Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi menadžmenta u Nišu

Za Nišlije koje ciljaju na uspeh u brzom i konkurentnom poslovnom svetu, BusinessAcademy nudi kurseve menadžmenta koji su savršen izbor za one koji teže visoko plaćenim pozicijama.

Ovi kursevi omogućavaju vam da unapredite svoje veštine i zaradite međunarodno priznate diplome, sve to kroz fleksibilno učenje na daljinu, bez potrebe da napuštate Niš.

BusinessAcademy nudi Nišlijama priliku da steknu cenjene sertifikate svetski priznatih institucija kao što su HR Certification Institute (HRCI), Univerzitet u Kembridžu, International Project Management Association (IPMA) i International Qualifications Network (IQN), kroz vrhunske obrazovne programe, uključujući i kurseve menadžmenta.

Kao zvanični partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, BusinessAcademy primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksom pet najprestižnijih svetskih univerziteta. Naši kursevi menadžmenta osmišljeni su tako da pruže personalizovan pristup učenju, prilagođavajući se individualnim potrebama svakog polaznika. Ovo omogućava polaznicima da uče svojim tempom i dobijaju prilagođene povratne informacije od naših iskusnih predavača.

Sva predavanja možete pratiti online preko naše Distance Learning platforme

BusinessAcademy vam omogućava da steknete sveobuhvatna znanja i stručna zvanja putem Distance Learning platforme, koja je dostupna online. Sada vam nije potrebno fizičko prisustvo na predavanjima, jer možete učiti kad god vama najviše odgovara – bilo to u udobnosti svog doma, u kafiću na Trgu Kralja Milana ili u mirnom okruženju parka Čair. Potrebni su vam samo laptop i internet konekcija! Naša Distance Learning platforma pruža isti kvalitet učenja i diploma kao da ste prisutni u učionici, sa visokim stručnim znanjem i zvanjima koja su priznata širom sveta.

Na BusinessAcademy imate pristup raznolikom sadržaju za učenje, uključujući audio i video snimke, interaktivna predavanja i materijale za učenje, koji su dostupni 24 sata dnevno preko naše napredne e-Learning platforme za učenje na daljinu. Ukoliko naiđete na bilo kakve izazove tokom učenja, naši instruktori su vam na raspolaganju da pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Izaberite jedan od 7 jednogodišnjih programa menadžmenta koji najviše odgovara vašim interesima!

Ukoliko težite postizanju izvanrednog poslovnog uspeha, menadžment kursevi koje možete pratiti iz Niša mogu biti ključni korak u vašoj karijeri. BusinessAcademy vam pruža jedinstvenu priliku za kvalitetno obrazovanje i lični razvoj koji će vas opremiti za suočavanje sa svim poslovnim izazovima koji vam se mogu naći na putu do uspeha!

U nastavku ćemo vam predstaviti neke od naših menadžment programa.

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Kada se upustite u svet investiranja, postavlja se niz ključnih pitanja: Kako doneti pravu investicionu odluku? Šta utiče na cene hartija od vrednosti? Mogu li se predvideti smer i stepen cenovnih promena na berzi? Kako anticipirati trendove na finansijskom tržištu i razumeti berzanske indekse?

Ova pitanja su od suštinskog značaja za svakog ko planira da investira na finansijskom tržištu, bilo kao individualni ili institucionalni investitor.

Zanimaju vas menadžment investicija i berza? Pogledajte naš program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Prodaja i menadžment prodaje

Na odseku Prodaja i menadžment prodaje osposobićete se za ključne aspekte prodajnih procesa i menadžmenta, što direktno doprinosi povećanju prihoda preduzeća. Program vam omogućava da naučite kako efikasno prodavati proizvode i usluge, kako regrutovati i voditi prodajne timove, razvijati profitabilne prodajne strategije prilagođene vašem preduzeću, te kreirati kompenzacione planove i programe za kontinuirano usavršavanje prodavaca.

Primena ovih veština i znanja u praksi može rezultirati impresivnim rezultatima, poput onih kod najboljih prodavaca u nekim domaćim preduzećima, koji mesečno generišu promet od 40 do 50 hiljada evra, čime se njihova zarada znatno povećava u odnosu na prosečnu platu u preduzeću.

Zanima vas menadžment prodaje? Pogledajte naš odsek Prodaja i menadžment prodaje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment projekata

Program Menadžment projekata je fokusiran na razvoj projektnih menadžera u oblastima projektnog, programskog i portfolijskog menadžmenta. Polaznici će kroz ovaj program steći 29 individualnih kompetencija, koje su kategorizovane u tri glavne grupe: tehničke, bihevioralne i kontekstualne kompetencije.

Ovaj program takođe nudi opšta i specifična znanja o upravljanju projektima, uključujući osnovnu terminologiju, metode i tehnike upravljanja projektima. Takođe, polaznici će se upoznati sa metodologijom realizacije projekata koja se oslanja na mrežne modele i aplikacioni softver.

Zanima vas menadžment projekata? Pogledajte naš program Menadžment projekata.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Poslovna administracija

Školovanje na odseku Poslovna administracija na BusinessAcademy pruža vam priliku da razvijete ključne veštine koje će imati dvostruki uticaj na stabilnost i uspeh preduzeća u kojem radite. Kroz ovaj program, ne samo da ćete osigurati efikasno funkcionisanje poslovne kancelarije već ćete i unaprediti odnose sa klijentima.

Program je osmišljen tako da vas opremi naprednim veštinama za izgradnju snažnih međuljudskih odnosa, efikasnu organizaciju vremena i dokumenata, kao i za poslovnu upotrebu računara, tabela i interneta. Pored toga, stičete tehnička znanja neophodna za razumevanje računovodstva i knjigovodstva, što vam omogućava da efikasno komunicirate sa direktorima i drugim ključnim osobama u preduzeću.

Zanima vas poslovna administracija? Pogledajte naš program Poslovna administracija.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Finansijski menadžment

Program školovanja na odseku Finansijski menadžment obuhvata dva osnovna ciklusa obrazovanja. Prvi ciklus se usredsređuje na pružanje znanja o finansiranju različitih vrsta resursa unutar preduzeća, uključujući kontrolu finansija i upravljanje njihovim procesima i tokovima.

Drugi ciklus je fokusiran na razvoj veština i znanja neophodnih za donošenje efikasnih finansijskih odluka, kreiranje vrednosti za preduzeće putem ovih odluka, kao i na razvijanje sposobnosti suočavanja sa rizicima, što je veoma cenjena veština u savremenom finansijskom sektoru.

Finansijski menadžment vas uzbuđuje? Pogledajte naš program Finansijski menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Strategijski i operativni menadžment

Operativni menadžment se fokusira na efikasno korišćenje već uspostavljene strategijske pozicije organizacije. To se postiže kroz realizaciju operativnih ciljeva i efektivno upravljanje resursima i funkcionalnim celinama organizacije.

Nasuprot tome, strategijski menadžment se usredsređuje na razvijanje veza između organizacije i njenog okruženja. Ovo uključuje aktivnosti pozicioniranja na tržištu i definisanja strategijskih odgovora, sve sa ciljem osiguranja kontinuiteta poslovanja organizacije.

Interesuje vas ova vrsta menadžmenta? Pogledajte detaljnije o našem programu Strategijski i operativni menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment prometa nepokretnosti

Zamislite svet u kojem ulaganje u nekretnine može doneti trostruki povraćaj investicije. Razmislite o mogućnosti da vaša zarada od prodaje nekretnine bude ekvivalentna nekoliko prosečnih plata. A šta ako se usmerite ka real estate menadžmentu, gde su zarade izražene u hiljadama dolara?

Ako vas privlači bilo koja od ovih oblasti, bilo da je to posredovanje u prometu nepokretnosti, menadžment, investiranje, izgradnja, ili bilo koja srodna oblast, program Menadžment prometa nepokretnosti na BusinessAcademy je savršen izbor za vas.

Zanimaju vas nekretnine? Pogledajte naš program Menadžment prometa nepokretnosti.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve menadžmenta u Nišu?

Za prijavljivanje na BusinessAcademy, potrebno je da popunite prijavu na ovom linku ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11/40-11-210 ili +381 0(11) 78-56-110. Nakon prijave, uslediće razgovor sa našim savetnikom za upis. U toku tog razgovora, naš savetnik će vam tražiti relevantne informacije o vašem profesionalnom iskustvu i ciljevima za dalji napredak.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni proces je u toku, a zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, preporučujemo da se što pre prijavite kako biste imali pristup povoljnijim cenama školovanja. Nagrađujemo predane i motivisane polaznike koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Stoga, ne odlažite prijavu, već iskoristite ovu priliku i započnite svoje obrazovanje kod nas već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»