i apstraktno i da se vrlo teško može nauciti. Istina je upravo suprotna. Prodaja je proces ciji se koraci mogu definisati, uvežbati i ponavljati dovodeći tako do rezultata u obliku kupovine i zadovoljnih klijenata. Na kursu se polaznici upoznaju sa pocesom prodaje.

Cilj kursa

Cilj kursa je da Vam pruži znanja i veštine koje će Vam omoguciti da saznate kako, kada i gde zaključiti prodaju na takav način da i Vi i kupac izađete zadovoljni iz prodajnog procesa.

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Prodaja i menadžment prodaje i Menadžment prometa nepokretnosti.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.