Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Najbolji biznis kursevi u Nišu

Upišite najpraktičniju školu za dobijanje posla u biznis sektoru. Učite preko interneta i ovladajte praktičnim znanjima za visokoplaćena zanimanja.

Steknite profitabilne veštine i međunarodno priznate diplome obezbeđene na BusinessAcademy učenjem na daljinu, iz svog grada.

Biznis kursevi u Nišu pružaju vam mogućnost da po završetku školovanja steknete veoma cenjene međunarodno priznate sertifikate koje izdaju prestižne ustanove i organizacije kao što su: Cambridge Assessment International Education, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Obuka se održava po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. To znači da dobijate isti kvalitet veština i diploma kao ste se školovali na tradicionalan način - znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Biznis kursevi u Nišu vam nude put do traženih znanja

Školovanje na BusinessAcademy možete pohađate na tradionalan način, odlaskom na predavanja, ili online, putem e-Learning platforme. Ukoliko se odlučite za učenje na daljinu školski materijali biće Vam dostupni 24 sata dnevno.

Na ovaj način možete da u potpunosti kontrolišete svoje vreme i učite kada Vam to najviše odgovara. Tokom školovanja na daljinu podršku će vam pružati profesori koji će pomoći pri rešavanju svih nedoumica u vezi gradiva.

Školovanjem na BusinessAcademy putem e-Learning platforme predavanja možete da pratite iz udobnosti svog doma, sa posla ili u nekom od kafića u blizini Niške tvrđave. Sve što Vam je potrebno su internet i računar.

Naravno, ako ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na BusinessAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše prija.

Biznis akademija u Nišu nudi najbolje kurseve

Online poslovanje se svakodnevno razvija i očekuje od Vas da budete uvek u toku sa najnovijim trendovima. Naučite kako da iskoristite sve prednosti koje nudi kurs internet marketinga na BusinessAcademy i postanite vrhunski stručnjak.

Proširite svoje poslovne ambicije na međunarodno tržište koristeći znanja koja ćete naučiti kroz kurs međunarodnog marketinga. Nakon školovanja na Biznis akademiji u Nišu sa lakoćom ćete sprovoditi strategije u poslovnom okruženju u inostranstvu.

Svetski trend je da se većina poslovanja odvija u elektronskom obliku. Iskoristite jedinstvenu priliku da razvijete karijeru u oblastima e-trgovine, e-bankarstva ili e-uprave. Kroz kurs elektronskog poslovanja upoznaćete se bolje sa promenama, izazovima, šansama i opasnostima sa kojima se ćete se susretati na online tržištu.

Izaberite jedan od 13 sjajnih poslovnih programa

Programi na BusinessAcademy u Nišu su osmišljeni tako da pruže praktična znanja koja će Vam pomoći u bilo kojoj grani poslovanja.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Pred Vama je 13 odseka: Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja i međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Nakon završetka školovanja znaćete tehnike prodaje i šta je preduzetništvo.

Kako upisati biznis kurseve u Nišu?

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama telefonom: +381 (11) 4011 210 i + 381 (11) 7856 110. Posle prijave imaćete razgovor sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vašu profesionalnu poziciju i ambiciju za napredovanjem.

Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu. Mnogi polaznici iz Niša već su završili svoje školovanje na BusinessAcademy putem interneta. Budite i Vi jedan od njih!

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Nišu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»