Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Najkvalitetniji biznis kursevi u Kragujevcu

Želite da promenite svoju karijeru i da konačno počnete da radite posao koji je u skladu sa vašim željama i potencijalom? Steknite znanja i veštine koje odlikuju savremene poslovne ljude na BusinessAcademy u Kragujevcu i sertifikate koji su priznati u celom svetu.

Donesite najbolju odluku za svoju poslovnu karijeru, izdvojte se od konkurencije, naučite kako da pokrenete posao, donosite važne odluke ili obavljajte neku od menadžerskih pozicija.

Obuka koju ćete dobiti na BusinessAcademy pruža vam mogućnost da polažete za svetski priznate sertifikate koje izdaju Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) i druge međunarodne institucije i organizacije.

Program na BusinessAcademy u Kragujevcu je napravljen po standardima pet vodećih svetskih univerziteta i radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, što je svojevrsna garancija kvaliteta znanja.

Učite u Kragujevcu kada vama to odgovara

Najbolja biznis edukacija više nije daleko. Biznis kursevi u Kragujevcu vam sada omogućavaju da učite iz vašeg grada, i to bez bojazni da kvalitet obrazovanja neće biti isti. Sami birate kada želite da slušate predavanja, da li ćete to uraditi od kuće ili pak dok šetate pored jezera Bubanj ili u kompleksu Milošev venac. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Distance learning platforma preko koje je organizovano online učenje na BusinessAcademy u Kragujevcu urađena je po najvišim standardima. Na internetu vam je dostupno sve – od live predavanja, preko snimaka, do raznih online testova i literature koja vam je neophodna za učenje. Predavači su vam uvek na raspolaganju, tu su da reše sve vaše eventualne nedoumice.

Ako ste ipak pristalica tradicionalnog učenja, na raspolaganju su vam moderno opremljene prostorije BusinessAcademy.

Završite kurseve koji vam donose profitabilnu karijeru

Savremeno poslovanje praktično podrazumeva da biznis postoji na internetu i da se poslovi završavaju pomoću e-trgovine, e-bankinga, e-uprave. Kurs elektronskog poslovanja omogućiće vam da savladate osnovne pojmove iz ove oblasti i da bolje razumete značaj ovakvog poslovanja.

Marketing, kao jedan od najvažnijih segmenata svakog biznisa, u budućnosti će se potpuno preseliti na internet. Online marketing kurs u Kragujevcu pružiće vam osnovna znanja o reklamiranju i pozicioniranju svog posla na internetu.

Kurs međunarodnog marketinga na BusinessAcademy omogućiće vam da savladate osnove poslovanja i saradnje sa kompanijama iz inostranstva. Učićete o međunarodnom okruženju i internacionalizaciji marketing aktivnosti.

Biznis kursevi u Kragujevcu – najkvalitetnija poslovna edukacija

Nastava na BusinessAcademy u Kragujevcu bazirana je na praktičnoj primeni znanja. Učićete od predavača iza kojih stoji ogromno iskustvo u velikim kompanijama i koji znaju kako da izađu na kraj sa svim savremenim poslovnim izazovima.

Nakon završenog školovanja bićete obučeni da obavljate poslove iz raznih sfera poslovanja. Shvatićete zašto je važno steći znanje iz oblasti upravljanja projektima, šta je segmentacija tržišta i kako je na pravi način upotrebiti za što bolje rezultate. Biznis kursevi u Kragujevcu su pravi izbor za vas.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete onaj koji vas najviše interesuje i gde vidite sebe i svoju karijeru u budućnosti. Možete izabrati:  Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Na koji način možete da upišete BusinessAcademy u Kragujevcu?

Ako ste odlučni u nameri da napravite naredni korak u karijeri, potrebno je da popunite online prijavu ili da pozovete telefonom na: +381 (0)11/40-11-210. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis, koji ima zadatak da vam olakša upisnu proceduru. Nakon toga poslaćemo vam svu potrebnu dokumentaciju i tako postajete polaznik BusinessAcademy i vaše školovanje može da počne.

Mnogo polaznika iz Kragujevca pronašlo je posao zahvaljujući znanjima koja su stekli na BusinessAcademy – krenite i vi njihovim stopama.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Letnji upisni rok je otvoren, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Za prijave do 31.8.2018.**    
Smer Cena* 12 rata 14 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1641 152 135 2500 Popunjeno 75% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1291 120 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1414 131 117 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1452 134 120 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1347 125 111 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1291 120 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 977 91 81 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1414 131 117 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1319 122 109 2000 Popunjeno 70% mesta!
Odnosi s javnošću 1414 131 117 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1452 134 120 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1574 146 130 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1291 120 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine za prijavljene do 31.8.2018. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2018/19 počinje ovde!

Biznis kursevi u Kragujevcu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»