Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi upravljanja odnosima sa javnošću u Kragujevcu

Ako ste iz Kragujevca i želite da unapredite svoju karijeru u oblasti upravljanja odnosima sa javnošću, naši PR kursevi na BusinessAcademy su idealan izbor za vas. Ovi kursevi osmišljeni su tako da vam pruže kvalitetno obrazovanje i stručne kvalifikacije neophodne za uspeh u dinamičnom svetu odnosa sa javnošću.

Ulaganjem u obrazovanje na BusinessAcademy, iskoristićete priliku da poboljšate svoje veštine i steknete međunarodno priznate diplome, sve to bez potrebe da napuštate Kragujevac. Ovi programi su posebno korisni za one koji žele da se istaknu u PR industriji i postanu visoko plaćeni stručnjaci.

Naše kurseve podržavaju ugledne međunarodne organizacije kao što su Univerzitet u Kembridžu, International Qualifications Network (IQN), HR Certification Institute (HRCI) i International Project Management Association (IPMA). Ovi kursevi mogu vas odvesti do prestižnih sertifikate koji su široko priznati u industriji i potvrđuju vašu stručnost u oblasti odnosa sa javnošću širom sveta.

BusinessAcademy primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksama pet vodećih svetskih univerziteta. Naši PR kursevi se odlikuju personalizovanim pristupom, prilagođenim individualnim potrebama svakog polaznika, što omogućava učenje u sopstvenom ritmu i dobijanje personalizovanih povratnih informacija od iskusnih predavača. Naš cilj je da vam pružimo sve potrebne alate i znanja za uspešnu karijeru u oblasti odnosa sa javnošću.

Tradicionalno ili online – sami birate!

BusinessAcademy nudi programe obrazovanja, uključujući i kurseve za upravljanje odnosima sa javnošću, koji omogućavaju polaznicima da dobiju sertifikate priznate širom sveta i da ostvare svoje dugoročne karijerne ciljeve. Naš Distance Learning program pruža fleksibilnost u učenju i omogućava vam da steknete sveobuhvatno znanje učeći sa lokacije po izboru, bilo da se nalazite na Trgu omladine, šetalištu ili bilo kom drugom mestu u Kragujevcu.

BusinessAcademy vam pruža jedinstvenu priliku da se obrazujete kroz fleksibilan i prilagođen pristup učenju. Naši programi osmišljeni su tako da vam omoguće da učite sopstvenim tempom, uz mogućnost dobijanja personalizovanih povratnih informacija od naših iskusnih predavača, zahvaljujući našoj naprednoj e-Learning platformi koja vam pruža pristup širokom spektru obrazovnih materijala, uključujući audio i video snimke, interaktivna predavanja i druge korisne resurse.

Svi naši programi su usklađeni sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta, što znači da vam garantujemo isti kvalitet znanja i diplome kao da ste pohađali nastavu u tradicionalnim učionicama. Sve što vam je potrebno za pristup ovim programima jesu računar i internet konekcija.

Ukoliko naiđete na bilo kakve poteškoće tokom učenja, naši predavači su tu da vam pruže podršku i otklone sve nedoumice. Na taj način, osiguravamo da imate pristup potpunom obrazovnom iskustvu, prilagođenom vašim individualnim potrebama, u bilo koje vreme.

Kursevi upravljanja odnosa sa javnošću (PR) u Kragujevcu su grupisani u jednogodišnji program

U savremenom digitalnom dobu, uspeh organizacije u poslovanju može biti oštećen ako nema kompetentnog menadžera za odnose s javnošću.

Ovaj menadžer je ključan u kontroli širenja informacija preko različitih komunikacijskih kanala, kako bi se osigurao ugled firme i održao pozitivan odnos sa ciljnom publikom. Ukoliko organizacija ne uspe da uspostavi ovu kontrolu, to može imati dugoročne negativne posledice.

Odnosi sa javnošću

Na programu Odnosi sa javnošću, stičete napredna znanja i veštine neophodne za efikasnu komunikaciju sa ciljnim javnostima, što je ključno za kreiranje i održavanje pozitivnog imidža vaše kompanije. Ovaj program vam pruža sve potrebne alate da postanete uspešan PR menadžer, sposoban da efektivno predstavi sebe i svoju organizaciju u najboljem svetlu.

Tokom školovanja, proći ćete kroz različite kanale komunikacije, učeći kako da ih koristite na najefikasniji način. Program je koncipiran tako da vas osposobi za organizovanje i sprovođenje strategijske komunikacijske politike, kako unutar organizacije tako i izvan nje.

Naučićete kako da strateški upravljate komunikacijom, što će vam omogućiti ne samo da učinite svoju kompaniju prepoznatljivom već i da joj osigurate dugoročnu poziciju među ciljnim javnostima.

Cilj programa je da vas opremi veštinama koje će vam omogućiti da efikasno upravljate percepcijom organizacije u javnosti, čime ćete doprineti njenom uspehu i reputaciji. Kroz ovaj program, razvijaćete sposobnost da strateški razmišljate i delujete u svetu PR-a, što će biti ključno za vaš profesionalni razvoj i uspeh u ovoj dinamičnoj oblasti.

Zanimaju vas PR kursevi? Pogledajte naš program Odnosi sa javnošću.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati kurseve upravljanja donosa sa javnošću (PR) u Kragujevcu?

Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru, možete se prijaviti za naš program popunjavanjem prijavnog formulara na ovom linku ili putem telefona na broj +381 (0)11/40-11-210. Naši stručni savetnici za upis će vam pružiti podršku i voditi vas kroz proces prijave, obezbeđujući vam sve potrebne dokumente.

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

S obzirom na ograničen kapacitet našeg obrazovnog programa, savetujemo vam da što pre podnesete prijavu kako biste mogli da iskoristite posebne pogodnosti i popuste koje smo pripremili za one koji brzo donose odluke. Ukoliko ste odlučni u nameri da unapredite svoju karijeru, preporučujemo da se prijavite odmah kako biste osigurali svoje mesto u našem programu.

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2000 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»