Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Najkvalitetniji biznis kursevi u Čačku

Želite da napredujete u karijeri ili da pronađete novi posao kojim ćete biti zadovoljni? Potrebno je da unapredite svoje znanje i da steknete veštine koje imaju uspešni poslovni ljudi.

Biznis akademija nudi vam mogućnost školovanja za najplaćenija zanimanja današnjice, ali i mogućnost polaganja za međunarodno priznate poslovne sertifikate i pri tome ne morate nikud da odete. 

Školovanje na BusinessAcademy traje 12 meseci i polaznici dobijaju mogućnost polaganja za neke od najprestižnijih poslovnih sertifikata koji su priznati kako kod nas, tako i svuda u svetu. Sertifikate koje izdaju Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) samo su neki od mnogih.

Online učenje po standardu pet vodećih svetskih univerziteta

Kvalitetna edukacija sada je dostupna i u vašem gradu. Biznis kursevi u Čačku pravi su izbor za svakoga ko želi da unapredi svoju karijeru a da zbog toga ne mora da napusti mesto u kojem živi. Najbolje poslovno školovanje možete koristiti praktično celog života, jer i po završetku školovanja, poklonićemo vam kurseve koji su vam potrebni da unapredite svoju karijeru. Online edukacija koju organizuje BusinessAcademy napravljena je po ugledu na pet vodećih svetskih univerziteta, a možete je pohađati i dok sedite u Centralnom parku ili šetate pored Zapadne Morave, dok pijete kafu u nekom od kafića na Gradskom šetalištu. Jedino što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Na Distance learning platformi dostupno vam je sve: od live stream predavanja do predavača, multimedijalnih materijala koji su važni za predavanja i testova posle predavanja, dakle, sve ono što vam je neophodno da kvalitetno savladate gradivo i testirate stečeno znanje.

Biznis akademija u Čačku – najbolji izbor za uspešnu poslovnu karijeru

Ako odaberete edukaciju na Biznis akademiji, za samo 12 meseci steći ćete poslovna znanja i veštine koje se na fakultetima uče po tri ili četiri godine. Poseban akcenat stavljen je na školovanje za poslove koji su najtraženiji i najbolje plaćeni u savremenom biznisu.

Jasno je koliko je marketing važan deo svakog uspešnog poslovanja i koliko od njega zavise rezultati. Ovo je era gde se sav posao prebacuje na internet, pa je izlišno naglašavati da nećete doći do ciljne grupe ako vaš posao ne postoji na internetu. Kurs internet marketing obučiće vas na koji način je najbolje da se reklamirate online i kako da targetirate baš one ljude koji će želeti da od vas kupe proizvod ili uslugu koju nudite.

Ukoliko radite ili treba da se zaposlite u kompaniji koja posluje sa inostranstvom ili planira širenje na inostrano tržište, onda će vam kurs međunarodnog marketinga biti velika prednost pri traženju novog posla.

Kurs elektronskog poslovanja omogućiće vam da naučite kako funkcionišu online poslovanja, koliko se razlikuju od klasičnog poslovanja, naučićete prednosti e-bankinga, e-trgovine ili e-uprave.

Biznis kursevi u Čačku za poslovna znanja najuspešnijih biznismena današnjice

Plan i program odseka na BusinessAcademy napravljen je tako da je primat dat praksi u odnosu na teoriju. Profesori su uglavnom iskusni i ostvareni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti koju predaju. Naučiće vas na koji način funkcioniše upravljanje projektima od početka do kraja ili koju marketing tehniku treba da upotrebite u kom trenutku da biste uspeli da vašoj kompaniji obezbedite unapređenje prodaje.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete u kojem se pronalazite i u kojoj oblasti biste želeli da pravite i unapređujete svoju karijeru. Možete izabrati neki od sledećih odseka:  Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja i međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Kako možete da se upišete?

Donesite odluku koja bi mogla vaš poslovni život da promeni iz korena. Sve što treba da uradite jeste da popunite online prijavu ili da se prijavite telefonom: +381 (0)11/40-11-210. Sa vama će kontaktirati savetnik za upis BusinessAcademy i dati vam sve neophodne informacije, pomoći vam da odaberete smer ukoliko je to potrebno i uputiti vas bliže u program samog školovanja.

Brojni Čačani su zahvaljujući znanju i veštinama stečenim na BusinessAcademy napravili značajne korake ka unapređenju svoje karijere. Pridružite im se.

Prolećni upisni rok se zatvara, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.5.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
17
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1994 175 136 2500 Popunjeno 50% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1709 150 116 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1709 150 116 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1709 150 116 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1709 150 116 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1234 108 84 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1709 150 116 2200 Popunjeno 45% mesta!
Odnosi s javnošću 1709 150 116 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1709 150 116 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1994 175 136 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1709 150 116 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»