Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi preduzetništva u Novom Sadu

Za Novosađane koji teže preduzetništvu i finansijskoj nezavisnosti, kursevi preduzetništva koje nudi BusinessAcademy su optimalan izbor. BusinessAcademy vam nudi mogućnost da, nakon obuke koju možete završiti bez napuštanja Novog Sada, steknete međunarodno priznate sertifikate, čime se otvaraju brojne mogućnosti za ostvarenje vaše željene karijere.

Programi obuke na BusinessAcademy su visokog kvaliteta i omogućavaju sticanje prestižnih sertifikata uglednih organizacija kao što su International Project Management Association (IPMA), Univerzitet u Kembridžu, International Qualifications Network (IQN) i HR Certification Institute (HRCI).

Kao zvanični partner Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, BusinessAcademy pruža obrazovanje koje je u skladu sa globalnim standardima za učenje na daljinu. Poseban akcenat je na personalizovanom pristupu učenju, gde se kursevi prilagođavaju individualnim potrebama svakog polaznika, omogućavajući im da uče u svom tempu i primaju povratne informacije od iskusnih predavača.

Pratite predavanja preko naše Distance Learning platforme!

BusinessAcademy nudi jedinstvenu priliku za sticanje obimnih znanja bez potrebe za fizičkim prisustvom na predavanjima. Zahvaljujući našoj naprednoj Distance Learning platformi, možete sticati stručna zvanja i međunarodno priznate sertifikate online, u vreme koje vama najviše odgovara. Bilo da učite iz udobnosti svog doma, u opuštenoj atmosferi Kameničkog parka ili na živahnom Novosadskom keju, sve što vam je potrebno za učenje su laptop i stabilna internet veza.

Naša platforma za učenje na daljinu osigurava da kvalitet znanja i diploma koje steknete bude na istom nivou kao da ste pohađali tradicionalna predavanja. Na BusinessAcademy, imate pristup širokom spektru obrazovnih materijala, uključujući audio i video sadržaje i interaktivna predavanja, dostupne 24 sata dnevno na našoj e-Learning platformi.

U slučaju bilo kakvih izazova ili nedoumica tokom učenja, naši iskusni predavači su tu da vam pruže podršku i pomognu u rešavanju svih pitanja, osiguravajući da vaše obrazovno iskustvo bude uspešno i produktivno.

Temeljno znanje iz oblasti preduzetništva možete steći na nekom od naša 3 programa

U savremenom poslovnom okruženju, preduzetničke veštine i znanja su neizostavni za postizanje uspeha u bilo kojoj industriji. Bez obzira na to da li planirate pokretanje sopstvenog biznisa, unapređenje postojeće organizacije ili tražite načine za investiranje u poslovne projekte, posedovanje ovih veština je ključno za postizanje željenih ciljeva i finansijskog prosperiteta.

Preduzetništvo

U svetu preduzetništva, bilo da pokrećete sopstveni biznis, razvijate novi sektor unutar uspešne organizacije ili planirate investicije u poslovne projekte, posedovanje preduzetničkih veština i znanja je esencijalno za ostvarenje vaših ambicija i očekivane zarade.

Preduzetničke veštine, znanja i alati su na vrhu poslovnog sveta, jer su upravo oni ključni za ostvarivanje najvećih nagrada u poslovanju. Poznato je da uspešni preduzetnici mogu ostvariti prihode koji su čak 20 puta veći od prihoda direktora velikih kompanija.

Težite ka finansijskoj nezavisnosti koju bi vam donelo preduzetništvo? Pogledajte naš program Preduzetništvo.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Cambridge poslovni program

Kao institucija koja poseduje akreditaciju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, BusinessAcademy koristi njihove metode i resurse, čime vam pruža mogućnost da postanete stručnjak u oblastima marketinga i prodaje, menadžmenta, finansija, kao i organizacije i vođenja projekata.

Stečene veštine obuhvataju širok spektar aktivnosti: od planiranja i efikasne primene poslovnih tehnologija, preko izrade kvalitetnih marketinških i prodajnih materijala, organizovanja timova zaposlenih, izgradnje snažnih veza sa partnerima i investitorima, do rukovođenja različitim poslovnim sektorima.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte više o našem programu Cambridge poslovni program.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Međunarodno poslovanje

Na odseku koji se bavi međunarodnim poslovanjem, stičete znanja i veštine neophodne za efikasno korišćenje inostranog kapitala u skladu sa globalnom regulativom. Program vas upoznaje sa ključnim principima i pravilima međunarodnog poslovanja. Naučićete kako da primenite strategije koje će poboljšati vaše poslovanje kroz integraciju inostranih elemenata.

Ovaj odsek takođe obuhvata napredne studije u oblastima marketinga i prodaje, finansija i računovodstva, upravljanja ljudskim resursima, odnosa s javnošću, upravljanja projektima i primene informacionih tehnologija u poslovanju. Stečena teorijska i praktična znanja omogućiće vam da donosite profitabilne poslovne odluke koje su primenljive kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou.

Voleli biste da vaše preduzeće posluje međunarodno? Pogledajte naš program Međunarodno poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve preduzetništva u Novom Sadu?

Da biste aplicirali za upis na BusinessAcademy, potrebno je da popunite prijavu na ovom linku ili nas pozovete telefonom na broj +381 (0)21/31-00-020. Nakon podnošenja prijave, uslediće razgovor sa našim upisnim savetnikom, gde ćemo, pored relevantnih podataka o vama, takođe razgovarati o vašem profesionalnom statusu i ciljevima za budući napredak.

Pored toga, slobodni ste i da nas posetite na našoj lokaciji u Novom Sadu, na adresi Danila Kiša 5.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno imamo ograničen broj raspoloživih mesta za upis. Iskoristite ovu priliku i upišite se što pre kako biste mogli da uživate u povoljnijim cenama školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo polaznike koji su brzi i odlučni. Ne čekajte, upišite se već danas i osigurajte svoje mesto!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»