Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Biznis kursevi u Valjevu za vaš poslovni uspeh

Želite da uđete u svet biznisa i napravite karijeru o kojoj sanjate, ali niste sigurni koji je najbolji način da steknete preko potrebna znanja i veštine? Biznis kursevi u Valjevu su prava prilika da za samo godinu dana postanete respektabilan stručnjak koga bi poželeo svaki poslodavac.

Odluka da se školujete na BusinessAcademy pravi je put ka sticanju međunarodno priznatih sertifikata i neophodnih znanja, pomoću kojih ćete veoma lako stići do odlično plaćenog posla.

Školovanje na BusinessAcademy vam pruža mogućnost da polažete za globalno priznate sertifikate koje izdaju Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) i brojne druge prestižne međunarodne institucije.

Program BusinessAcademy u Valjevu je koncipiran po uzoru na najbolje online programe pet najvećih svetskih univerziteta – BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za zvanične ispite.

Online ili tradicionalno učenje? Odluka je na vama

Najbolja biznis obuka je sada i u vašem gradu. Bilo da šetate pored reke Gradac ili uživate u boemskoj četvrti Tešnjar, imate priliku da pratite najkvalitetnija online predavanja onda kada vama odgovara. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Online školovanje vam omogućava da imate na jednom mestu sve materijale sa predavanja koji će vam biti dostupni onda kada vi to želite. Naša najsavremenija Distance Learning platforma pruža vam pristup svim neophodnim live-streamovima predavanja, testovima znanja i mnogim drugim edukativnim video-materijalima. Sva propuštena predavanja moći ćete da pratite putem video-snimaka kada god budete želeli. Takođe, naši najstručniji predavači su vam uvek na raspolaganju pa ćete brzo dobiti odgovore na svoja pitanja.

Ukoliko je tradicionalan način nastave ono što vas više interesuje, biće nam drago da vas vidimo u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy.

Najbolji kursevi pomoću kojih ćete imati vrhunsku karijeru

Elektronsko poslovanje se danas smatra najzastupljenijim vidom obavljanja poslovnih aktivnosti. Na ovom kursu ćete steći praktična znanja i veštine koji će vam pomoći da rešite sve probleme i izazove sa kojima se susreću kompanije tokom procesa elektronskog poslovanja.

Još jedna oblast bez koje se moderan biznis danas ne može zamisliti je online marketing. Saznajte kako da pridobijete što veći broj klijenata na internetu tako što ćete pohađati digitalni marketing kurs u Valjevu.

Ako smatrate da vaš posao ima šanse da se probije i izvan granica zemlje, kurs međunarodnog marketinga može biti izuzetno isplativ. Steknite znanja koja će vam pomoći da bez problema predstavite svoju kompaniju u bilo kom kraju sveta.

Biznis akademija u Valjevu pruža najbolja biznis znanja

Na BusinessAcademy u Valjevu možete steći najširi dijapazon znanja iz svih oblasti biznisa. Bilo da je u pitanju unapređenje prodaje ili upravljanje projektima, za svega 12 meseci učenja možete postati cenjeni stručnjak.

Izaberite oblast koja vas najviše interesuje i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. BusinessAcademy u Valjevu ima 13 odseka: Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošću, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Kako do upisa na BusinessAcademy u Valjevu?

Ukoliko želite da zakoračite u svet najkvalitetnijih poslovnih znanja, na raspolaganju su vam dva načina. Prvi način je da popunite online prijavu, nakon čega će vam se javiti naš savetnik za upis koji će vas detaljno upoznati sa celokupnom upisnom procedurom. Takođe, možete kontaktirati sa nama i putem broja telefona +381 (0)11/40-11-210.

Proverite zašto je veliki broj uspešnih ljudi iz Valjeva prve poslovne korake napravio baš na BusinessAcademy.

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Kragujevcu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»