SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Kursevi upravljanja ljudskim resursima u Kragujevcu

Ako ste iz Kragujevca i težite ka izgradnji uspešne karijere u oblasti upravljanja ljudskim resursima, BusinessAcademy HR kursevi us pravi izbor za vas. Naši kursevi upravljanja ljudskim resursima koncipirani su tako da vam pruže ključne veštine potrebne za efikasno upravljanje zaposlenima, čime vam se otvaraju vrata za rad u ovoj oblasti.

Naš program obrazovanja omogućava vam da unapredite svoje veštine i steknete međunarodno priznate diplome, sve to iz udobnosti vašeg doma u Kragujevcu. Program je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio sve potrebne informacije i znanja za uspešno obavljanje poslova HR menadžera.

BusinessAcademy poseduje akreditacije prestižnih organizacija kao što su International Qualifications Network (IQN), Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI) i International Project Management Association (IPMA). Nakon završetka naših kurseva, imaćete priliku da steknete vredne sertifikate koji su priznati širom sveta, što će dodatno potvrditi vašu stručnost u ovoj oblasti.

BusinessAcademy primenjuje visoke standarde učenja na daljinu, usklađene sa praksama pet vodećih svetskih univerziteta. Naši kursevi za ljudske resurse se ističu personalizovanim pristupom učenju, prilagođenim specifičnim potrebama svakog polaznika. Ovo omogućava učenje sopstvenim tempom, uz personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača, što će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje potencijale i postignete profesionalni uspeh u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Imate mogućnost praćenja predavanja online!

BusinessAcademy nudi priliku da kroz našu platformu za online učenje steknete opsežna znanja i profesionalna priznanja, bez obzira na to gde se nalazite u Kragujevcu – u svom domu, u kafiću na Trgu Jovana Ristića ili u blizini jezera Bubanj. Naša Distance Learning platforma pruža jednak kvalitet učenja kao fizičko prisustvo u učionici, sa stručnim znanjem koje se priznaje širom sveta. Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija, kako biste učili u bilo koje vreme koje vam odgovara.

BusinessAcademy vam omogućava pristup različitim materijalima za učenje putem naše modernizovane e-Learning platforme za učenje na daljinu. Naša platforma sadrži audio i video zapise, interaktivna predavanja i druge resurse za učenje, a dostupna je 24 sata dnevno, što vam omogućava da učite kad god vama odgovara. Naši stručni predavači su uvek tu da vam pomognu u rešavanju bilo kakvih izazova na koje možete naići tokom učenja i da odgovore na sva vaša pitanja.

Kursevi upravljanja ljudskim resursima u Kragujevcu su grupisani u jednogodišnji program

Efektivno upravljanje ljudskim resursima je ključno za postizanje poslovnog uspeha, jer kompanije koje uspevaju da privuku i zadrže kvalitetne zaposlene stvaraju prednost u odnosu na konkurenciju, pružajući visok kvalitet usluga i proizvoda.

Menadžment ljudskih resursa

Na odseku Menadžment ljudskih resursa na BusinessAcademy, stičete znanja i veštine ključne za efikasno upravljanje najvrednijim resursom svakog preduzeća – njegovim ljudima. Ako vas privlači ideja da doprinosite razvoju profesionalaca i kreirate snažne timove, ovaj program je idealan za vas.

Program vam omogućava da se upoznate sa najefikasnijim metodama za privlačenje i zapošljavanje talentovanih pojedinaca, kao i sa tehnikama za njihovu motivaciju i nagrađivanje. Naučićete kako da organizujete i sprovodite programe obuke i razvoja, kako biste povećali produktivnost i podstakli razvoj karijere zaposlenih.

Kao budući specijalista za ljudske resurse, razvijaćete operativna znanja neophodna za efikasnu saradnju sa menadžerima i direktorima zarad optimizacije troškova zaposlenih i unapređenja ukupne efikasnosti preduzeća.

Pogledajte više o programu Menadžment ljudskih resursa.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnji program upravljanja ljudskim resursima (HR) u Kragujevcu?

Za prijavu na BusinessAcademy, možete popuniti formular na ovom linku ili nas pozvati telefonom na broj +381 (0)11/40-11-210. Nakon toga, naš tim za upis kontaktiraće sa vama kako bismo se što bolje informisali o vašem profesionalnom iskustvu i ciljevima u karijeri. Tokom razgovora, tražićemo relevantne informacije koje će nam pomoći da prilagodimo obuku vašim potrebama. Naš cilj je da vam pružimo najbolje moguće iskustvo u obuci i pripremimo vas za uspešnu karijeru.

Prolećni upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Imamo ograničen kapacitet za upis polaznika, stoga preporučujemo da se upišete što je pre moguće kako biste ostvarili popust na cenu obuke. Nagrađujemo one koji su spremni da brzo i odlučno krenu prema svojim ciljevima. Zato ne gubite vreme i iskoristite ovu priliku tako što ćete se prijaviti odmah.

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.4.2024.**
Smer Cena* 12
rata
18
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 1947 171 125 2500 Popunjeno 45% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1662 146 107 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1662 146 107 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1662 146 107 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1662 146 107 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1662 146 107 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1187 104 76 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1662 146 107 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1662 146 107 2000 Popunjeno 40% mesta!
Odnosi s javnošću 1662 146 107 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1662 146 107 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 1947 171 125 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1662 146 107 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»