Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Lako do posla u inostranstvu uz pomoć Cambridge sertifikata

Nemate posao, ili ste nezadovoljni onim koji trenutno obavljate? Nedovoljno ste plaćeni? Želite da pronađete zaposlenje u inostranstvu?

Steknite Cambridge International A&AS level Business Studies sertifikat koji priznaje na hiljade poslodavaca širom sveta i obezbedite sebi siguran i dobro plaćen posao u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj...

Ako ste među onima koji na ovim prostorima ne vide perspektivu za rad i planiraju odlazak u inostranstvo, onda je Cambridge poslovni program idealna prilika da, pre odlaska, za kratko vreme, sebi obezbedite sertifikat koji će vam garantovati siguran uspeh i odličnu zaradu. Saznajte više o upisu na BusinessAcademy i prijavite se na odsek Cambridge poslovni program.

Kompanije, institucije i profesionalna udruženja iz Evropske unije i širom sveta cene i oslanjaju se na Cambridge International A&AS level Business Studies sertifikat zato što je specijalno osmišljen za internacionalno tržište i garantuje veštine iz širokog spektra poslovnih oblasti.

Posedovanje ovog sertifikata, jednog od najuticajnijih svetskih univerziteta, otvoriće vam nove mogućnosti za život i rad bilo gde u svetu i povećati vašu vrednost na međunarodnom tržištu rada. Znanja i veštine koje budete stekli na Cambridge poslovnom programu moći ćete da primenite brzo i da ih dobro naplatite.

Cambridge sertifikat mi je promenio život

Elma Prndelj „Nakon Pedagoškog fakulteta nisam dobila priliku da radim u struci. U potrazi za stalnim zaposlenjem, upisala sam BusinessAcademy. Tu sam se upoznala s novim tehnologijama i programima za rad, usavršila poslovni engleski jezik i stekla samopouzdanje kroz rad sa ljudima koji imaju zavidne karijere.

Cambridge certifikat otvara mogućnost rada za inostrane kompanije. Konkursa je bilo mnogo, ali ja sam tačno znala koji posao želim. Aplicirala sam za grupaciju koja je meni promijenila život i, zamislite, postala sam dio njihovog tima.“

Elma Prndelj, Sarajevo

Prvi put sam se susreo sa nečim ovako modernim

Semir Godinjak „Upisao sam BusinessAcademy zbog toga što diploma vredi u mnogim državama. Nameravam da nakon završetka Akademije odem u inostranstvo i zaposlim se.

Najviše mi se dopadaju odlična predavanja i materijali za učenje. Prvi put sam se susreo sa nečim ovako modernim, od DL platforme za rad, do praktičnog pristupa obradi zadataka.

Cambridge ispit je na visokom nivou organizacije i ocjenjuje se samo primjena stečenog znanja. BusinessAcademy nam daje mogućnost dosezanja visoke stručnosti i priliku konkurisanja za mnoge svjetske firme. Ovdje ćete naučiti kako treba da izgleda i da radi jedna velika i moderna kompanija.“

Semir Godinjak, Sarajevo

Cambridge poslovni program

Za profitabilan rad na izvršnim ili operativnim pozicijama u kompanijama. Školovanjem na ovom odseku naučićete kako da povećate profit preduzeća bez obzira na njegovu delatnost. Naučićete da vodite preduzeće u svakom od sedam njegovih ključnih sektora. Verujemo da je to pouzdan način da zaradite koliko Vam je potrebno da biste uživali u karijeri.
Odsek Cambridge poslovni program: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Pogledajte i ostale odseke na BusinessAcademy:

Međunarodno poslovanje
Za preuzimanje liderstva na internacionalnom tržištu. Školovanjem na ovom odseku naučićete da primenite naučne tehnike za donošenje profitabilnih poslovnih odluka, vodite i koordinišete međunarodnim projektima, uvećate profit kompanije i za više od 250% i iskoristite inostrani kapital, a sve u skladu sa međunarodnom regulativom. Ovo je program za sve koji žele da pomere granice svog uspeha na svetski nivo.
Odsek Međunarodno poslovanje: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment ljudskih resursa
Za rukovođenje najvažnijim delom preduzeća: ljudima. Cilj školovanja za menadžera ljudskih resursa je da Vas naučimo da rukovodite stvaranjem najboljih zaposlenih. Da primenite najnoviju menadžment metodologiju. Tada ćete lako doći u poziciju uticaja, autoriteta, odlične naplate svojih novih sposobnosti.
Odsek Menadžment ljudskih resursa: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment
Za pouzdano donošenje profitabilnih poslovnih odluka i organizovanje ljudi tako da svoje ambicije i poslovne uspehe ostvarite lakše. Novom menadžment metodologijom naučićete kako da kombinujete kvantitativne analitičke metode sa “mekanim” veštinama komunikacije i psihologije. Školovanjem na ovom odseku bićete obučeni da preduzećima konstantno obezbeđujete veću efikasnost.
Odsek Menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Marketing i marketing menadžment
Za privlačenje najvećeg broja kupaca sa tržišta. I onda, za njihovo zadržavanje. Naučićete kako da aktuelnom marketing praksom preduzeću obezbedite jak uticaj na tržište, značajne povraćaje novca pri ulaganju u privlačenje klijenata. I veliku zaradu za Vas.
Odsek Marketing: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Prodaja i menadžment prodaje
Za direktno donošenje novca kompaniji u kojoj radite. Dobićete praktične alate da sami ili zajedno sa timom omogućite značajan skok u prodaji, na sistematski način. Školovanje na ovom odseku sastoji se od svih grupa veština i znanja koje će Vam obezbediti poziciju visokoplaćenog prodajnog menadžera.
Odsek Prodaja: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Finansijski menadžment
Za vođenje novčanih tokova kompanije i donošenje finansijskih odluka koje direktno donose profit. Naučićete kako da pravilnom kontrolom finansija direktno utičete na profitabilnost poslovanja. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.
Odsek Finansijski menadžment: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Menadžment projekata
Za taktičko izvršavanje svakog projekta, jurišom. Na ovom odseku ćete naučiti da koristite alate za taktičko izvršavanje svakog projekta. Savladaćete najnoviju projektnu metodologiju. Znaćete kako da digitalnim tehnologijama i otkrićima u vođenju operacija preduzeću obezbedite veće profite, na sistematski način. Bez pritiska.
Odsek Menadžment projekata: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Poslovna administracija
Za dvostruk uticaj na stabilan rad kompanije: glatko funkcionisanje poslovne kancelarije (interno), kao i za jačanje odnosa sa klijentima (eksterno). Školovanjem na ovom odseku savladaćete veštine i znanja da postanete desna ruka osobama sa kojima radite. Istovremeno, postaćete izvor dodatnog profita preduzeću u kom radite. A to je uvek dobra pozicija ako želite siguran posao, odličnu zaradu.
Odsek Poslovna administracija: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Preduzetništvo
Za uspešno vođenje sopstvenog biznisa. Bez obzira na to da li preduzeće pokrećete od nule, gradite nov sektor uspešne organizacije ili tražite način da uložite u poslovne poduhvate, preduzetničke veštine i znanja su ključna za ostvarivanje Vaše ambicije. I zaradu očekivane količine novca.
Odsek Preduzetništvo: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Odnosi s javnošću
Za efikasnu komunikaciju sa ciljnim javnostima i formiranje dugoročnog pozitivnog imidža kompanije. Naučićete kako da utičete na javno mnjenje, kako da predstavite svoje ideje i navedete druge da vas slušaju, da delaju. Školovanjem na ovom odseku usvojićete znanja i veštine najboljih PR menadžera koji razumeju izazove savremene komunikacije i prepoznaju prilike za unapređenje poslovanja.
Odsek Odnosi s javnošću: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje
Za kompletno uključivanje u poslovanje na finansijskim tržištima, u svojstvu individualnog ili institucionalnog investitora. Bićete osposobljeni da razumete i primenite savremene investicione instrumente i tehnike u cilju postizanja finansijskih ciljeva klijenata koje će moći da primeni kako na regionalnim tako i na međunarodnim finansijskim tržištima.
Odsek Investicioni menadžment i berzansko poslovanje: Šta ćete moći, Zarada i karijera, Plan i program »


Sloboda u načinu pohađanja nastave

BusinessAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina, tradicionalno, učeći u učionici, ili preko interneta, učeći na daljinu.

Pošto BusinessAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje na daljinu, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima kao da su fizički prisutni u učionici.

A prvi utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na BusinessAcademy.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Svako radno mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Za predavanja se koriste interaktivne table, projektori i ostali moderni alati za vođenje nastave.


Sticanje zvaničnih poslovnih znanja, za visokoplaćenu karijeru

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane ispitnog odeljenja Kembridž Univerziteta. Na kraju školovanja dobijate Cambridge International Business Studies, jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

Ovo znanje garantuje veštinu za vođenje poslovnih projekata, kontrolisanje ključnih sektora kompanije, kreiranje novih profitnih centara, ličnog bogatstva. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.


Saznajte više o upisu na BusinessAcademy

Cene školovanja na Business Academy su niže što se pre upišete. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Ako se upišete danas, vaša ušteda može iznositi više od 700 evra.

Ako želite da se prijavite na BusinessAcademy, prva stvar je da izaberete smer koji Vas interesuje i na njemu veštine koje želite da savladate. Svi programi na BusinessAcademy su okrenuti praksi i osposobljavanju za kvalitetno plaćene poslove.

Garantujemo vam visok kvalitet školovanja i uspešnu poslovnu karijeru nakon toga - na vama je samo da donesete pravu odluku. Saznajte sve o upisu na BusinessAcademy.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.