Započnite karijeru HR menadžera od nule

Prednosti učenja na daljinu

Pitate se šta će vam učenje na daljinu doneti u odnosu na tradicionalan princip učenja? Zbog čega biste se umesto pohađanja studija na fakultetu opredelili za online kurs? Iako se tradicionalni način školovanja i online kursevi međusobno ne isključuju, već se odlično mogu dopunjavati, prednosti e-learninga za polaznike su mnogobrojne. Samo neke od njih su:

Poštovanje Vašeg vremena

Svaki pojedinac ima doba dana u kome brže funkcioniše i uspešnije radi. Takođe, savremeni način života nameće brojne obaveze koje je vremenski teško uskladiti. Online program je, primarno poštujući Vaše aktivnosti, vremenski vrlo feksilbilan, maksimalno prilagodljiv Vašem ritmu i dopušta Vam da vreme učenja odredite sami.

Vaš izbor mesta učenja

Online program Vam pruža mogućnost da sami odaberete mesto koje Vam najviše odgovara za učenje ili održavanje nastave. Izberite ambijent u kom se osećate najugodnije, gde se lakše i bolje koncentrišete, a time i najbrže ovladavate željenim gradivom. Pohađajući online program u prilici ste da steknete nova znanja i usavršavate se, bez obzira gde se nalazite.

Neograničen pristup gradivu

Kao korisnici online programa imate mogućnost da neograničeno puta ponavljate gradivo koje želite da naučite. Bez stresa, učite brzinom koja Vama odgovara. Konstantna dostupnost materijala i stalni uvid u ono što učite omogućava Vam visok stepen autokorekcije i napredovanja koje vidnije sami možete pratiti i proveravati.

Lepeza kurseva iz različitih oblasti

Izlazeći u susret Vašim različitim interesovanjima i potrebama za što savremenijim i primenjivijim znanjima i veštinama, online programom smo pokrili široku lepezu oblasti. Naši kursevi su okrenuti menadžmentu, marketingu, ljudskim resursima, dizajnu i njihovoj primeni u svim nivoima, informacionim tehnologijama i stranim jezicima.

Online sesije i konsultacije

Interakcija sa drugima u procesu učenja ponekada je od velikog značaja u procenjivanju sopstvenog znanja, razrešavanju dilema, otkrivanju novih ideja i pravaca daljeg istraživanja. U cilju zadovoljavanja što raznovrsnijih potreba korisnika, online program Vam nudi i mogućnost korišćenja chat sesija.

Lifelong Learning

Lifelong Learning ili celoživotno učenje predstavlja još jednu od nezamenljivih prednosti učenja na daljinu. Mogućnosti stalnog profesionalnog usavršavanja i sticanja novih znanja u savremenom poslovnom svetu predstavljaju preduslove svake uspešne karijere i uspešnog poslovanja.

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se