Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi preduzetništva u Subotici

BusinessAcademy nudi visokokvalitetne kurseve preduzetništva, usklađene sa globalnim standardima za učenje u saradnji sa Univerzitetom u Kembridžu, za sve polaznike iz Subotice koji su dovoljno ambiciozni u želji da jednog dana vode uspešno preduzeće!

Pružamo vam priliku da steknete priznate diplome i sertifikate renomiranih organizacija kao što su IPMA, IQN, Univerzitet Kembridž i HRCI, bez potrebe da napuštate Suboticu!

Ovi sertifikati dodaju vrednost vašem znanju i veštinama, priznati su u industriji i mogu vam pomoći da napredujete u karijeri i ostvarite svoje ciljeve. Naš pristup učenju je personalizovan i fokusiran na individualne potrebe svakog polaznika, što vam omogućava da učite sopstvenim tempom i dobijate korisne povratne informacije od iskusnih predavača.

Ovaj program obrazovanja iz preduzetništva je idealan za one koji teže finansijskoj nezavisnosti i žele da unaprede svoje preduzetničke veštine.

Mogućnost korišćenja Distance Learning platforme

BusinessAcademy vam nudi jedinstvenu mogućnost da putem Distance Learning platforme steknete sveobuhvatna znanja i međunarodno priznate sertifikate bez vremenskih i prostornih ograničenja. Ova platforma omogućava personalizovan pristup učenju i prilagođava se vašem životnom stilu, omogućavajući vam da učite u skladu sa sopstvenim tempom i rasporedom, u udobnosti sopstvenog doma, u prijatnoj atmosferi Parka Svetozara Miletića ili u živahnijem kafiću blizu Trga slobode. Naši visokostručni predavači i međunarodno priznati sertifikati obezbeđuju vam kvalitetno obrazovanje i mogućnosti za karijerni razvoj bilo gde u svetu.

Na BusinessAcademy imamo modernu e-Learning platformu koja pruža obimnu biblioteku audio i video sadržaja, interaktivna predavanja i druge materijale za učenje. Naša platforma je dostupna neprestano, omogućavajući vam da učite u bilo koje vreme koje vam odgovara. Ako se susretnete sa poteškoćama u učenju, naši predavači su na raspolaganju za pružanje podrške i rešavanje svih vaših pitanja.

Temeljno znanje iz oblasti preduzetništva u Nišu možete steći na nekom od naša 3 programa

Posedovanje preduzetničkih znanja i veština je ključno za uspeh u današnjem poslovnom svetu, bez obzira na industriju u kojoj se nalazite. Bilo da planirate da pokrenete sopstveni biznis, razvijate novi sektor unutar već postojeće organizacije ili tražite načine za investiranje u nove poslovne inicijative, ove veštine su esencijalne za ostvarivanje vaših ciljeva i postizanje profitabilnosti.

Međunarodno poslovanje

U današnjem globalizovanom i integrisanom poslovnom svetu, izolacija unutar malih, nacionalnih privreda nije opcija za one koji teže izgradnji velike i uspešne kompanije ili žele široko priznanje svog rada. Nacionalna tržišta su često ograničavajuća, kao i dostignuća koja se mogu postići unutar jedne nacionalne privrede.

Zbog toga je neophodno tražiti internacionalni kapital, bilo finansijski ili realni, i uspostaviti veze sa međunarodnim partnerima. Ovo može uključivati privlačenje stranog kapitala na domaće tržište ili ekspanziju vašeg poslovanja na međunarodno tržište kroz plasman vaših znanja, veština i dostignuća.

Cilj programa Međunarodno poslovanje jeste da vam pomogne da minimalizujete rizike poslovanja na međunarodnom tržištu i proširite sferu svog poslovanja van granica jedne države.

Voleli biste da vaše preduzeće posluje međunarodno? Pogledajte naš program Međunarodno poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Preduzetništvo

Preduzetničke veštine i znanja su neophodni za uspešno pokretanje i vođenje preduzeća, bilo da započinjete posao od nule, razvijate novi sektor unutar već uspostavljene organizacije ili tražite načine za investiranje u poslovne poduhvate.

Tokom školovanja na ovom programu, stičete znanja koja pokrivaju ceo ciklus razvoja preduzeća: od razrade inicijalne ideje kroz primenu odgovarajućih tehnologija i istraživanja, preko kreiranja efikasne akcione strategije, izrade kvalitetnih marketinških i prodajnih materijala, formiranja tima zaposlenih, partnera i investitora, do upravljanja proizvodnjom, finansijama i operativnim procesima.

Težite ka finansijskoj nezavisnosti koju bi vam donelo preduzetništvo? Pogledajte naš program Preduzetništvo.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Cambridge poslovni program

Kroz školovanje na odseku Cambridge poslovni program, naučićete šta je potrebno za efikasno obavljanje izvršnih i operativnih uloga u različitim preduzećima. Kao ovlašćeni partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, koristimo njihove metode i resurse, omogućavajući vam da postanete vešti u oblastima kao što su marketing i prodaja, menadžment, finansije, organizacija i upravljanje projektima.

Ovo znanje će vam omogućiti da doprinesete povećanju profita i stabilnom rastu prometa preduzeća, bez obzira na njegovu specifičnu delatnost i promenljivost tržišta, bilo direktno ili posredno.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte više o našem programu Cambridge poslovni program.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve preduzetništva u Subotici?

Ukoliko želite da ostvarite napredak u karijeri i afirmišete se u poslovnom svetu, imamo na raspolaganju program obrazovanja na koji se možete prijaviti preko ovog linka ili pozivom na broj telefona +381 (0)21/31-00-020. Nakon prijave, naš savetnik će vam se javiti i pomoći vam u procesu apliciranja. Kao novi polaznik BusinessAcademy, dobićete svu potrebnu dokumentaciju i započeti svoje obrazovanje.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, preporučujemo da iskoristite ovu priliku i upišete se što pre kako biste imali pristup povoljnijim cenama školovanja koje nudimo. Ovo je prilika za one koji su odlučni i brzi da se prijave i započnu svoje obrazovanje na vreme. Stoga, ne čekajte, upišite se danas i osigurajte svoje mesto!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»