Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi Upravljanja odnosa sa javnošću u Beogradu

Ako želite da ostvarite uspeh u zahtevnom poslovnom okruženju današnjice, PR kursevi upravljanja odnosima sa javnošću u Beogradu na BusinessAcademy su vrhunski izbor.

BusinessAcademy vam omogućava da steknete sertifikate koji su međunarodno priznati nakon završetka obuke, što će vam olakšati put ka ostvarenju vaše dugoročnog karijernog cilja.

Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), Project Management Association (IPMA) i International Qualifications Network (IQN) su renomirane organizacije koje dodeljuju prestižne sertifikate nakon završetka naših programa obuke na BusinessAcademy u Beogradu, uključujući i naše PR kurseve.

BusinessAcademy, kao zvanični partner Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksom pet vodećih svetskih univerziteta. Ono što čini naše kurseve upravljanja odnosa sa javnošću jedinstvenim jeste individualizovan pristup učenju. Program je pažljivo osmišljen kako bi odgovarao jedinstvenim potrebama svakog polaznika, omogućavajući im da uče u svom ritmu i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača.

Tradicionalno ili onlajn – šta vam više odgovara!

Sertifikati koje možete dobiti putem programa na BusinessAcademy, uključujući naše PR kurseve, priznati su širom sveta i mogu vam otvoriti vrata ka ostvarenju vaše dugoročne karijerne vizije. Bez potrebe za fizičkim prisustvom na predavanjima, možete brzo usvojiti sveobuhvatna znanja putem naše Distance Learning platforme, koja je usklađena sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta. Pristup kursevima možete imati kad god vama odgovara, bilo to u udobnosti svog doma, u mirnoj atmosferi kafića u Knez Mihailovoj ili nakon šopinga u Delta Cityju. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija, a naša Distance Learning platforma vam garantuje isti kvalitet znanja i diploma kao da ste učili u učionici. Naše visoko stručno znanje i kvalifikacije su priznate širom sveta!

Tokom vašeg školovanja na BusinessAcademy imate priliku da pristupite raznovrsnim audio i video materijalima, interaktivnim predavanjima i resursima za učenje koji su dostupni 24 sata dnevno putem naše napredne e-Learning platforme za učenje na daljinu. Ukoliko se suočite sa bilo kakvim izazovima tokom učenja, naši predavači su tu da vam pruže podršku i razjasne sve nedoumice koje možete imati.

Ukoliko preferirate klasičan pristup učenju, BusinessAcademy vam omogućava da koristite naše prostorije smeštene u Beograđanki, sa ulazom iz Kralja Milana. Školovanje na BusinessAcademy u tradicionalnom okruženju se odvija u savremeno opremljenim salama i učionicama koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Kursevi upravljanja odnosa sa javnošću su grupisani u jednogodišnji program

Da bi firma ostvarila uspeh u poslovanju, ključno je da u svom timu ima kompetentnog i uspešnog PR menadžera. U suprotnom, gubi kontrolu nad informacijama, koje se, u eri digitalne ekonomije, šire neverovatnom brzinom putem različitih komunikacijskih kanala, i nema mogućnost da utiče na javno mnjenje ili imidž koji mediji i ciljna publika stvaraju o njoj.

Odnosi sa javnošću

Na ovom odseku školovanja stičete sve neophodne veštine i znanja kako biste postali uspešan PR menadžer koji će svoju kompaniju visoko pozicionirati u percepciji ciljne publike. Proći ćete kroz sve relevantne kanale komunikacije i usvojiti sve aspekte njihove primene.

Postizanje značajnih uspeha u karijeri, uz finansijsku sigurnost i sposobnost ostvarivanja i korporativnog i sopstvenog razvoja, biće vam omogućeno na ovom odseku. Vaš zadatak kao menadžera odnosa sa javnošću biće održavanje pozitivnih veza između kompanije i njenih različitih javnosti, te doprinos uspešnom i konkurentnom poslovanju organizacije.

Zanimaju vas PR kursevi? Pogledajte naš program Odnosi sa javnošću.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve upravljanja odnosa sa javnošću (PR) u Beogradu

Možete popuniti prijavu putem ovog linka ili kontaktirajte s nama telefonom na broj +381 (0)11/78-56-110 (Beograd). Nakon prijave uslediće intervju sa našim upisnim savetnikom, tokom kojeg ćemo, pored relevantnih informacija o vama, takođe razgovarati o vašoj trenutnoj profesionalnoj poziciji i planovima za budući razvoj.

Nakon što vašu prijavu odobri upisni savetnik, dobićete sve potrebne dokumente za zvaničan upis i bićete srdačno dočekani. Veliki broj studenata iz Beograda već je uspešno završio svoje obrazovanje na BusinessAcademy putem onlajn-platforme. Pridružite im se i vi!

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

U ovom trenutku imamo ograničen broj raspoloživih mesta za upis. Iskoristite ovu priliku i prijavite se što pre kako biste mogli sebi da obezbedite povoljnije cene obrazovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo one koji su odlučni i brzo deluju. Ne čekajte, upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2200 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»