Započnite karijeru HR menadžera od nule

Najbolji biznis kursevi u Novom Sadu

Upišite najpraktičniju školu za uspešnu poslovnu karijeru. Biznis kursevi u Novom Sadu su pravi izbor ukoliko želite da obezbedite odlično plaćen posao.

Steknite profitabilne veštine i međunarodno priznate diplome i sertifikate školovanjem na BusinessAcademy uz mogućnost učenja na daljinu.

Po završetku školovanja na BusinessAcademy u Novom Sadu imate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koje izdaju prestižne ustanove i organizacije kao što su: Cambridge Assessment International Education, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

Biznis kursevi u Novom Sadu rade po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Obuka se održava po standardima učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Učenjem na daljinu dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe - znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Naučite sve o uspešnom poslovanju na tradicionalan ili online način

Zahvaljujući savremenim metodama školovanja koje su usavršene na BusinessAcademy, predavanja i materijali za učenje su dostupni gde god se nalazite. Školovanjem preko jedinog pravog online sistema za e-Learning u našoj zemlji dobićete stručna zvanja i svetski priznate sertifikate.

Posvetite se učenju onda kada Vam to najviše odgovara - školski materijali su dostupni online 24 sata dnevno. Ukoliko tokom učenja naiđete na bilo kakve poteškoće profesori koje kontaktirate za pomoć će se potruditi da reše sve neodumice.

Korišćenjem svih prednosti online platforme Vi birate mesto i vreme učenja. Izaberite mesto koje vas najviše inspiriše poput Štranda ili uz pogled na Novi Sad sa Petrovaradinske tvrđave. Sve što Vam je potrebno su internet i računar.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, na raspolaganju su vam BusinessAcademy prostorije u Novom Sadu (Danila Kiša 5). Tradicionalna edukacija na BusinessAcademy organizovana je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima.

Najbolji biznis kursevi u Novom Sadu za Vašu karijeru

Napravite pravu poslovnu odluku i posvetite se poslovanju na internetu koje je u velikoj ekspanziji. Naučite kako da uvek budete u toku sa trendovima online biznisa i ostvarite fantastičnu karijeru koristeći sve prednosti novih tehnologija. Digitalni marketing kurs u Novom Sadu je iz tog razloga veoma popularan izbor na BusinessAcademy.

Međunarodno tržište je pravo mesto za dokazivanje ukoliko posedujete adekvatna znanja. Da biste se u potpunosti upustili u ovu biznis utakmicu potreban vam je pravi trening. Kurs međunarodnog marketinga je pravi izbor za pohađanje ukoliko želite da budete stručnjak za strategije i taktike koje bi odgovarale poslovnim sredinama zemalja gde budete poslovali.

U skladu sa modernim standardima, većina poslovanja se odvija u elektronskom obliku. To je savršena prilika ukoliko vas interesuje karijera iz oblasti e-trgovine, e-bankarstva ili e-uprave. Kroz kurs elektronskog poslovanja upoznaćete se bolje sa promenama, izazovima, šansama i opasnostima sa kojima se suočavaju oni koji posluju na ovaj način.

Otkrijte Biznis Akademija Novi Sad programe koji će vam promeniti život

Upoznajte se sa programima koji su osmišljeni tako da pruže praktična znanja koja će Vas uvesti u svet uspešnog poslovanja. Iskoristite sve mogućnosti za usavršavanje koje nudi BusinessAcademy u Novom Sadu kako biste bili spremni za sve poslovne izazove.

Uz pomoć kurseva koji su podeljeni po odsecima znaćete šta radi Marketing menadžer ali i naučiti koliko je važna segmentacija tržišta.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama. Pred Vama je 13 odseka: Cambridge poslovni programmenadžment ljudskih resursa i menadžmenta, marketingprodaja,  međunarodni biznis, finansijski menadžment, menadžment projekata, poslovna administracija, preduzetništvo, odnosi sa javnošćuinvesticioni menadžment i berzansko poslovanje i menadžment prometa nepokretnosti.

Upisni rok je u toku, a broj mesta je ograničen. Upišite se što pre i iskoristite niže cene školovanja koje Vam nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2200 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»