SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Kursevi menadžmenta u Kragujevcu

Menadžment u preduzećima ume da bude dosta složen, ali i veoma dobro nagrađen posao. Za polaznike iz Kragujevca koji sebe vide na poziciji sa koje se donose najbitnije odluke unutar jednog biznisa, BusinessAcademy ima pravo rešenje!

Naši kursevi menadžmenta su deo ponude naših jednogodišnjih programa koji vam pružaju priliku da steknete cenjene sertifikate od uglednih institucija kao što su HR Certification Institute (HRCI), Univerzitet u Kembridžu, International Project Management Association (IPMA) i International Qualifications Network (IQN).

BusinessAcademy, kao akreditovani partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksom pet vodećih svetskih univerziteta.

Naši programi menadžmenta se odlikuju personalizovanim pristupom učenju, prilagođenim specifičnim potrebama svakog polaznika, omogućavajući im da uče u svom ritmu i dobijaju personalizovane povratne informacije od naših iskusnih predavača.

Da li vam više odgovara tradicionalno ili online pohađanje nastave?

BusinessAcademy vam pruža izuzetnu priliku da steknete obimna znanja i profesionalna priznanja kroz našu Distance Learning platformu, koja vam omogućava online učenje. Sada možete učiti u bilo koje vreme i na bilo kom mestu u Kragujevcu, bilo da ste kod kuće, u omiljenom kafiću na Trgu Fontana ili u prirodi pored jezera Bubanj.

Jedino što vam je potrebno za pristup našim programima jesu laptop i stabilna internet konekcija. Naša platforma za učenje na daljinu nudi isti kvalitet obrazovanja kao i tradicionalna učionica, sa visokokvalitetnim stručnim znanjem i međunarodno priznatim zvanjima koja su cenjena širom sveta.

Na BusinessAcademy, imate pristup širokom spektru obrazovnih resursa, uključujući audio i video materijale, interaktivna predavanja i obrazovne materijale, dostupne 24 sata dnevno na našoj naprednoj e-Learning platformi. Ukoliko se suočite sa bilo kakvim izazovima tokom učenja, naši iskusni predavači su tu da vam pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Ukoliko vas privlači menadžment, možete izabrati između ovih 7 jednogodišnjih programa

Menadžment je izuzetno široka oblast; stoga smo odlučili da izradimo nekoliko programa od kojih svaki pokriva određenu podoblast ili industriju ka koju je usredsređen.

Strategijski i operativni menadžment

Menadžment se neprestano razvija, a novi pristupi u ovoj oblasti često proizilaze iz neočekivanih rezultata naučnih istraživanja. Ukoliko težite vođenju ljudi, vaš fokus treba da bude na efikasnom upravljanju promenama i podsticanju proaktivnosti među zaposlenima, bez obzira na njihovu poziciju u organizaciji – bilo da su operateri, saradnici ili direktori.

Na programu Strategijski i operativni menadžment, stičete sposobnost da donosite profitabilne poslovne odluke u različitim poslovnim okruženjima i uslovima, nezavisno od veličine i delatnosti organizacije, kao i njene tržišne orijentacije.

Ovaj program vam pruža neophodne alate za vođenje ljudi, omogućavajući vam da lakše ostvarite svoje lične ambicije i poslovne ciljeve, čak i u uslovima stalne neizvesnosti koja karakteriše savremeno poslovno okruženje.

Interesuje vas ova vrsta menadžmenta? Informišite se detaljnije o našem programu Strategijski i operativni menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Prodaja i menadžment prodaje

Na odseku Prodaja i menadžment prodaje na BusinessAcademy, polaznici stiču napredna taktička znanja neophodna za efikasnu prodaju proizvoda i usluga.

Program obuhvata učenje o metodama regrutacije i vođenja prodajnih timova, razvoju profitabilnih prodajnih procesa prilagođenih specifičnostima preduzeća, kao i kreiranju kompenzacionih planova i programa za kontinuirano usavršavanje prodavaca.

Osim toga, program nudi praktične alate koji omogućavaju polaznicima da, bilo samostalno bilo u timu, značajno unaprede prodajne rezultate preduzeća na sistematičan način.

Kroz školovanje, stiču se veštine u naprednoj prodaji, planiranju i organizaciji prodaje, upravljanju ljudskim resursima, vođenju odnosa sa klijentima, razvoju proizvoda i ponuda, finansijskom kontrolingu, kao i lične veštine iz domena poput pregovaranja, donošenja odluka, liderstva, marketinga i menadžerskih poslovnih veština.

Zanima vas menadžment prodaje? Pogledajte naš odsek Prodaja i menadžment prodaje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment projekata

Na programu Menadžment projekata, polaznici imaju priliku da steknu obimna znanja i veštine u skladu sa standardima i kriterijumima International Project Management Association (IPMA).

Ovaj program je međunarodno priznat i fokusiran je na osposobljavanje projektnih menadžera u oblastima projektnog, programskog i portfolijskog menadžmenta. Program obuhvata razvoj 29 individualnih kompetencija, koje su organizovane u tri glavne kategorije: tehničke, bihevioralne i kontekstualne kompetencije.

Tehničke kompetencije uključuju metodološka i tehnička znanja i veštine ključne za uspešnu realizaciju projekata. Bihevioralne kompetencije se odnose na sposobnost upravljanja odnosima među pojedincima i grupama koji su angažovani na projektu. Kontekstualne kompetencije se fokusiraju na sposobnost interakcije sa različitim aspektima projektnog okruženja, uključujući i odnos sa stalnom organizacijom.

Ove kompetencije zajedno omogućavaju polaznicima da razviju sveobuhvatne sposobnosti potrebne za efikasno upravljanje projektima u različitim poslovnim i organizacionim kontekstima.

Zanima vas menadžment projekata? Pogledajte naš program Menadžment projekata.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Finansijski menadžment

Na programu Finansijski menadžment, polaznici imaju priliku da steknu temeljno razumevanje i sveobuhvatne veštine potrebne za efikasno upravljanje finansijama unutar preduzeća. Program je fokusiran na ključne aspekte finansijskog menadžmenta, uključujući strategije investiranja, upravljanje investicionim fondovima i kontrolu troškova, sve zarad maksimiziranja profita preduzeća.

Polaznici će se upoznati sa različitim tehnikama i metodama neophodnim za efikasno finansijsko upravljanje, uključujući brojne analize, statistike, računovodstvo i kvantitativne finansijske metode.

Program je posebno prilagođen onima koji imaju analitički pristup i žele da svoje veštine primene u praksi, kako bi direktno doprineli profitabilnosti i finansijskoj stabilnosti preduzeća.

Finansijski menadžment vas uzbuđuje? Pogledajte naš program Finansijski menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Kada se upustite u svet investiranja, postoji niz ključnih pitanja koja treba razmotriti. Kako doneti pravu investicionu odluku? Kako se kreću cene hartija od vrednosti i šta utiče na njihove promene? Kako predvideti buduće trendove na finansijskim tržištima i kako tumačiti berzanske indekse? Svi koji planiraju da investiraju na finansijskom tržištu suočavaju se sa ovim i sličnim dilemama.

Na programu Investicioni menadžment i berzansko poslovanje, polaznici će imati priliku da steknu kako teorijska tako i praktična znanja ključna za efikasno uključivanje u svet finansijskih tržišta. Program je osmišljen tako da obuči kako individualne tako i institucionalne investitore, pružajući im sve potrebne alate i znanja za uspešno investiranje i upravljanje portfoliom.

Kroz ovaj program, polaznici će naučiti kako da analiziraju tržišne trendove, interpretiraju finansijske podatke i donose informisane odluke koje će doprineti njihovom uspehu na polju investiranja.

Zanimaju vas menadžment investicija i berza? Pogledajte naš program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment prometa nepokretnosti

Zamislite mogućnost da vaša investicija u nekretnine donese trostruki povraćaj. Razmislite o potencijalu zarade koja može biti u iznosu od nekoliko prosečnih plata samo od jedne prodaje nekretnine. Ako ste zainteresovani za ulazak u svet real estate menadžmenta, možete očekivati zaradu koja se meri u hiljadama dolara.

Ako se vidite u ulozi posrednika u prometu nepokretnosti, menadžera u ovoj oblasti, investitora ili graditelja, ili pak u ulozi menadžera nekretnina, program Menadžment prometa nepokretnosti na BusinessAcademy je idealan za vas.

Ovaj program vam pruža priliku da steknete kako teorijska tako i praktična znanja iz različitih aspekata menadžmenta, prava, finansija, kao i prostornog planiranja i izgradnje, sve u kontekstu modernog tržišta nekretnina.

Zanivaju vas nekretnine? Pogledajte naš program Menadžment prometa nepokretnosti.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Poslovna administracija

U današnjem poslovnom svetu, 90% najboljih poslova u administraciji nalazi se u kompanijama koje se bave kreiranjem i pružanjem različitih vrsta usluga. Ovo uključuje poslovne servise (B2B), finansijske usluge, obrazovne programe, kao i kompanije koje se fokusiraju na pružanje visokokvalitetnih usluga svojim klijentima u najrazličitijim drugim sferama.

Kroz program Poslovna administracija, stičete napredne veštine ključne za uspešno obavljanje ovih poslova. Naučićete kako da efikasno gradite i održavate međuljudske odnose i primenjujete proverene metode organizacije vremena i dokumenata, kao i kako da optimalno koristite računare, tabele i internet u poslovne svrhe.

Takođe, ovaj program vam pruža tehnička znanja neophodna za razumevanje osnova računovodstva i knjigovodstva, kao i za interpretaciju finansijskih dokumenata, što je ključno za efikasnu komunikaciju sa rukovodstvom.

Zanima vas poslovna administracija? Pogledajte naš program Poslovna administracija.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve menadžmenta u Kragujevcu?

Ukoliko želite da napravite napredak u svojoj karijeri, možete se prijaviti za naš program popunjavanjem prijave preko ovog linka ili pozivom na broj telefona +381 (0)11/40-11-210. Naš savetnik za upis će vam se javiti kako bi vam pomogao u procesu prijave, nakon čega ćete dobiti svu neophodnu dokumentaciju.

Prolećni upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

U toku je proces upisa, a zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, preporučujemo da se prijavite što pre kako biste imali pristup povoljnijim cenama školovanja. Cenimo posvećenost i motivisanost naših polaznika koji su spremni da unaprede svoje znanje i veštine, zbog čega nagrađujemo one koji se prijave na vreme. Stoga, ne oklevajte, već iskoristite ovu izuzetnu priliku i počnite da gradite svoju karijeru kod nas već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.4.2024.**
Smer Cena* 12
rata
18
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1947 171 125 2500 Popunjeno 45% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1662 146 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1662 146 107 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1662 146 107 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1662 146 107 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1662 146 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1187 104 76 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1662 146 107 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1662 146 107 2000 Popunjeno 40% mesta!
Odnosi s javnošću 1662 146 107 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1662 146 107 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1947 171 125 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1662 146 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»