Steknite najcenjeniji poslovni sertifikat

Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici

Zasitili ste se aktuelnog posla, želite da napredujete, da napravite korak dalje? Iskoristite sav svoj potencijal i steknite znanja i veštine koje odlikuju savremene uspešne poslovne ljude. Na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici imate mogućnost da steknete sertifikate koji su priznati u celom svetu.

Započnite obrazovanje za najtraženija poslovna zanimanja današnjice – usavršite se za menadžerske pozicije, ohrabrite se da pokrenete sopstveni posao, da vodite finansije ili da uspešno poslujete u međunarodnom biznis okruženju.

Velika prednost programa na BusinessAcademy jeste to što na kraju školovanja dobijate mogućnost da polažete za najcenjenije biznis sertifikate priznate kako kod nas, tako i u celom svetu. Ovo su samo neki od njih: Cambridge poslovni sertifikat, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA)...

Program na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici napravljen je po standardima pet vodećih svetskih univerziteta i po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, što predstavlja ogromnu garanciju kvaliteta i znanja.

Najkvalitetnije poslovno obrazovanje sada je dostupno i u vašem gradu

Najbolja biznis edukacija više nije daleko. Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici pružaju vam mogućnost da učite iz svog grada podjednako kvalitetno kao da pohađate nastavu. Na vama je da odaberete kada želite da učite i odakle. Da li će to biti u vašoj kući, dok šetate pored Žitnog trga ili dok prolazite kroz Ulicu slikara, sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Distance learning platforma, preko koje je organizovano online učenje na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici, urađena je po najvišim standardima. Na internetu vam je dostupno sve što vam je potrebno da na najbolji način savladate gradivo – live predavanja ili snimci ako želite da kasnije pratite predavanje. Za uvežbavanje stečenog znanja imate online testove i literaturu koja vam je neophodna za učenje. Predavači su vam uvek na raspolaganju, tu su da reše sve vaše eventualne nedoumice.

Ako ste ipak pristalica tradicionalnog učenja, na raspolaganju su vam moderno opremljene prostorije BusinessAcademy.

Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici za profitabilnu karijeru

Pokušajte da u današnje vreme pokrenete posao a da za njega ne uradite online kampanju. Nećete biti zadovoljni rezultatima. Online marketing kurs omogućiće vam da svoju robu ili usluge ponudite baš svojoj ciljnoj grupi i da za vaš biznis čuje mnogo ljudi.

Kurs elektronskog poslovanja namenjen je svima onima koji žele da uđu u tajne poslovanja na internetu. Naučite osnove e-bankinga, e-trgovine, e-uprave i prenesite posao online.

Ako maštate o tome da poslujete internacionalno, kurs međunarodnog marketinga proširiće vam vidike kada je u pitanju reklamiranje onoga što nudite u inostranstvu. Učićete o međunarodnom okruženju i internacionalizaciji marketing aktivnosti.

Najkvalitetnija biznis edukacija za napredovanje u poslu

Nastava na BusinessAcademy tako je koncipirana da je akcenat stavljen na mnogo praktične nastave. Predavači su iskusni poslovni ljudi, sa mnogo godina iskustva u velikim kompanijama, koji vas mogu usmeriti na aktuelne trendove u svetu biznisa.

Veoma je važno da budete spremni na pitanja koja će vam postaviti na razgovoru za posao. Budite spremni za sve izazove i sigurni u svoje znanje. Ohrabrite se da sopstvenu poslovnu ideju pretvorite u delo i da donesete odluku kakav posao pokrenuti a da to obezbedi uspeh sa finansijske strane.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete onaj koji vas najviše interesuje i gde vidite sebe i svoju karijeru u budućnosti. Možete izabrati:  Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Kako možete da upišete BusinessAcademy?

Donesite najbolju odluku za svoju karijeru, popunite online prijavu ili pozovite telefonom na: +381 (0)11/40-11-210. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis, koji ima zadatak da vam olakša upisnu proceduru. Nakon toga poslaćemo vam svu potrebnu dokumentaciju i tako postajete polaznik BusinessAcademy i vaše školovanje može da počne.

Mnogo polaznika iz Sremske Mitrovice već se odlučilo na ovaj korak i pronašlo je posao zahvaljujući znanjima koja su stekli na BusinessAcademy – budite i vi jedan od njih.

Jesenji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.10.2021.**    
Smer Cena* 12 rata Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1798 158 2500 Popunjeno 95% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1429 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1559 137 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1599 140 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1489 131 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1429 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1098 96 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1559 137 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1458 128 2000 Popunjeno 90% mesta!
Odnosi s javnošću 1559 137 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1599 140 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1728 152 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1429 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-210.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2021/22. počinje ovde!

Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»