Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Najbolji biznis kursevi u Novom Sadu

Upišite najpraktičniju školu za uspešnu poslovnu karijeru. Biznis kursevi u Novom Sadu su pravi izbor ukoliko želite da obezbedite odlično plaćen posao.

Steknite profitabilne veštine i međunarodno priznate diplome i sertifikate školovanjem na BusinessAcademy uz mogućnost učenja na daljinu.

Po završetku školovanja na BusinessAcademy u Novom Sadu imate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koje izdaju prestižne ustanove i organizacije kao što su: Cambridge Assessment International Education, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

Biznis kursevi u Novom Sadu rade po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Obuka se održava po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Učenjem na daljinu dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe - znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Naučite sve o uspešnom poslovanju na tradicionalan ili online način

Zahvaljujući savremenim metodama školovanja koje su usavršene na BusinessAcademy, predavanja i materijali za učenje su dostupni gde god se nalazite. Školovanjem preko jedinog pravog online sistema za e-Learning u našoj zemlji dobićete stručna zvanja i svetski priznate sertifikate.

Posvetite se učenju onda kada Vam to najviše odgovara - školski materijali su dostupni online 24 sata dnevno. Ukoliko tokom učenja naiđete na bilo kakve poteškoće profesori koje kontaktirate za pomoć će se potruditi da reše sve neodumice.

Korišćenjem svih prednosti online platforme Vi birate mesto i vreme učenja. Izaberite mesto koje vas najviše inspiriše poput Štranda ili uz pogled na Novi Sad sa Petrovaradinske tvrđave. Sve što Vam je potrebno su internet i računar.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, na raspolaganju su vam BusinessAcademy prostorije u Novom Sadu (Danila Kiša 5). Tradicionalna edukacija na BusinessAcademy organizovana je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima.

Najbolji biznis kursevi u Novom Sadu za Vašu karijeru

Napravite pravu poslovnu odluku i posvetite se poslovanju na internetu koje je u velikoj ekspanziji. Naučite kako da uvek budete u toku sa trendovima online biznisa i ostvarite fantastičnu karijeru koristeći sve prednosti novih tehnologija. Digitalni marketing kurs u Novom Sadu je iz tog razloga veoma popularan izbor na BusinessAcademy.

Međunarodno tržište je pravo mesto za dokazivanje ukoliko posedujete adekvatna znanja. Da biste se u potpunosti upustili u ovu biznis utakmicu potreban vam je pravi trening. Kurs međunarodnog marketinga je pravi izbor za pohađanje ukoliko želite da budete stručnjak za strategije i taktike koje bi odgovarale poslovnim sredinama zemalja gde budete poslovali.

U skladu sa modernim standardima, većina poslovanja se odvija u elektronskom obliku. To je savršena prilika ukoliko vas interesuje karijera iz oblasti e-trgovine, e-bankarstva ili e-uprave. Kroz kurs elektronskog poslovanja upoznaćete se bolje sa promenama, izazovima, šansama i opasnostima sa kojima se suočavaju oni koji posluju na ovaj način.

Otkrijte Biznis Akademija Novi Sad programe koji će vam promeniti život

Upoznajte se sa programima koji su osmišljeni tako da pruže praktična znanja koja će Vas uvesti u svet uspešnog poslovanja. Iskoristite sve mogućnosti za usavršavanje koje nudi BusinessAcademy u Novom Sadu kako biste bili spremni za sve poslovne izazove.

Uz pomoć kurseva koji su podeljeni po odsecima znaćete šta radi Marketing menadžer ali i naučiti koliko je važna segmentacija tržišta.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Pred Vama je 13 odseka: Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja,  međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Kako upisati biznis kurseve u Novi Sadu?

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili kontaktirajte sa nama telefonom: +381 (21) 31 000 20. Posle prijave imaćete razgovor sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vašu profesionalnu poziciju i ambiciju za napredovanjem.

Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu. Mnogi polaznici iz Novog Sada već su završili svoje školovanje na BusinessAcademy putem interneta. Budite i Vi jedan od njih!

Jesenji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.9.2020.**    
Smer Cena* 12
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1765 155 2500 Popunjeno 85% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1396 122 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1526 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1566 137 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Marketing i marketing menadžment 1455 128 2000 Do kraja dana:
Popust + BONUS paket***

Prodaja i menadžment prodaje 1396 122 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1065 93 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1526 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1425 125 2000 Popunjeno 80% mesta!
Odnosi s javnošću 1526 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1566 137 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1695 149 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1396 122 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u eurima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 eura.
***Ako se upišete danas dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate.
**** Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381(0)11/4011-215

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

 

Prijava za klasu 2020/21. počinje ovde!

Biznis kursevi u Novom Sadu  Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»