Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi marketinga u Nišu

Ukoliko želite da ostvarite uspeh u konkurentnom poslovnom okruženju i gradite uspešnu karijeru, BusinessAcademy kursevi marketinga su izvrsna opcija za polaznike iz Niša.

Unapredite svoje veštine i otvorite vrata novim prilikama za zaradu kroz učenje na BusinessAcademy, uz dodatnu prednost sticanja međunarodno priznatih diploma – a sve to bez potrebe za napuštanjem Niša!

BusinessAcademy je vodeća akreditovana obrazovna institucija koja nudi vrhunske kurseve u oblasti marketinga za polaznike iz Niša. Naši jednogodišnji programi obrazovanja vam pružaju mogućnost da steknete prestižne sertifikate od renomiranih organizacija kao što su International Project Management Association (IPMA), Univerzitet u Kembridžu, International Qualifications Network (IQN) i HR Certification Institute (HRCI), čime ćete unaprediti svoje znanje i kvalifikacije za vrhunske poslove.

BusinessAcademy je ovlašćena institucija za obrazovanje u partnerstvu sa Cambridge odeljenjem za međunarodne ispite, a naša online platforma pruža visokokvalitetno obrazovanje u skladu sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta. Naši kursevi iz marketinga se ističu po personalizovanom pristupu učenju, a cilj nam je da zadovoljimo individualne potrebe svakog polaznika. Učenici imaju mogućnost da uče u svom ritmu i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača.

Možete pratiti predavanja online, bez potrebe da napuštate zonu komfora!

BusinessAcademy vam omogućava da steknete sveobuhvatna znanja i stručna zvanja putem online platforme za učenje na daljinu, koja je fleksibilna i prilagodljiva vašem tempu i načinu učenja. Bez obzira na to gde se nalazite – bilo to u udobnosti svog doma, u nekom kafiću blizu Niške tvrđave ili na Trgu Kralja Milana, možete pristupiti našim kursevima i pratiti ih preko svog laptopa ili drugog uređaja dokle god imate internet konekciju. Na taj način, možete učiti u svojoj zoni udobnosti, bilo da ste kod kuće ili u kafiću, dok istovremeno stičete visokokvalitetna znanja i međunarodno priznata zvanja koja su poštovana širom sveta.

Na BusinessAcademy vam nudimo raznolik sadržaj, uključujući audio i video snimke, interaktivna predavanja i materijale za učenje na našoj naprednoj e-Learning platformi, koja je dostupna 24 sata dnevno. Ako naiđete na bilo kakve izazove tokom školovanja, naši iskusni predavači će vam biti na raspolaganju da vam pruže podršku i razreše sve nedoumice, kako bi vaše iskustvo bilo uspešno i produktivno.

Kursevi marketinga u Nišu su grupisani u jednogodišnji program

Ukoliko želite da razvijete svoje sposobnosti i znanja u oblasti koja ima veliki uticaj na poslovanje preduzeća i koja se neprestano razvija, naš program obrazovanja iz marketinga pruža vam sveobuhvatne veštine i znanja. Naučićete kako da upravljate profitabilnošću preduzeća i budete stručnjak u ovoj dinamičnoj poslovnoj disciplini.

Marketing i marketing menadžment

Školovanje na odseku Marketing i marketing menadžment pruža vam priliku da savladate ključna znanja potrebna za privlačenje i zadržavanje kupaca na tržištu.

U današnjem digitalnom dobu, tradicionalne marketing metodologije više nisu dovoljno efikasne, zbog široke primene računara i interneta. Stoga, ovaj odsek vam omogućava da se upoznate sa novim, savremenim marketing metodama koje donose znatno jači uticaj na tržište i, posledično, višestruko veći profit.

Ako ste zainteresovani da direktno doprinesete profitu preduzeća i istovremeno steknete stručnost u jednoj od najdinamičnijih i najbrže rastućih poslovnih oblasti, ovaj odsek predstavlja idealan izbor za vas. Opremljeni stečenim znanjima, bićete spremni da se suočite sa izazovima modernog marketinga i efikasno odgovorite na promenljive potrebe tržišta.

Marketing je vaša strast? Pogledajte naš jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnje školovanje u marketingu u Nišu?

Za prijavu na BusinessAcademy, potrebno je da ispunite prijavu koja se nalazi na ovom linku ili nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11/40-11-210 ili +381 0(11) 78-56-110. Nakon što se prijavite, bićete pozvani na razgovor sa našim savetnikom za upis. Tokom tog razgovora, naš savetnik će tražiti od vas relevantne informacije o vašem profesionalnom iskustvu i ciljevima za dalji napredak.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku proces upisa, a budući da imamo ograničen broj raspoloživih mesta, preporučujemo da se prijavite što pre kako biste ostvarili povoljnije cene školovanja. Naša akademija ceni predane i motivisane polaznike koji žele da unaprede svoja znanja i veštine, stoga savetujemo da ne odlažete prijavu i iskoristite ovu priliku za početak vašeg obrazovanja kod nas već danas.

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»