Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici

Zasitili ste se aktuelnog posla, želite da napredujete, da napravite korak dalje? Iskoristite sav svoj potencijal i steknite znanja i veštine koje odlikuju savremene uspešne poslovne ljude. Na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici imate mogućnost da steknete sertifikate koji su priznati u celom svetu.

Započnite obrazovanje za najtraženija poslovna zanimanja današnjice – usavršite se za menadžerske pozicije, ohrabrite se da pokrenete sopstveni posao, da vodite finansije ili da uspešno poslujete u međunarodnom biznis okruženju.

Velika prednost programa na BusinessAcademy jeste to što na kraju školovanja dobijate mogućnost da polažete za najcenjenije biznis sertifikate priznate kako kod nas, tako i u celom svetu. Ovo su samo neki od njih: Cambridge poslovni sertifikat, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA)...

Program na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici napravljen je po standardima pet vodećih svetskih univerziteta i po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, što predstavlja ogromnu garanciju kvaliteta i znanja.

Najkvalitetnije poslovno obrazovanje sada je dostupno i u vašem gradu

Najbolja biznis edukacija više nije daleko. Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici pružaju vam mogućnost da učite iz svog grada podjednako kvalitetno kao da pohađate nastavu. Na vama je da odaberete kada želite da učite i odakle. Da li će to biti u vašoj kući, dok šetate pored Žitnog trga ili dok prolazite kroz Ulicu slikara, sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Distance learning platforma, preko koje je organizovano online učenje na BusinessAcademy u Sremskoj Mitrovici, urađena je po najvišim standardima. Na internetu vam je dostupno sve što vam je potrebno da na najbolji način savladate gradivo – live predavanja ili snimci ako želite da kasnije pratite predavanje. Za uvežbavanje stečenog znanja imate online testove i literaturu koja vam je neophodna za učenje. Predavači su vam uvek na raspolaganju, tu su da reše sve vaše eventualne nedoumice.

Ako ste ipak pristalica tradicionalnog učenja, na raspolaganju su vam moderno opremljene prostorije BusinessAcademy.

Biznis kursevi u Sremskoj Mitrovici za profitabilnu karijeru

Pokušajte da u današnje vreme pokrenete posao a da za njega ne uradite online kampanju. Nećete biti zadovoljni rezultatima. Online marketing kurs omogućiće vam da svoju robu ili usluge ponudite baš svojoj ciljnoj grupi i da za vaš biznis čuje mnogo ljudi.

Kurs elektronskog poslovanja namenjen je svima onima koji žele da uđu u tajne poslovanja na internetu. Naučite osnove e-bankinga, e-trgovine, e-uprave i prenesite posao online.

Ako maštate o tome da poslujete internacionalno, kurs međunarodnog marketinga proširiće vam vidike kada je u pitanju reklamiranje onoga što nudite u inostranstvu. Učićete o međunarodnom okruženju i internacionalizaciji marketing aktivnosti.

Najkvalitetnija biznis edukacija za napredovanje u poslu

Nastava na BusinessAcademy tako je koncipirana da je akcenat stavljen na mnogo praktične nastave. Predavači su iskusni poslovni ljudi, sa mnogo godina iskustva u velikim kompanijama, koji vas mogu usmeriti na aktuelne trendove u svetu biznisa.

Veoma je važno da budete spremni na pitanja koja će vam postaviti na razgovoru za posao. Budite spremni za sve izazove i sigurni u svoje znanje. Ohrabrite se da sopstvenu poslovnu ideju pretvorite u delo i da donesete odluku kakav posao pokrenuti a da to obezbedi uspeh sa finansijske strane.

Na raspolaganju vam je 13 odseka, a na vama je da odaberete onaj koji vas najviše interesuje i gde vidite sebe i svoju karijeru u budućnosti. Možete izabrati:  Cambridge poslovni program, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing, Prodaja, Međunarodni biznis, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi sa javnošćuInvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Kako možete da upišete BusinessAcademy?

Donesite najbolju odluku za svoju karijeru, popunite online prijavu ili pozovite telefonom na: +381 (0)11/40-11-210. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis, koji ima zadatak da vam olakša upisnu proceduru. Nakon toga poslaćemo vam svu potrebnu dokumentaciju i tako postajete polaznik BusinessAcademy i vaše školovanje može da počne.

Mnogo polaznika iz Sremske Mitrovice već se odlučilo na ovaj korak i pronašlo je posao zahvaljujući znanjima koja su stekli na BusinessAcademy – budite i vi jedan od njih.

Prolećni upisni rok se zatvara, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.5.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
17
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1994 175 136 2500 Popunjeno 50% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1709 150 116 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1709 150 116 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1709 150 116 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1709 150 116 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1234 108 84 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1709 150 116 2200 Popunjeno 45% mesta!
Odnosi s javnošću 1709 150 116 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1709 150 116 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1994 175 136 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1709 150 116 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»