Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Google sertifikacija

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, BusinessAcademy ima ekskluzivno pravo da organizuje Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google AdWords i Google Analytics sertifikata. 

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanja i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik BusinessAcademy možete potpuno besplatno da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Google academy

U okviru BusinessAcademy možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje AdWords i Analytics sertifikata:

1. AdWords Fundamentals ispit će vas upoznati sa osnovama Google AdWords-a i online oglašavanja. Tokom pripreme za sticanje Fundamentals sertifikata naučićete kako da upravljate nalogom i koji su najznačajniji aspekti online oglašavanja. Polaganje ovog ispita je veoma važno jer je on priprema za naredne ispite kojima stičete zvanični AdWords sertifikat. Da biste postali AdWords sertifikovani profesionalac, morate da položite AdWords Fundamentals ispit i jedan od dodatnih ispita: Search, Display ili Video Advertising.

2. Search Advertising ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.

3. Display Advertising ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.

4. Video Advertising je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTube-a i weba.

5. Analytics ispit je osmišljen tako da proveri vaše poznavanje najbolje prakse digitalne analitike i platforme Google analitike. Polaganje ovog ispita je neophodno kako biste stekli Google Analytics sertifikat.

 

Google AdWords i Google Analytics sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Google partnerTakođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se