Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi upravljanja ljudskim resursima u Beogradu

Ako želite da izgradite uspešnu karijeru i steknete veštine koje su neophodne za svako preduzeće, naši kursevi upravljanja ljudskim resursima (HR-om) u Beogradu su pravi izbor za obrazovanje, koji će vam omogućiti visoko plaćen posao!

BusinessAcademy vam pruža priliku da steknete sertifikate koji su priznati širom sveta nakon što završite školovanje, čime će vam biti olakšan put ka ostvarivanju vaše dugoročne karijerne vizije.

International Qualifications Network (IQN), HR Certification Institute (HRCI), Univerzitet u Kembridžu i International Project Management Association (IPMA) predstavljaju organizacije koje izdaju prestižne sertifikate nakon završetka nekog od naših BusinessAcademy programa u Beogradu, među kojima su i naši HR kursevi.

BusinessAcademy, kao zvanični partner Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksom pet vodećih svetskih univerziteta. Ono što izdvaja naše kurseve upravljanja ljudskim resursima je personalizovani pristup učenju. Svaki kurs je pažljivo kreiran tako da odgovara individualnim potrebama svih polaznika, omogućavajući im da uče sopstvenim tempom i da dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača.

Tradicionalno ili onlajn – izbor je na vama!

Za brzo usvajanje sveobuhvatnih znanja, nije vam potrebno fizičko prisustvo na predavanjima. BusinessAcademy koristi platformu za učenje na daljinu – Distance Learning, koja vam omogućava da steknete stručna zvanja i međunarodno priznate sertifikate putem onlajn-obrazovanja. Možete se posvetiti pohađanju HR kurseva onda kada vam najviše odgovara, bilo to u udobnosti svog doma, u mirnom ambijentu nekog kafića u Knez Mihailovoj ili u opuštajućem okruženju Košutnjaka. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija! Naša Distance Learning platforma vam garantuje isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili u učionici – zvanja i veštine koji se ovde stiču priznati su širom sveta.

Tokom svog školovanja na BusinessAcademy imate mogućnost pristupa raznovrsnim audio i video snimcima, interaktivnim predavanjima i materijalima za učenje koji su dostupni 24 sata dnevno putem naše napredne platforme za učenje na daljinu. Ukoliko se suočite sa bilo kakvim izazovima tokom učenja, naši profesori su tu da vam pruže podršku i reše sve nedoumice koje možete imati.

Ako volite tradicionalni pristup učenju, BusinessAcademy vam nudi mogućnost da koristite naše prostorije (Beograđanka, ulaz iz Kralja Milana). Školovanje na BusinessAcademy u tradicionalnom okruženju odvija se u moderno opremljenim salama i učionicama koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Kursevi upravljanja ljudskim resursima u Beogradu grupisani su u jednogodišnji program

Uobičajeno je da preduzeća koja imaju pametnije, organizovanije i proaktivnije zaposlene ostvaruju veći profit. Ovo je posebno važno za preduzeća koja teže da se izdvoje od konkurencije pružanjem kvalitetne usluge.

Menadžment ljudskih resursa

Na ovom kursu ćete se upoznati sa efikasnim metodama za regrutaciju i selekciju, motivisanje i nagrađivanje zaposlenih, pružanje odgovarajućih treninga i mogućnosti za razvoj, povećanje produktivnosti i izgradnju karijere. Kroz sticanje stručnih znanja kao HR stručnjak, naučićete kako da uspešno sarađujete sa operativnim menadžerima i direktorima s ciljem smanjenja troškova zaposlenih.

Na ovom programu ćete se upoznati sa primenom naučnih otkrića u kreiranju radnog okruženja koje će kod zaposlenih pobuditi želju za postizanjem maksimalnog angažmana.

Pogledajte više o programu Menadžment ljudskih resursa.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnji program upravljanja ljudskim resursima (HR-om) u Beogradu?

Molimo Vas da prvo popunite i pošaljete svoju prijavu putem ovog linka ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11/78-56-110 (Beograd). Nakon prijave uslediće razgovor sa našim savetnikom za upis, tokom kog ćemo, pored relevantnih informacija o Vama, razgovarati i o Vašoj trenutnoj profesionalnoj poziciji i ambicijama za dalje napredovanje.

Nakon što savetnik odobri Vaš upis, dobićete sve potrebne dokumente za zvaničan upis i dobrodošlicu. Veliki broj polaznika iz Beograda već je uspešno završio svoje školovanje na BusinessAcademy putem onlajn-platforme. Pridružite im se i Vi!

Prolećni upisni rok se zatvara, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno se nalazimo u periodu upisa sa ograničenim brojem raspoloživih mesta. Iskoristite ovu priliku i upišite se što pre kako biste mogli da iskoristite povoljnije cene školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji su spremni da pokažu odlučnost i spremnost na brzu akciju. Ne čekajte, upišite se već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.5.2024.**    
Smer Cena* 12
rata
17
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1994 175 136 2500 Popunjeno 50% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1709 150 116 2200 Upis u toku
Preduzetništvo 1709 150 116 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1709 150 116 2200 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1709 150 116 2200 Upis u toku
Poslovna administracija 1234 108 84 1750 Upis u toku
Finansijski menadžment 1709 150 116 2200 Upis u toku
Menadžment projekata 1709 150 116 2200 Popunjeno 45% mesta!
Odnosi s javnošću 1709 150 116 2200 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1709 150 116 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1994 175 136 2500 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1709 150 116 2200 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»