Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi menadžmenta u Subotici

BusinessAcademy nudi izvanrednu priliku za polaznike iz Subotice da napreduju u savremenom poslovnom svetu kroz naše kurseve menadžmenta. Ovi kursevi, spakovani u jednogodišnje programe, predstavljaju pravi izbor za one koji teže da steknu znanja i veštine u jednostavnijem ili kompleksnijem rukovođenju firmama i poslovanjem.

Sa Business Academy, imate mogućnost da usavršite svoje veštine i steknete međunarodno priznate diplome, sve to bez potrebe da napuštate Suboticu. Program je usmeren na razvoj veština koje su ključne u današnjem poslovnom okruženju, čime se otvaraju mogućnosti za ostvarivanje višeg nivoa zarade.

Naši obrazovni programi, uključujući kurseve menadžmenta, pružaju izuzetnu priliku za sticanje prestižnih sertifikata renomiranih organizacija kao što su Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Project Management Association (IPMA) i International Qualifications Network (IQN).

Kao akreditovani partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, BusinessAcademy primenjuje visoke standarde učenja koji su usklađeni sa praksama pet vodećih svetskih univerziteta.

Naš program menadžmenta se odlikuje individualizovanim pristupom, prilagođenim specifičnim potrebama svakog polaznika. Kursevi su koncipirani tako da omogućuju učenje u sopstvenom ritmu, uz kontinuiranu podršku i personalizovane povratne informacije od naših iskusnih predavača, čime se osigurava kvalitetno i efikasno obrazovanje.

Polaznici iz Subotice mogu pratiti predavanja i online

BusinessAcademy vam omogućava da steknete obimna znanja i profesionalna priznanja putem naše Distance Learning platforme, koja vam obezbeđuje mogućnost da učite online, što znači da možete učiti kad god želite, bez obzira na to gde se nalazite u Subotici – u svom domu, u kafiću na Trgu republike ili čak tokom izleta na Palić.

Naša Distance Learning platforma pruža isti kvalitet učenja i diploma kao i fizičko prisustvovanje predavanjima, sa vrhunskim stručnim znanjem i međunarodno priznatim zvanjima koja su na ceni širom sveta. Sve što vam je potrebno jesu računar i internet konekcija, a naš personalizovani pristup i povratne informacije od iskusnih predavača će vam pomoći da dostignete svoje ciljeve u karijeri.

Na BusinessAcademy vam nudimo širok spektar obrazovnih resursa, uključujući audio i video zapise, interaktivna predavanja i obrazovne materijale, dostupne na našoj naprednoj platformi za e-učenje koja je dostupna 24 sata dnevno. Uz podršku naših iskusnih predavača, možete biti sigurni da će vam biti pružena pomoć u rešavanju bilo kakvih pitanja ili izazova koji se mogu pojaviti tokom vašeg učenja.

Menadžment kursevi u Kragujevcu su raspoređeni na 7 različitih programa

Strategijski i operativni menadžment

Na programu Strategijski i operativni menadžment, stičete veštine neophodne za efikasno upravljanje promenama i pospešivanje proaktivnog ponašanja zaposlenih, bez obzira na njihovu poziciju u organizaciji, bilo da su operateri, saradnici ili direktori.

Ovaj program vas osposobljava za donošenje profitabilnih poslovnih odluka u različitim poslovnim okruženjima, nezavisno od veličine i delatnosti organizacije, njene tržišne orijentacije, kao i nivoa rukovođenja.

Pored toga, program vas uči i veštinama vođenja ljudi, i tako vam pomaže da budete još sposobniji kao vođa firme, uprkos neizvesnosti koja karakteriše poslovno okruženje.

Interesuje vas ova vrsta menadžmenta? Pogledajte detaljnije o našem programu Strategijski i operativni menadžment.

Ovde možete pronaći kompletan plan nastave ovog programa.

Prodaja i menadžment prodaje

Na odseku Prodaja i menadžment prodaje, stičete taktička znanja koja su ključna za efikasnu prodaju proizvoda i usluga. Program vam omogućava da naučite kako da razvijete i implementirate profitabilne prodajne procese prilagođene specifičnim potrebama preduzeća u kojem radite.

Takođe, savladaćete metode za regrutaciju i vođenje prodajnih timova, kao i za kreiranje kompenzacionih planova i programa za kontinuirano usavršavanje prodavaca. Ove veštine i znanja direktno doprinose generisanju prihoda za preduzeće, čineći vas ključnim faktorom u njegovom uspehu.

Zanima vas menadžment prodaje? Pogledajte naš odsek Prodaja i menadžment prodaje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment projekata

Naš program za osposobljavanje projektnih menadžera, koji je međunarodno priznat, fokusira se na razvoj 29 individualnih kompetencija raspoređenih u tri ključne oblasti: tehničke, bihevioralne i kontekstualne.

Tehničke kompetencije obuhvataju metodološko-tehnička znanja i veštine potrebne za uspešnu realizaciju projekata.

Bihevioralne kompetencije se odnose na upravljanje odnosima među pojedincima i grupama koji su angažovani na projektu.

Kontekstualne kompetencije, pak, uključuju sposobnost interakcije učesnika projekta sa svojim neposrednim i širim okruženjem, kao i sa stalnom organizacijom. Ovaj program pruža sveobuhvatnu pripremu za efikasno upravljanje projektima, programima i portfolijima.

Zanima vas menadžment projekata? Pogledajte naš program Menadžment projekata.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Finansijski menadžment

Program školovanja na odseku Finansijski menadžment je strukturiran u dva ključna ciklusa. Prvi ciklus vam pruža temeljno znanje o finansiranju različitih vrsta resursa unutar preduzeća i uči vas kako da efikasno kontrolišete finansije i upravljate njihovim tokom i procesima.

Drugi ciklus se fokusira na pružanje alata i znanja potrebnih za donošenje ispravnih finansijskih odluka, uključujući stvaranje vrednosti za preduzeće kroz te odluke.

Takođe ćete naučiti kako da se suočavate sa finansijskim rizicima, što je ključna veština za uspešne finansijske stručnjake u današnjem poslovnom svetu.

Kroz ovaj program, stičete sposobnost da upravljate poslovnim finansijama u različitim poslovnim okruženjima, od startapova i malih ambicioznih preduzeća, preko dinamično rastućih tehnoloških kompanija, do zrelih preduzeća i onih koja se nalaze u fazi oporavka i traže finansijsku podršku.

Finansijski menadžment vas uzbuđuje? Pogledajte naš program Finansijski menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje nudi polaznicima sticanje dubljeg razumevanja finansijskih tržišta, kako kroz teorijska tako i kroz praktična znanja. Ovaj program je pažljivo osmišljen da pokrije sve ključne aspekte investiranja i berzanskog poslovanja, što je od suštinskog značaja za rad u finansijskim institucijama koje se bave finansijskim posredovanjem.

U prvoj fazi nastave, polaznici će se upoznati sa makroekonomskim i mikroekonomskim okruženjem, što je ključno za razumevanje dinamike finansijskih tržišta.

Druga faza obuhvata učenje o metodama i tehnikama upravljanja finansijama, finansijskoj analizi i osnovnim računovodstvenim principima, što predstavlja temelj za razumevanje teorije finansiranja i finansijskog sistema preduzeća.

Zanimaju vas menadžment investicija i berza? Pogledajte naš program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment prometa nepokretnosti

Među najuspešnijim i najbogatijim ljudima na svetu nalaze se biznismeni koji su svoje imperije izgradili na temelju nekretnina, bilo kroz ulaganje u njihovu izgradnju ili kroz njihov promet. Ključ njihovog uspeha leži u dubokom razumevanju svih aspekata investiranja i prometa u sferi nepokretnosti, uz svest o stalnoj profitabilnosti ovog sektora.

Za one koji teže karijeri u oblastima kao što su posredovanje u prometu nepokretnostima, menadžment u ovoj oblasti, investiranje i izgradnja nepokretnosti, kao i real estate ili property management, ili bilo kojoj srodnoj oblasti, program Menadžment prometa nepokretnosti na BusinessAcademy predstavlja savršen izbor.

Zanimaju vas nekretnine? Pogledajte naš program Menadžment prometa nepokretnosti.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Poslovna administracija

Na programu Poslovna administracija, školovanje vas osposobljava za razvijanje ključnih veština koje će imati dvostruki uticaj na efikasnost preduzeća. Interno, naučićete kako da osigurate besprekorno funkcionisanje poslovne kancelarije, dok ćete eksterno raditi na jačanju odnosa sa klijentima.

Ovaj program vam pruža napredne veštine neophodne za izgradnju efikasnih međuljudskih odnosa, primenu proverenih metoda organizacije vremena i dokumenata, kao i efektivnu poslovnu upotrebu računara, tabela i interneta.

Pored toga, bićete opremljeni tehničkim znanjima neophodnim za razumevanje računovodstva i knjigovodstva, kao i za tumačenje finansijskih dokumenata, što je ključno za uspešnu komunikaciju sa direktorima.

Zanima vas poslovna administracija? Pogledajte naš program Poslovna administracija.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve menadžmenta u Subotici?

Ukoliko želite da nastavite svoju karijeru i napredujete u poslovnom svetu, možete se prijaviti za naš program popunjavanjem prijave na ovom linku ili pozivom na broj telefona +381 (0)21/31-00-020. Naš savetnik za upis će vam se javiti kako bi vam pomogao u procesu prijave, nakon čega ćete dobiti kompletnu dokumentaciju. Tada postajete polaznik BusinessAcademy i počinjete svoje obrazovanje.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku proces prijavljivanja, a zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, preporučujemo da se prijavite što je pre moguće kako biste iskoristili povoljnije cene obrazovnih programa. Uvažavamo posvećenost i motivisanost polaznika koji teže unapređenju svog znanja i veština, pa nagrađujemo one koji se prijave ranije. Stoga, ne propustite ovu izuzetnu priliku i započnite gradnju svoje karijere kod nas već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»