Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Biznis kursevi u Užicu za vašu uspešnu poslovnu karijeru

Imate ideju kako da započnete sopstveni posao, ali ne znate kako? Želite da vodite posao u velikim korporacijama i da donosite važne poslovne odluke? BusinessAcademy će vam dati znanja i veštine koje poseduju uspešni biznismeni.

Školujte se za najplaćenije poslove, steknite sertifikate koji su priznati u celom svetu i, zahvaljujući tome, promenite karijeru iz korena. Biznis kursevi u Užicu omogućiće vam da napredujete učeći iz svog grada.

BusinessAcademy nudi svojim polaznicima mogućnost da na kraju jednogodišnjeg školovanja steknu svetski priznate sertifikate u poslovnom svetu, kao što su: sertifikat koji izdaje Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) i druge međunarodne institucije i organizacije.

Program po kojem učite usklađen je sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta, pa je obuka koju dobijate učeći na BusinessAcademy u Užicu lako primenljiva i kod nas i na inostranom tržištu.

Odaberite online učenje iz svog grada

Najbolja edukacija nije više nedostižna zbog činjenice da se uglavnom nalazi daleko od vašeg mesta. Sada možete da učite iz Užica, odakle god želite, i da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara. Bilo da ste za učenje odabrali Veliki park, Trg i neki od tamošnjih kafića, ili Plažu na Đetinji, sve što vam je potrebno da biste kvalitetno pratili nastavu jeste internet konekcija. Učite online, a stičete identična znanja kao da ste u učionici.

Online učenje na BusinessAcademy u Užicu bazirano je na najsavremenijoj Distance Learning platformi, zahvaljujući kojoj sami birate vreme kada želite da pratite predavanja i prelazite kurseve. Na njoj se nalaze testovi, svi materijali sa predavanja, snimci predavanja, a preko nje možete komunicirati sa predavačima i razjasniti sve eventualne nejasnoće. Biznis kursevi u Užicu su pravi izbor za nadogradnju vašeg znanja.

Ako ipak želite da učite na tradicionalan način, iz učionice, dobrodošli ste u naše moderno opremljene prostorije.

Biznis kursevi u Užicu za uspeh u poslovnom životu

Bez dobrog marketinga i uspešnih marketing menadžera, biznis kojim se bavite ostaje daleko od očiju javnosti. Danas, kada se saradnja prebacuje i na internacionalni nivo, kurs međunarodnog marketinga pomoći će vam da steknete veštine koje su vam neophodne da posao širite i u inostranstvu.

Kurs elektronskog poslovanja omogućava vam da savladate sve oblasti koje se odnose na poslovanje na internetu. Od e-bankinga, preko e-trgovine, do e-uprave, postaćete stručnjak za ovaj oblik poslovanja.

Ako vas nema na internetu, kao da ne postojite. Online marketing je neophodnost svakog uspešnog biznisa, a kurs online marketinga pomoći će vam da otkrijete sve tajne oglašavanja na mreži.

Biznis akademija Užice – najbolja poslovna edukacija

Plan i program predavanja na BusinessAcademy pravljen je tako da akcenat bude na praktičnom znanju. Učite od vrhunskih profesionalaca u svom poslu koji iza sebe imaju respektabilne poslovne karijere i koji mogu da vam prenesu konkretna iskustva i primere.

Na praktičnim primerima shvatićete šta je marketing, a šta spada u oblast PR-a, kao i koja je konkretna razlika između ove dve usko povezane grane posla. Shvatićete zašto je neophodno da poznajete tehnike istraživanja tržišta i kako u tome može da vam pomogne SWOT analiza i steći još mnogo primenljivih poslovnih veština i znanja.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete onaj koji vas najviše interesuje i gde vidite sebe i svoju karijeru u budućnosti. Možete izabrati:  Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Na koji način možete da postanete polaznik BusinessAcademy

Ako ste doneli odluku da unapredite svoju karijeru i da učinite korak dalje na poslovnom planu, sve što je potrebno jeste da popunite online prijavu ili da pozovete telefonom: +381 (0)11/40-11-210. Ubrzo će vam se javiti naš savetnik za upis, koji ima zadatak da vam pomogne da što lakše prođete kroz upisnu proceduru i da vam pruži pomoć oko svih eventualnih nedoumica u vezi sa programima.

Veliki broj polaznika iz Užica je, zahvaljujući znanju stečenom na BusinessAcademy, napravio uspešne poslovne korake. Budite i vi jedan od njih.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2200 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»