Još nije kasno!

Kako se obogatiti počevši od nule

// Kutak za preduzetnike

Postoji u suštini pet načina kako se obogatiti počevši od nule, zasnovanih na osnovu 25 godina istraživanja američkih milionera.

 

Nasledstvo

Kao prvo, bogatstvo možete naslediti. Manje od 10% imućnih Amerikanaca je nasledilo svoj novac a svake godine ih je sve manje i manje.

 

Radite za sebe

Drugi način na koji možete da se obogatite je da ga steknete profesionalno. Možete da postanete doktor, advokat, arhitekta ili računovođa. Možete da postanete izuzetno dobri u tome šta radite, da budete dobro plaćeni i da zadržavate novac.

 

Postanite direktor velike korporacije

Treći način da se obogatite je da postanete izvršni rukovodilac velike korporacije. Možete biti izuzetno dobro plaćeni; možete imati akcije i bonuse. A ukoliko dovoljno dugo ostanete u kompaniji, nekoliko godina, možete biti dovoljno plaćeni da postanete bogati.

 kako se obogatiti, kako postati bogat, kako steći bogatstvo

Dobitak na nagradnoj igri

Ako imate sreće bogatstvo možete osvojiti. Ali samo mali deo imućnih Amerikanaca se obogatilo dobijajući svoj novac na ovaj ili sličan način. U stvari, šanse da dobijete na lutriji jednake su šansama da munja dvaput udari u isto mesto. U pitanju su milioni i milioni naspram jedan.

 

Najbolji način - pokrenite sopstveni biznis

Ako se pitate kako steći bogatstvo i kako postati bogat, jedan od načina na koji možete da se obogatite je da zasnujete sopstveni biznis i sami zaradite bogatstvo. Pokretanje sopstvenog biznisa je bilo i uvek će biti put bogaćenja za većinu milionera koji su se sami obogatili. Preduzetništvo u Americi nudi više prilika i otvara više vrata nego sve druge mogućnosti zajedno. Zato se kaže da ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis, a to ne uradite, vi ste budala. Ponoviću to. Ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis a to ne uradite, vi ste budala.

 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Koje osobine preduzetnika treba da posedujete? 9 metoda koje se mogu koristiti za planiranje marketinga
Pitanja na razgovoru za posao koja treba da postavite kandidatu 25 saveta za bolju komunikaciju sa ljudima
Ako Vas interesuju zanimanja iz ove oblasti pogledajte program: Preduzetništvo.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.