SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Kursevi menadžmenta u Novom Sadu

Želite li uspeh u savremenom poslovnom svetu? BusinessAcademy nudi Novosađanima kurseve menadžmenta koji su savršeni za obogaćivanje obrazovanja koje pruža priliku za posao na visoko plaćenim pozicijama.

Naši kursevi su koncipirani tako da zadovolje individualne potrebe svakog polaznika, omogućavajući vam da učite svojim tempom i dobijate personalizovane savete od iskusnih predavača.

Kao akreditovani partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, BusinessAcademy primenjuje standarde učenja na daljinu koje koristi pet vodećih svetskih univerziteta. Ovo obezbeđuje da naši programi obuke pružaju kvalitetno obrazovanje, usmereno na sticanje prestižnih sertifikata od renomiranih organizacija kao što su HR Certification Institute (HRCI), Univerzitet u Kembridžu, International Project Management Association (IPMA) i International Qualifications Network (IQN).

Završetkom školovanja na BusinessAcademy u Novom Sadu, stičete međunarodno priznate sertifikate koji vam otvaraju vrata ka ostvarenju vaših dugoročnih karijernih ciljeva. Naši menadžment kursevi, sa personalizovanim pristupom učenju, idealan su izbor za one koji teže uspehu u dinamičnom poslovnom okruženju.

Pratite predavanja iz menadžmenta online!

Da biste efikasno stekli sveobuhvatna znanja, nije obavezno fizičko prisustvo na predavanjima. BusinessAcademy koristi platformu za učenje na daljinu – Distance Learning, koja vam omogućava da steknete stručna zvanja i međunarodno priznate sertifikate putem online obrazovanja. Možete se posvetiti učenju kada vama najviše odgovara, bilo to u udobnosti svog doma, u kafiću na Petrovaradinskoj tvrđavi ili na keju.

Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija! Naša Distance Learning platforma vam omogućava da steknete isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili u učionici – naše visokostručno znanje i priznata zvanja su prepoznati širom sveta.

Tokom školovanja na BusinessAcademy, imate pristup raznovrsnom sadržaju, kao što su audio i video snimci, interaktivna predavanja i materijali za učenje, koji su dostupni 24 sata dnevno putem naše napredne e-Learning platforme za učenje na daljinu. Ukoliko se susretnete sa bilo kakvim izazovima tokom učenja, naši predavači su tu da vam pruže podršku i razreše sve nedoumice.

Menadžment kursevi su raspoređeni na 7 različitih programa

Ukoliko želite da postignete izvanredan poslovni uspeh, odabir menadžment kurseva može biti odluka od ključnog značaja za vašu karijeru. Na BusinessAcademy u Novom Sadu, pruža vam se jedinstvena prilika za značajan projekat edukacije i ličnog usavršavanja koji će vas pripremiti za sve poslovne izazove na koje možete naići na svom putu ka uspehu!

U nastavku ćemo vam ukratko predstaviti naše menadžment programe.

Strategijski i operativni menadžment

Školovanje na odseku za strategijski i operativni menadžment vas priprema za donošenje profitabilnih poslovnih odluka u različitim okolnostima. Bez obzira na veličinu organizacije, njenu tržišnu orijentaciju, nivo rukovođenja i stalnu neizvesnost poslovnog okruženja, bićete osposobljeni da efikasno upravljate.

Fokus strategijskog menadžmenta je na razvijanju odnosa između organizacije i njenog okruženja, kroz definisanje strategijskog odgovora i pozicioniranje na tržištu radi osiguranja kontinuiteta poslovanja organizacije.

Interesuje vas ova vrsta menadžmenta? Upoznajte se detaljnije sa našim programom Strategijski i operativni menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Prodaja i menadžment prodaje

Na odseku Prodaja i menadžment prodaje, stičete napredna znanja i upoznajete taktike neophodne za uspešnu prodaju proizvoda i usluga. Naučićete kako efikasno regrutovati perspektivne prodavce i upravljati prodajnim timovima, razvijati profitabilne prodajne procese prilagođene specifičnostima preduzeća, kao i kako kreirati kompenzacione planove i programe za kontinuirano usavršavanje prodavaca.

Ovaj odsek je idealan izbor za one koji teže nezavisnosti i žele da imaju kontrolu nad svojim prihodima, ali ne nužno i da vode sopstveni biznis.

Zanima vas menadžment prodaje? Pogledajte naš odsek Prodaja i menadžment prodaje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment projekata

Naš program za osposobljavanje projektnih menadžera, koji je međunarodno priznat, fokusira se na razvoj 29 individualnih kompetencija u tri ključne oblasti: tehničke, bihevioralne i kontekstualne.

Pored toga, ovaj program vas priprema za posao u različitim industrijskim sektorima, uključujući različite kompanije u kojima se računari koriste za razvoj proizvoda, softverske kompanije, servisna preduzeća, banke i druge finansijske institucije, istraživačke agencije, građevinske firme, državne službe i konsultantske kuće.

Zanima vas menadžment projekata? Pogledajte naš program Menadžment projekata.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Finansijski menadžment

Na odseku za finansijski menadžment stičete znanja koja su ključna za efikasno upravljanje finansijama unutar preduzeća. Naučićete kako da strateški investirate u razvoj, određujete obim i način ulaganja, upravljate investicionim fondovima i kontrolišete troškove, sve to radi povećanja profita.

Ovaj program vam takođe otkriva kako pravilna finansijska kontrola može imati direktan uticaj na profitabilnost poslovanja, pružajući vam finansijske veštine koje predstavljaju neophodan alat za svakog uspešnog menadžera.

Finansijski menadžment vas uzbuđuje? Pogledajte naš program Finansijski menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Na programu Investicioni menadžment i berzansko poslovanje dobićete sveobuhvatno obrazovanje koje vam donosi napredna znanja i veštine, kako teorijske tako i praktične, neophodne za uspešno učešće na finansijskim tržištima, bilo kao individualni ili institucionalni investitor.

Polaznici programa Investicioni menadžment i berzansko poslovanje će razviti kompetencije za razumevanje i primenu modernih investicionih instrumenata i tehnika, sa fokusom na postizanje finansijskih ciljeva klijenata na regionalnim i međunarodnim finansijskim tržištima.

Zanimaju vas menadžment investicija i berza? Pogledajte naš program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment prometa nepokretnosti

Ako se prepoznajete u nekoj od oblasti rada sa nekretninama kao što su:

 • poslovanje sa nekretninama;
 • upravljanje u sektoru nekretnina;
 • ulaganje u nekretnine i razvoj projekata nekretnina;
 • upravljanje imovinom;
 • ili bilo koje srodne oblasti rada sa nekretninama,

onda je ovaj program idealan za vas.

Polaznici će biti obučeni da isprate sve etape i procese u vezi sa trgovinom nekretninama i da se pobrinu za njihovu realizaciju. Usvojiće znanja o pravnim okvirima, finansijskim i poreskim obavezama kada je reč o ovoj oblasti; znaće da primenjuju analitičke metode i tehnike prilikom evaluacije pojedinačnih nekretnina.

Zanimaju vas nekretnine? Pogledajte naš program Menadžment prometa nepokretnosti.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Poslovna administracija

Obrazovanje na odseku Poslovna administracija vas osposobljava za dvostruku ulogu u stabilizaciji rada preduzeća: unapređenje unutrašnjeg funkcionisanja poslovne kancelarije i jačanje eksternih odnosa sa klijentima. Naučićete kako da uspostavljate efikasne međuljudske odnose i koristite proverene metode za organizaciju vremena i dokumenata, kao i poslovnu primenu računara, tabela i interneta.

Takođe, bićete opremljeni tehničkim znanjima neophodnim za razumevanje računovodstva i knjigovodstva, kao i za interpretaciju finansijskih dokumenata, što je ključno za efikasnu komunikaciju sa rukovodiocima.

Zanima vas poslovna administracija? Pogledajte naš program Poslovna administracija.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve menadžmenta u Novom Sadu?

Kako biste se upisali na BusinessAcademy, potrebno je da pošaljete svoju prijavu koja se nalazi na ovom linku ili nas pozovete telefonom na broj +381 (0)21/31-00-020. Nakon prijave, sledi razgovor sa našim savetnikom za upis, gde ćemo, pored relevantnih informacija o vama, takođe diskutovati o vašem profesionalnom statusu i ciljevima za napredovanje.

Pored toga, slobodni ste i da nas posetite na našoj lokaciji u Novom Sadu, na adresi Danila Kiša 5.

Prolećni upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku u upisni rok sa ograničenim brojem slobodnih mesta. Iskoristite ovu priliku i prijavite se što pre kako biste mogli da koristite povoljnije cene školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo polaznike koji su spremni i odlučni. Ne gubite vreme, upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.4.2024.**
Smer Cena* 12
rata
18
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1947 171 125 2500 Popunjeno 45% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1662 146 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1662 146 107 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1662 146 107 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1662 146 107 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1662 146 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1187 104 76 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1662 146 107 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1662 146 107 2000 Popunjeno 40% mesta!
Odnosi s javnošću 1662 146 107 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1662 146 107 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1947 171 125 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1662 146 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»