Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Najkvalitetniji biznis kursevi u Čačku

Želite da napredujete u karijeri ili da pronađete novi posao kojim ćete biti zadovoljni? Potrebno je da unapredite svoje znanje i da steknete veštine koje imaju uspešni poslovni ljudi.

Biznis akademija nudi vam mogućnost školovanja za najplaćenija zanimanja današnjice, ali i mogućnost polaganja za međunarodno priznate poslovne sertifikate i pri tome ne morate nikud da odete. 

Školovanje na BusinessAcademy traje 12 meseci i polaznici dobijaju mogućnost polaganja za neke od najprestižnijih poslovnih sertifikata koji su priznati kako kod nas, tako i svuda u svetu. Sertifikate koje izdaju Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) samo su neki od mnogih.

Online učenje po standardu pet vodećih svetskih univerziteta

Kvalitetna edukacija sada je dostupna i u vašem gradu. Biznis kursevi u Čačku pravi su izbor za svakoga ko želi da unapredi svoju karijeru a da zbog toga ne mora da napusti mesto u kojem živi. Najbolje poslovno školovanje možete koristiti praktično celog života, jer i po završetku školovanja, poklonićemo vam kurseve koji su vam potrebni da unapredite svoju karijeru. Online edukacija koju organizuje BusinessAcademy napravljena je po ugledu na pet vodećih svetskih univerziteta, a možete je pohađati i dok sedite u Centralnom parku ili šetate pored Zapadne Morave, dok pijete kafu u nekom od kafića na Gradskom šetalištu. Jedino što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Na Distance learning platformi dostupno vam je sve: od live stream predavanja do predavača, multimedijalnih materijala koji su važni za predavanja i testova posle predavanja, dakle, sve ono što vam je neophodno da kvalitetno savladate gradivo i testirate stečeno znanje.

Biznis akademija u Čačku – najbolji izbor za uspešnu poslovnu karijeru

Ako odaberete edukaciju na Biznis akademiji, za samo 12 meseci steći ćete poslovna znanja i veštine koje se na fakultetima uče po tri ili četiri godine. Poseban akcenat stavljen je na školovanje za poslove koji su najtraženiji i najbolje plaćeni u savremenom biznisu.

Jasno je koliko je marketing važan deo svakog uspešnog poslovanja i koliko od njega zavise rezultati. Ovo je era gde se sav posao prebacuje na internet, pa je izlišno naglašavati da nećete doći do ciljne grupe ako vaš posao ne postoji na internetu. Kurs internet marketing obučiće vas na koji način je najbolje da se reklamirate online i kako da targetirate baš one ljude koji će želeti da od vas kupe proizvod ili uslugu koju nudite.

Ukoliko radite ili treba da se zaposlite u kompaniji koja posluje sa inostranstvom ili planira širenje na inostrano tržište, onda će vam kurs međunarodnog marketinga biti velika prednost pri traženju novog posla.

Kurs elektronskog poslovanja omogućiće vam da naučite kako funkcionišu online poslovanja, koliko se razlikuju od klasičnog poslovanja, naučićete prednosti e-bankinga, e-trgovine ili e-uprave.

Biznis kursevi u Čačku za poslovna znanja najuspešnijih biznismena današnjice

Plan i program odseka na BusinessAcademy napravljen je tako da je primat dat praksi u odnosu na teoriju. Profesori su uglavnom iskusni i ostvareni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti koju predaju. Naučiće vas na koji način funkcioniše upravljanje projektima od početka do kraja ili koju marketing tehniku treba da upotrebite u kom trenutku da biste uspeli da vašoj kompaniji obezbedite unapređenje prodaje.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete u kojem se pronalazite i u kojoj oblasti biste želeli da pravite i unapređujete svoju karijeru. Možete izabrati neki od sledećih odseka:  Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja i međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Kako možete da se upišete?

Donesite odluku koja bi mogla vaš poslovni život da promeni iz korena. Sve što treba da uradite jeste da popunite online prijavu ili da se prijavite telefonom: +381 (0)11/40-11-210. Sa vama će kontaktirati savetnik za upis BusinessAcademy i dati vam sve neophodne informacije, pomoći vam da odaberete smer ukoliko je to potrebno i uputiti vas bliže u program samog školovanja.

Brojni Čačani su zahvaljujući znanju i veštinama stečenim na BusinessAcademy napravili značajne korake ka unapređenju svoje karijere. Pridružite im se.

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Beogradu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»