Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi menadžmenta u Beogradu

Imate ambiciju da ostvarite uspešnu karijeru u modernom poslovnom svetu? BusinessAcademy kursevi menadžmenta u Beogradu su najbolji izbor za vaše obrazovanje, koji će vam omogućiti pristup dobro plaćenim poslovima!

BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate nakon završenog školovanja, čime će vam biti olakšan put ka ostvarenju karijere o kojoj ste oduvek sanjali.

BusinessAcademy u Beogradu nudi vrhunske kurseve menadžmenta, koji će vam pomoći da steknete prestižne sertifikate koje izdaju renomirane organizacije kao što su Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy, kao ovlašćeni partner Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, sprovodi obuku u skladu sa standardima učenja koji se koriste na pet vodećih svetskih univerziteta. Jedna od istaknutih karakteristika naših kurseva menadžmenta je personalizovani pristup učenju. Kursevi su pažljivo dizajnirani kako bi zadovoljili individualne potrebe svakog učenika, omogućavajući im da uče sopstvenim tempom i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača.

Edukacija iz oblasti menadžmenta na tradicionalni ili onlajn-način – izbor je na vama

Za efikasno sticanje sveobuhvatnih znanja fizičko prisustvo na predavanjima nije obavezno. BusinessAcademy koristi Distance Learning platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava da steknete stručna zvanja i međunarodno priznate sertifikate putem onlajn-obrazovanja. Možete se posvetiti učenju onda kada vam najviše odgovara, bilo to iz udobnosti svog doma, u tihoj atmosferi nekog kafića u Knez Mihailovoj ili na Obilićevom vencu. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija! Naša Distance Learning platforma vam omogućava da steknete isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili u učionici – zvanja i veštine koji se ovde stiču priznati su širom sveta.

Tokom školovanja na BusinessAcademy, imate pristup raznovrsnim audio i video snimcima, interaktivnim predavanjima i materijalima za učenje koji su dostupni 24 sata dnevno putem naše sofisticirane platforme za učenje na daljinu. Ukoliko se suočite sa bilo kakvim poteškoćama tokom učenja, naši profesori su tu da vam pruže pomoć i reše sve nedoumice.

Ukoliko preferirate tradicionalni pristup učenju, BusinessAcademy vam pruža mogućnost da koristite naše BusinessAcademy prostorije (Beograđanka, ulaz iz Kralja Milana). Tradicionalno školovanje na BusinessAcademy odvija se u moderno opremljenim salama i učionicama koje zadovoljavaju najviše standarde.

Kursevi menadžmenta raspoređeni su na 7 različitih programa

Ukoliko želite da ostvarite zapažen poslovni uspeh, odabir kurseva iz oblasti menadžmenta može biti ključna odluka za vašu karijeru. Na BusinessAcademy u Beogradu pruža vam se prilika za važan projekat edukacije i ličnog usavršavanja, koji će vas pripremiti za sve poslovne izazove sa kojima se možete susresti na putu ka uspehu!

Strategijski i operativni menadžment

Školovanjem na prestižnom odseku Strategijski i operativni menadžment na BusinessAcademy stičete sposobnosti koje vam omogućavaju donošenje profitabilnih poslovnih odluka, bez obzira na veličinu, tržišnu orijentaciju i nivo rukovođenja organizacije, kao i u uslovima stalne neizvesnosti poslovnog okruženja.

Osim toga, bićete osposobljeni za efikasno vođenje ljudi, kako biste lakše ostvarili svoje lične ambicije i poslovne uspehe.

Interesuje vas ova vrsta menadžmenta? Pogledajte detaljnije o našem programu Strategijski i operativni menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Prodaja i menadžment prodaje

Kroz školovanje na odseku Prodaja i menadžment prodaje na BusinessAcademy steći ćete napredna taktička znanja neophodna za uspešnu prodaju proizvoda i usluga. Naučićete kako da primenite efikasne metode za regrutaciju i vođenje prodajnih timova, kako da razvijete profitabilan prodajni proces prilagođen specifičnostima svoje organizacije i kako da kreirate kompenzacione planove i programe redovnog usavršavanja za prodavce.

Ovaj program će vam omogućiti da postignete izvanredne rezultate u prodaji i ostvarite uspešnu karijeru u oblasti prodaje i menadžmenta prodaje.

Zanima vas menadžment prodaje? Pogledajte naš odsek Prodaja i menadžment prodaje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment projekata

Kroz program Menadžment projekata na BusinessAcademy polaznici će steći sveobuhvatna znanja iz oblasti upravljanja projektima. Program će vam omogućiti da savladate osnovnu terminologiju projektnog pristupa, ključne metode i tehnike upravljanja projektima, kao i da se upoznate sa naprednom metodologijom izvršenja projekata zasnovanih na mrežnim modelima i aplikacionim softverima.

Ovaj program će vam pružiti temelje za uspešno upravljanje projektima u različitim organizacijama i industrijama, otvarajući vam nove mogućnosti za profesionalni rast i napredovanje u oblasti menadžmenta projekata.

Zanima vas menadžment projekata? Pogledajte naš program Menadžment projekata.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Finansijski menadžment

Na odseku Finansijski menadžment nastava je koncipirana iz dva dela. U prvom delu ćete savladati metode finansiranja resursa u preduzeću i naučiti kako da kontrolišete finansije. U drugom ciklusu ćete dobiti alate za pravilno donošenje finansijskih odluka, uključujući upravljanje rizicima.

Kao rezultat toga, bićete spremni da vodite poslovne finansije u različitim okruženjima, uključujući mlada preduzeća, mala i ambiciozna preduzeća, preduzeća sa dinamičnim rastom, tehnološka high-tech preduzeća, zrela preduzeća, kao i preduzeća sa finansijskim teškoćama koja traže revitalizaciju.

Finansijski menadžment vas uzbuđuje? Pogledajte naš program Finansijski menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Školovanje na odseku Investicioni menadžment i berzansko poslovanje će vam omogućiti da steknete napredna teorijska i praktična znanja i veštine, koji su neophodni za uspešno uključivanje u poslovanje na finansijskim tržištima, kao individualni ili institucionalni investitor.

Polaznik odseka Investicioni menadžment i berzansko poslovanje će sticati kompetencije za razumevanje i primenu savremenih investicionih instrumenata i tehnika, sa ciljem postizanja finansijskih ciljeva klijenata, kako na regionalnim tako i na međunarodnim finansijskim tržištima.

Zanimaju vas menadžment investicija i berza? Pogledajte naš program Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Menadžment prometa nepokretnosti

Polaznik odseka Menadžment prometa nepokretnosti će se upoznati s pravnim i finansijsko-poreskim aspektima poslovanja i steći sposobnost za upravljanje svim fazama i procesima u prometu nepokretnosti, kao i za primenu analitičkih metoda i tehnika u proceni i vrednovanju nepokretnosti.

Ovaj odsek pruža osnovna znanja iz menadžmenta, marketinga, prodaje, odnosa s javnošću, menadžmenta ljudskih resursa, menadžmenta projekata i omogućava sticanje ličnih veština koje su neophodne za uspešno uključivanje u poslovno okruženje, bez obzira na delatnost organizacije u kojoj radite.

Zanimaju vas nekretnine? Pogledajte naš program Menadžment prometa nepokretnosti.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Poslovna administracija

Na odseku Poslovna administracija ćete steći veštine koje će vam omogućiti da utičete na stabilnost rada preduzeća na dva načina: osigurati efikasno funkcionisanje internih poslovnih procesa u kancelariji, kao i ojačati odnose sa klijentima i partnerima spolja.

Ako preferirate rad sa manjim ovlašćenjima i obavezama, ali želite da pružite značajan doprinos preduzeću, ovaj odsek bi bio idealan za vas.

Zanima vas poslovna administracija? Pogledajte naš program Poslovna administracija.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve menadžmenta u Beogradu

Molimo Vas da prvo popunite i pošaljete svoju prijavu putem ovog linka ili da kontaktirate sa nama telefonom na broj +381 (0)11/78-56-110 (Beograd). Nakon prijave sledi razgovor sa našim savetnikom za upis, tokom kog ćemo, pored relevantnih informacija o Vama, razgovarati i o Vašoj profesionalnoj poziciji i ambicijama za napredovanje.

Nakon što savetnik odobri Vaš upis, dobićete svu potrebnu dokumentaciju za zvaničan upis i dobrodošlicu. Veliki broj polaznika iz Beograda već je uspešno završio svoje školovanje na BusinessAcademy putem interneta. Pridružite im se i Vi!

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku upisni rok s ograničenim brojem mesta. Iskoristite priliku i upišite se što pre kako biste mogli da iskoristite niže cene školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokažu spremnost i odlučnost. Ne čekajte, upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2200 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»