Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi marketinga u Subotici

Za polaznike iz Subotice koji teže uspehu u konkurentnom poslovnom okruženju, BusinessAcademy nudi kurseve iz oblasti marketinga.

Učenje kroz BusinessAcademy program omogućava vam da poboljšate svoje veštine i proširite mogućnosti za zaradu, uz dodatnu prednost sticanja međunarodno priznatih diploma, sve to bez potrebe da napustite Suboticu.

BusinessAcademy, kao istaknuta akreditovana obrazovna ustanova, nudi visokokvalitetne kurseve marketinga, uključujući jednogodišnje programe obrazovanja koji vode do prestižnih sertifikata renomiranih institucija kao što su Univerzitet u Kembridžu, Međunarodna asocijacija za upravljanje projektima (IPMA), Međunarodna mreža kvalifikacija (IQN) i Institut za sertifikaciju ljudskih resursa (HRCI).

Ovi kursevi su koncipirani tako da zadovolje individualne potrebe svakog polaznika, omogućavajući učenje sopstvenim tempom i pružajući personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača. BusinessAcademy, kao ovlašćena obrazovna institucija koja sarađuje sa Cambridge Assessment International Education, nudi obrazovanje koje je u skladu sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta.

Predavanja možete pratiti online!

BusinessAcademy vam nudi mogućnost da putem naše Distance Learning platforme steknete obimna znanja i profesionalna priznanja, bez obzira na to gde se nalazite u Subotici – bilo to u nekom kafiću blizu Trga Sv. Terezije ili kod Plave fontane.

Naša online platforma pruža isti kvalitet učenja i diploma kao i fizičko prisustvovanje predavanjima, sa vrhunskim stručnim znanjem i međunarodno priznatim zvanjima koja se cene širom sveta. Naš personalizovani pristup i povratne informacije od iskusnih predavača će vam pomoći da dostignete svoje ciljeve u karijeri, a sve što vam je potrebno jesu računar i internet konekcija.

BusinessAcademy nudi raznolik sadržaj za učenje na našoj naprednoj e-Learning platformi, uključujući audio i video snimke, interaktivna predavanja i materijale. Platforma je dostupna 24 sata dnevno i omogućava vam da učite tempom koji vama samima najviše odgovara. Ako se suočite sa izazovima tokom učenja, naši iskusni predavači će vam pružiti podršku i pomoći vam da rešite sve nedoumice.

Kurseve marketinga možete pohađati unutar našeg jednogodišnjeg programa

Program marketinga koji nudi BusinessAcademy osmišljen je tako da vam pruži temeljno obrazovanje u ovoj ključnoj i brzorastućoj oblasti poslovanja. Učeći kroz ovaj program, stičete opsežne veštine i znanja koja su neophodna za efikasno upravljanje profitabilnošću vašeg preduzeća, čime se osposobljavate da postanete ekspert u ovoj poslovnoj oblasti, neophodnoj svakoj firmi.

Marketing i marketing menadžment

Na programu Marketing i marketing menadžment, stičete znanja koja su ključna za privlačenje i zadržavanje velikog broja kupaca na tržištu. Ovaj odsek je idealan za one koji žele da imaju direktan uticaj na profit preduzeća i da se usavrše u jednoj od najbrže rastućih poslovnih oblasti.

U današnje vreme, sa širokom upotrebom računara i interneta, tradicionalne marketing metode više nisu efikasne. Međutim, primenom modernih marketing strategija, možete ostvariti znatno veći uticaj na tržište i, posledično, višestruko povećati profit.

Nakon što uspešno završite ovaj program, imaćete sposobnost da efikasno upravljate marketinškim aktivnostima, bez obzira na to koliki vam je budžet dostupan. Bilo da radite sa ograničenim sredstvima ili upravljate skupim kampanjama, naš program obuke će vam pomoći da postignete snažne finansijske rezultate i privučete nove klijente svom preduzeću.

Marketing je vaša strast? Pogledajte naš jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnje školovanje u marketingu u Subotici?

Ukoliko ste zainteresovani da unapredite svoju karijeru u poslovnom svetu, možete se prijaviti za naš program obrazovanja putem prijave na ovom linku ili pozivom na broj telefona +381 (0)21/31-00-020. Naš stručni savetnik za upis će vam se javiti kako bi vam pružio pomoć tokom procesa prijave, a nakon toga ćete dobiti sve neophodne dokumente. Na ovaj način, postaćete polaznik BusinessAcademy i započeti svoj put ka unapređenju karijere.

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku proces prijavljivanja, a s obzirom na ograničen broj raspoloživih mesta, preporučujemo da se prijavite što pre kako biste iskoristili mogućnost dobijanja povoljnijih cena školovanja. Naša akademija ceni posvećene i motivisane polaznike koji su spremni da unaprede svoje znanje i veštine, te stoga predlažemo da ne odlažete prijavu i da iskoristite ovu priliku za započinjanje svog obrazovanja kod nas već danas!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2000 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»