Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi preduzetništva u Nišu

Ukoliko imate ambiciju da postanete preduzetnik i ostvarite finansijsku nezavisnost, naš program obrazovanja iz preduzetništva za Nišlije vam može pružiti neophodne veštine i znanja za uspešno vođenje posla.

Unapredite svoje znanje i veštine koje vode ka finansijskoj dobiti uz naše kurseve preduzetništva na BusinessAcademy. Zahvaljujući našem sistematičnom i efikasnom pristupu, možete dobiti međunarodno priznate diplome bez napuštanja udobnosti sopstvenog grada!

Naša poslovna akademija nudi programe obuke koji vam omogućavaju da steknete vredne sertifikate koje izdaju ugledne organizacije poput Međunarodne mreže kvalifikacija (International Qualifications Network – IQN), Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA), Univerziteta u Kembridžu i Instituta za sertifikaciju HR-a (HR Certification Institute – HRCI).

BusinessAcademy Nišlijama nudi visokokvalitetne kurseve preduzetništva koji se prilagođavaju globalnim standardima za učenje u saradnji sa Kembridžom. Fokusirani smo na personalizovani pristup učenju, prilagođavajući se potrebama svakog polaznika, što omogućava učenje u skladu sa sopstvenim tempom i dobijanje povratnih informacija od iskusnih predavača.

Učionica ili učenje na daljinu?

BusinessAcademy omogućava brzo i efikasno sticanje sveobuhvatnih znanja kroz Distance Learning platformu za učenje na daljinu. Uz našu platformu, možete steći stručna znanja i međunarodno priznate sertifikate online, bez obaveze prisustva na predavanjima. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija, a učenje možete organizovati u skladu sa svojim životnim ritmom i rasporedom.

Bez obzira na to da li preferirate učenje u udobnosti svog doma, u prijatnoj atmosferi Parka Svetog Save ili u živahnijem kafiću blizu Trga Kralja Aleksandra, naša Distance Learning platforma vam omogućava pristup istom kvalitetu veština i diploma kao da ste prisustvovali predavanjima u učionici. Uz visokostručne predavače i priznate sertifikate, stečena znanja i veštine su cenjeni širom sveta.

Na BusinessAcademy, imamo naprednu e-Learning platformu za učenje na daljinu koja vam omogućava pristup širokom spektru audio i video sadržaja, interaktivnih predavanja i obrazovnih materijala. Naša platforma je dostupna 24 sata dnevno, što vam omogućava fleksibilnost da učite u bilo koje doba dana. U slučaju da imate poteškoća u učenju, naši predavači su vam na raspolaganju da vam pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja.

Postanite uspešan preduzetnik pomoću nekog od naša 3 jednogodišnja programa

U današnjem poslovnom svetu, veštine i znanja iz domena preduzetništva su neophodni za postizanje uspeha u bilo kojoj industriji. Bez obzira na to da li želite da započnete sopstveni posao, razvijete novi sektor u postojećoj organizaciji ili pronađete načine za ulaganje u poslovne poduhvate, posedovanje ovih veština može biti ključno za ostvarivanje željenih ciljeva i ostvarivanje željenih prihoda.

Međunarodno poslovanje

Na ovom programu ćete imati priliku da savladate tehnike i pristupe koji će vam pomoći da iskoristite inostrani kapital na efikasan način, uz poštovanje svih relevantnih međunarodnih zakonskih propisa. Kroz program ćete steći temeljno znanje o osnovnim principima i pravilima međunarodnog poslovanja, kao i veštinama i strategijama koje će povećati produktivnost i efikasnost vašeg poslovanja nakon uvođenja inostranih elemenata.

Ovaj program je prilagođen ambicioznim pojedincima koji teže da pređu granice međunarodnog poslovanja i postignu uspeh u svojim poduhvatima, bez obzira na izazove i prepreke koje se mogu pojaviti.

Voleli biste da vaše preduzeće posluje međunarodno? Pogledajte naš program Međunarodno poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Preduzetništvo

Tokom vašeg obrazovanja na našoj akademiji, omogućićemo vam pristup širokom spektru resursa koji će vam pomoći da uspešno savladate sve faze razvoja preduzeća. Ove faze uključuju razvijanje inicijalne ideje, primenu relevantnih tehnologija i istraživanje tržišta, kreiranje efektivne strategije, izradu uverljivih marketinških materijala, izgradnju tima zaposlenih, partnera i investitora, kao i upravljanje proizvodnjom, finansijama i operacijama.

Kroz stručni i obimni program na smeru Preduzetništvo, imaćete priliku da se upoznate sa različitim aspektima vođenja poslovanja, kao i da steknete neprocenjiva iskustva koja će vam pomoći u uspešnom pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa.

Težite ka finansijskoj nezavisnosti koju bi vam donelo preduzetništvo? Pogledajte naš program Preduzetništvo.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Cambridge poslovni program

Kroz ovaj program usavršićete svoje sposobnosti u planiranju, primeni poslovnih tehnologija, razvijanju efikasnih marketinških i prodajnih materijala, organizovanju timova zaposlenih, uspostavljanju uspešnih partnerstava i odnosa sa investitorima, kao i u upravljanju različitim sektorima poslovanja. Ove veštine će vam pomoći da postanete uspešan lider i da uspešno vodite i razvijate svoje ili tuđe preduzeće.

Pored toga, tokom programa ćete steći stručno tehničko znanje u domenu proizvodnje, finansija i upravljanja projektima.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte više o našem programu Cambridge poslovni program.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve preduzetništva u Nišu?

Za prijavu na BusinessAcademy, možete popuniti prijavu na ovom linku ili nas pozvati telefonom na broj +381 (0)11/40-11-210 ili +381 0(11) 78-56-110. Nakon podnošenja prijave, uslediće razgovor sa našim savetnikom za upis, gde će biti tražene relevantne informacije o vašem profesionalnom iskustvu i ciljevima za dalji napredak.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno imamo ograničen broj raspoloživih mesta za upis. Iskoristite ovu priliku i upišite se što pre kako biste mogli da uživate u povoljnijim cenama školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo polaznike koji su brzi i odlučni. Ne čekajte, upišite se već danas i osigurajte svoje mesto!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»