Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Biznis kursevi u Somboru za vašu profitabilnu karijeru

Želite da postanete uspešan poslovni stručnjak ili da pokrenete sopstveni biznis? Biznis kursevi u Somboru su prava prilika da steknete znanja i veštine koji će vam pomoći da uspete u poslovnom svetu.

Školovanje na BusinessAcademy vam pruža mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam olakšati put do posla kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Edukacijom na BusinessAcademy stičete mogućnost da polažete za svetski priznate sertifikate koje izdaju Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) i druge međunarodne institucije i organizacije.

BusinessAcademy program je urađen po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta i radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite.

Naš cilj je jednostavan: da vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Učite tradicionalno ili online – to je vaš izbor

Najkvalitetnija biznis edukacija sada je dostupna i u vašem gradu. Nije neophodno da prisustvujete predavanjima, možete učiti od kuće, dok se šetate Zmaj Jovinom ulicom ili uživate u parku ispred Gradske kuće. Sve što vam je potrebno jeste dobra internet konekcija.

Online edukacija omogućava vam da sve materijale sa predavanja imate na jednom mestu, da su vam dostupni onda kada vi to želite. Video-materijali, snimci predavanja, live stream svakog predavanja i testovi znanja samo su deo onoga što pruža najsavremenija platforma za Distance Learning. Predavači su vam uvek dostupni, spremni da brzo odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, dobrodošli ste u moderno opremljene prostorije BusinessAcademy. Tradicionalno školovanje na BusinessAcademy organizovano je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima.

Kursevi koji vam donose neophodna poslovna znanja

Online marketing je sve zastupljeniji, a njegov razvoj se tek očekuje. Saznajte kako da svoj posao najbolje predstavite na internetu kroz online marketing kurs u Somboru, na kom ćete naučiti kako da obezbedite veći broj klijenata ili korisnika vaših usluga.

Ako pak imate ambicija da svoje poslovanje proširite na međunarodni nivo, saznajte koje su to tehnike i znanja neophodni da uspešno plivate u tim vodama. Na kursu međunarodnog marketinga naučićete sve strategije i tehnike koje važe u sredinama u kojima budete poslovali.

Elektronsko poslovanje je danas postalo standard. Većina kompanija posluje na taj način. Kurs elektronskog poslovanja omogućiće vam da steknete znanja i veštine koji su karakteristični za ovakav vid vođenja biznisa i doneće vam veliku prednost prilikom traženja posla, jer poslodavci jako cene znanja i iskustvo u ovoj oblasti.

Biznis akademija Sombor nudi najsavremenije poslovne programe

Maštate da ostvarite veliki poslovni uspeh ili da pokrenete sopstveni posao? Biznis kursevi u Somboru omogućavaju vam da se usavršavate i da budete spremni za sve izazove koji vas sigurno očekuju u karijeri.

Ako želite da saznate koje to tehnike prodaje treba primenjivati ili šta je to SWOT analiza i zašto je važna pre započinjanja bilo kakvih biznis projekata, onda su biznis kursevi u Somboru pravi izbor za vas.

Izaberite oblast koja vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Na raspolaganju vam je 13 odseka: Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Kako da upišete poslovne kurseve u Somboru?

Sve što je potrebno jeste da popunite online prijavu na ovom linku. Odmah potom javiće vam se Savetnik za upis, koji je zadužen za to da kroz proceduru upisa prođete što brže i da vam pomogne i otkloni sve eventualne nedoumice. Sa nama možete kontaktirati i telefonom na broj: +381 (0)21.31.000.20.

Mnogi uspešni poslovni ljudi iz Sombora koji su završili neki od programa na BusinessAcademy imaju bogate poslovne karijere. Budite i vi jedan od njih!

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Somboru  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»