BusinessAcademy je pravi izbor za unapređenje vaše karijere. Prijavite se!

Prezentacije (ECDL kurs)

Opis kursa

Napredni kurs Prezentacije zahteva od polaznika razumevanje kocepta prezentacije i veštine korišćenja programa za kreiranje prezentacija. Ovaj kurs odgovara istoimenom ECDL modulu, a identičan je i njihovom modulu Poslovne prezentacije iz prethodnog nastavnog plana.

Kurs Prezentacije osmišljen je tako da polaznicima, na pristupačan način, omogući upoznavanje sa Microsoft PowerPoint 2010 programom. Podeljen je u logičke celine (module) koji vas na detaljan način upoznaju sa tematikom izrade prezentacija u PowerPointu, počevši od upoznavanja sa grafičkim interfejsom, do načina korišćenja ugrađenih alata i opcija.

Cilj kursa

Cilj PowerPoint kursa je sticanje znanja neophodnih za uspešno korišćenje svih dostupnih alata i opcija Microsoft PowerPoint 2010 programa. Na njemu ćete se upoznati sa dostupnim alatima programa i načinima da ih koriste na najbolji način kako biste uspešno odgovorili svim zahtevima današnjeg poslovnog okruženja.

Po završetku ECDL PowerPoint kursa moći ćete potpuno samostalno da izrađujete prezentacije, unosite i editujete multimedijalni sadržaj, da koristite prednosti grafikona, dijagrama i slično.

Više o znanjima i veštinama koje ćete preuzeti na kursu Prezentacije možete videti u silabusu na zvaničnoj ECDL prezentaciji, a na ovoj strani o samom ECDL sertifikatu.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.