SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Kursevi preduzetništva u Kragujevcu

Ako ste iz Kragujevca i težite ka finansijskoj nezavisnosti koju pruža put preduzetnika, BusinessAcedemy kursevi preduzetništva organizovani u jednogodišnje programe su savršen izbor za vas.

Ovi kursevi vam pružaju ključna znanja i veštine potrebne za uspešno vođenje sopstvenog poslovanja. Naši kursevi preduzetništva osmišljeni su tako da vam pruže sveobuhvatno obrazovanje, a sve to možete pratiti online, bez potrebe da napuštate Kragujevac.

BusinessAcademy nudi visokokvalitetne programe obuke, koje podržavaju renomirane međunarodne organizacije kao što su Univerzitet u Kembridžu, International Qualifications Network (IQN), International Project Management Association (IPMA) i HR Certification Institute (HRCI). Ovi programi vam omogućavaju da steknete prestižne sertifikate, što će dodatno potvrditi vašu stručnost i pomoći vam u karijernom napredovanju.

Naš pristup učenju je prilagođen individualnim potrebama svakog polaznika, omogućavajući vam da učite sopstvenim tempom i dobijate personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača. Naši kursevi su usklađeni sa globalnim standardima obrazovanja, što vam obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje i povećava vaše šanse za uspeh u dinamičnom svetu preduzetništva.

Učionica ili Distance Learning?

BusinessAcademy vam pruža priliku da steknete visokokvalitetno obrazovanje i profesionalna priznanja kroz online kurseve na Distance Learning platformi, bez potrebe za fizičkim prisustvom u učionici. Ovi kursevi kreirani su tako da se prilagode vašim potrebama i vremenskim mogućnostima, omogućavajući vam da učite kad god i gde god želite u Kragujevcu, bilo da se nalazite u kafiću blizu šetališta u centru grada ili uživate u miru Velikog parka. Sve što vam je potrebno za pristup našim programima jesu laptop i internet konekcija.

Naša Distance Learning platforma nudi isti nivo kvaliteta obrazovanja kao tradicionalni programi, sa međunarodno priznatim diplomama koje su cenjene širom sveta. Naša moderna e-Learning platforma za daljinsko učenje sadrži bogat izbor audio i video materijala, interaktivnih predavanja i obrazovnih materijala, dostupnih 24 sata dnevno. Ovo vam omogućava da učite prema sopstvenom rasporedu i potrebama.

U slučaju bilo kakvih poteškoća ili nedoumica tokom učenja, naši iskusni predavači su vam uvek na raspolaganju da pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja. Pored toga, BusinessAcademy nudi i mogućnost tradicionalnog pohađanja kurseva u moderno opremljenim učionicama koje ispunjavaju najviše standarde. Ako preferirate klasičan način učenja, naši predavači će vam pružiti stručnu podršku i znanje u inspirativnom okruženju koje najviše odgovara vašim potrebama.

Postanite uspešan preduzetnik nakon završetka nekog od naša 3 jednogodišnja programa preduzetništva!

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, preduzetničke sposobnosti i znanje su ključni faktori za uspeh u različitim industrijama. Bilo da planirate da pokrenete vlastiti biznis, razvijate novi segment unutar postojeće kompanije ili se upuštate u nove poslovne inicijative, posedovanje preduzetničkih veština je od suštinskog značaja.

Preduzetništvo

Pohađanjem programa Preduzetništvo, stičete neophodna praktična znanja i iskustvo za efikasno upravljanje sopstvenim poslovanjem.

Ovaj program vam pruža ključna znanja i veštine potrebne za pokretanje i razvoj preduzeća, bilo da započinjete biznis od početka, razvijate novi sektor unutar već uspostavljene organizacije ili planirate da investirate u različite poslovne inicijative.

Vaša ambicija i želja za ostvarivanjem značajnih finansijskih rezultata će biti podržana kroz obimno školovanje koje obuhvata sve faze razvoja preduzeća: od formiranja osnovne poslovne ideje, preko primene savremenih tehnologija i istraživanja, kreiranja efikasnih strategija, marketinških i prodajnih planova, izgradnje tima zaposlenih i privlačenja partnera i investitora, do upravljanja proizvodnjom, finansijama i svakodnevnim operacijama.

Težite ka finansijskoj nezavisnosti koju bi vam donelo preduzetništvo? Pogledajte naš program Preduzetništvo.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Međunarodno poslovanje

Ako ste spremni da proširite svoje poslovne horizonte i istražite nove tržišne mogućnosti, odsek Međunarodno poslovanje na BusinessAcademy je pravi izbor za vas. Ovaj program je posebno osmišljen za one koji žele da podignu svoje poslovanje na viši nivo, upuste se u međunarodnu konkurenciju i maksimalno iskoriste potencijale koje pruža globalno tržište.

Ukoliko težite ka širenju poslovanja izvan granica vaše zemlje, ovaj program će vam pružiti ključna znanja i veštine potrebne za uspešno upravljanje međunarodnim poslovnim aktivnostima. Naučićete kako da efikasno koristite inostrani kapital i kako da se prilagodite međunarodnoj regulativi i internacionalnim standardima.

Program pokriva sve aspekte međunarodnog poslovanja, od osnovnih principa i pravila do naprednih strategija i tehnika koje će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje i ostvarite konkurentsku prednost na globalnom tržištu.

Voleli biste da vaše preduzeće posluje međunarodno? Pogledajte naš program Međunarodno poslovanje.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Cambridge poslovni program

Kroz ovaj program ćete razviti svoje sposobnosti u upravljanju poslovnim procesima, primeni naprednih tehnologija, kreiranju efektivnih marketinških i prodajnih strategija, organizovanju i vođenju timova zaposlenih, izgradnji uspešnih partnerstava i odnosa sa investitorima, kao i u menadžmentu različitih sektora poslovanja. Ove veštine će vam pomoći da postanete uspešan lider i efikasno vodite i razvijate sopstveni ili tuđi biznis.

Pored toga, ovaj program će vam omogućiti da steknete temeljno i praktično znanje na polju proizvodnje, finansija i upravljanja projektima.

Zanima vas ova oblast? Saznajte više o našem Cambridge poslovnom programu.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve preduzetništva u Kragujevcu?

Ukoliko težite ka unapređenju svoje karijere, možete se prijaviti na ovom linku ili pozivom na broj telefona +381 (0)11/40-11-210. Naši savetnici za upis će vam pomoći u procesu prijave i obezbediti vam sve neophodne informacije i potrebnu dokumentaciju.

Prolećni upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, savetujemo da se što pre prijavite kako biste imali priliku da ostvarite povoljnije cene školovanja. Ohrabrujemo brze i odlučne kandidate da se prijave odmah kako bi osigurali svoje mesto u programu. Ne propustite priliku da unapredite svoju karijeru – prijavite se danas i obezbedite svoje mesto!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.4.2024.**
Smer Cena* 12
rata
18
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1947 171 125 2500 Popunjeno 45% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1662 146 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1662 146 107 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1662 146 107 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1662 146 107 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1662 146 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1187 104 76 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1662 146 107 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1662 146 107 2000 Popunjeno 40% mesta!
Odnosi s javnošću 1662 146 107 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1662 146 107 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1947 171 125 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1662 146 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»