Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi upravljanja odnosima sa javnošću u Subotici

Ukoliko težite karijeri u dinamičnom svetu upravljanja javnom reputacijom preduzeća i odnosima sa raznim partnerima, BusinessAcademy PR kursevi mogu biti upravo ono što vam treba!

Ovi kursevi nude izvanrednu priliku za stanovnike Subotice da steknu važno obrazovanje i kvalifikacije potrebne za visokopozicionirane poslove u PR sektoru. BusinessAcademy vam omogućava da kroz online obrazovanje steknete međunarodno priznate diplome, bez potrebe da napuštate Suboticu.

Naš program je usmeren ka unapređivanju vaših veština i pažljivo osmišljen tako da vas pripremi za izazove koje postavlja savremeno poslovno okruženje, nudeći vam šansu za ostvarivanje veće zarade.

Učestvovanjem u našim jednogodišnjim programima, uključujući i kurseve iz oblasti odnosa sa javnošću, dobijate priliku da steknete cenjene sertifikate od renomiranih međunarodnih institucija kao što su Univerzitet u Kembridžu, International Qualifications Network (IQN), HR Certification Institute (HRCI) i International Project Management Association (IPMA).

Kao zvanični partner univerzitetskog tela Cambridge Assessment International Education, BusinessAcademy se pridržava najviših standarda učenja na daljinu, koji su usklađeni sa metodama pet najprestižnijih svetskih univerziteta. Naši PR kursevi su pažljivo koncipirani tako da odgovore na individualne potrebe svakog polaznika, omogućavajući im da napreduju sopstvenim tempom i dobijaju prilagođene savete i povratne informacije od iskusnih predavača.

Tradicionalna ili online nastava – šta god vam više odgovara!

Nakon završetka nekog od naših programa, nudimo priliku za sticanje sertifikata koji su međunarodno priznati i mogu biti ključni za ostvarivanje vaših dugoročnih karijernih ambicija. Naša Distance Learning platforma je savršeno rešenje za one koji traže fleksibilnost u učenju, bez potrebe za prisustvom na fizičkim predavanjima.

Ova platforma, usklađena sa standardima pet najprestižnijih svetskih univerziteta, omogućava vam da steknete obimna znanja „na svom terenu”, u Subotici – iz udobnosti svog doma, iz kafića u blizini Gradske kuće ili kraj Plave fontane. Naš individualizovan pristup učenju vam omogućava da napredujete u skladu sa sopstvenim tempom i dobijate personalizovane savete od naših iskusnih predavača. Sve što vam je potrebno za pristup programu jesu računar i stabilna internet konekcija.

Naša e-Learning platforma za učenje na daljinu nudi širok spektar obrazovnih resursa, uključujući audio i video materijale, interaktivna predavanja i druge korisne materijale dostupne u svako doba. Uz podršku naših iskusnih predavača, koji su uvek na raspolaganju da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja, možete savladati sve izazove i ostvariti svoje ciljeve.

Kursevi upravljanja odnosima sa javnošću (PR) grupisani su u jednogodišnji program

Za postizanje uspeha u poslovanju, ključno je da organizacija ima uspešnog menadžera za odnose s javnošću, koji će efikasno upravljati informacijama koje se šire kroz različite komunikacijske kanale u digitalnom dobu. Nedostatak adekvatnog menadžera može dovesti do gubitka kontrole nad informacijama i negativnog uticaja na ugled organizacije i njen odnos s ciljnom publikom.

Odnosi sa javnošću

Kroz program školovanja na odseku za odnose sa javnošću, stičete napredna znanja koja su ključna za efektivnu komunikaciju sa ciljnim grupama. Ovladaćete tehnikama koje utiču na percepciju i ponašanje javnosti, što je suštinski važno za kreiranje i održavanje pozitivnog imidža kompanije.

U današnjem digitalnom dobu, brzina i obim informacija koje se šire putem različitih komunikacionih kanala zahtevaju prisustvo veštih PR menadžera. Oni su neophodni za uspešno poslovanje jer bez njihove stručnosti, kompanije riskiraju gubitak kontrole nad informacijama koje kruže u javnosti, što može negativno uticati na njihovu reputaciju.

PR menadžeri igraju ključnu ulogu u oblikovanju načina na koji mediji i javnost percipiraju kompaniju, što je od vitalnog značaja za održavanje njenog pozitivnog imidža i uspešnog poslovanja.

Zanimaju vas PR kursevi? Pogledajte naš program Odnosi sa javnošću.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve upravljanja odnosima sa javnošću (PR) u Subotici?

Kako biste se upisali na BusinessAcademy, molimo vas da popunite prijavu putem ovog linka ili nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11/40-11-210 ili +381 0(11) 78-56-110. Nakon prijave, sledi razgovor sa našim savetnikom za upis, tokom kojeg ćete moći da izložite svoje profesionalno iskustvo i predstavite svoje ciljeve, što će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i pružimo vam adekvatnu podršku u vašem daljem razvoju.

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Budući da imamo ograničen broj slobodnih mesta za upis, preporučujemo vam da ne propustite ovu priliku i da što pre podnesete prijavu kako biste ostvarili povoljnije cene za naš obrazovni program. Na taj način želimo da nagradimo one koji su spremni da brzo donose odluke. Stoga vas pozivamo da ne čekate i da se prijavite odmah kako biste osigurali svoje mesto.

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2000 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»