Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Od nule do milionera

// Kutak za preduzetnike

Postoji u suštini pet načina kako se obogatiti počevši od nule, zasnovanih na osnovu 25 godina istraživanja američkih milionera.

 

Nasledite
Kao prvo, bogatstvo možete naslediti. Manje od 10% imućnih Amerikanaca je nasledilo svoj novac a svake godine ih je sve manje i manje.

 

Radite za sebe
Drugi način na koji možete da se obogatite je da ga steknete profesionalno. Možete da postanete doktor, advokat, arhitekta ili računovođa. Možete da postanete izuzetno dobri u tome šta radite, da budete dobro plaćeni i da zadržavate novac.

 

Postanite direktor velike korporacije
Treći način da se obogatite je da postanete izvršni rukovodilac velike korporacije. Možete biti izuzetno dobro plaćeni; možete imati akcije i bonuse. A ukoliko dovoljno dugo ostanete u kompaniji, nekoliko godina, možete biti dovoljno plaćeni da postanete bogati.

 

Dobijte na nagradnoj igri
Ako imate sreće bogatstvo možete osvojiti. Ali samo mali deo imućnih Amerikanaca se obogatilo dobijajući svoj novac na ovaj ili sličan način. U stvari, šanse da dobijete na lutriji jednake su šansama da munja dvaput udari u isto mesto. U pitanju su milioni i milioni naspram jedan.

 

Najbolji način - pokrenite sopstveni biznis
Peti način na koji možete da se obogatite je da zasnujete sopstveni biznis i sami zaradite bogatstvo. Pokretanje sopstvenog biznisa je bilo i uvek će biti put bogaćenja za većinu milionera koji su se sami obogatili. Preduzetništvo u Americi nudi više prilika i otvara više vrata nego sve druge mogućnosti zajedno. Zato se kaže da ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis, a to ne uradite, vi ste budala. Ponoviću to. Ukoliko imate mogućnosti da zasnujete svoj biznis a to ne uradite, vi ste budala.

 

Brian Tracy

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
10 karakteristika dobrog pregovarača 10 menadžerskih zapovesti
9 metoda koje se mogu koristiti za planiranje marketinga Odbacite loše radne navike

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.