Započnite karijeru HR menadžera od nule

Kursevi marketinga u Kragujevcu

Za polaznike iz Kragujevca koji teže uspešnoj karijeri u dinamičnom poslovnom svetu, BusinessAcademy kursevi marketinga predstavljaju idealnu priliku! Ovi kursevi su ključni za sticanje relevantnog obrazovanja u marketingu koje može voditi ka visoko plaćenim pozicijama, a sve to bez potrebe da napustite Kragujevac.

Naši programi obrazovanja, uključujući kurseve marketinga, nude vam priliku da steknete prestižne sertifikate od poznatih međunarodnih organizacija kao što su International Project Management Association (IPMA), Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI) i International Qualifications Network (IQN), čime ćete unaprediti svoje znanje i kvalifikacije za vrhunske poslove.

Kao akreditovana obrazovna institucija, BusinessAcademy pruža visokokvalitetne kurseve iz oblasti marketinga za polaznike iz Kragujevca. Naši jednogodišnji programi obrazovanja su usklađeni sa standardima pet vodećih svetskih univerziteta, zahvaljujući saradnji sa univerzitetskim telom Cambridge Assessment International Education.

Naši kursevi marketinga se odlikuju personalizovanim pristupom učenju, prilagođenim individualnim potrebama svakog polaznika, omogućavajući im da uče u svom ritmu i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača. Ovo osigurava da svaki polaznik stekne znanja i veštine neophodne za uspeh u svetu marketinga.

Nastavu možete pratiti online, sa bilo koje lokacije!

BusinessAcademy vam pruža izvanrednu priliku da kroz našu Distance Learning platformu steknete obimna znanja i profesionalna priznanja, sve to online i u vreme koje vama najviše odgovara. Bez obzira na to da li se nalazite u udobnosti svog doma u Kragujevcu, uživate u atmosferi kafića na Trgu Jovana Ristića ili se opuštate u Velikom parku, sve što vam je potrebno za pristup našem obrazovnom materijalu jesu laptop i internet konekcija. Naš program učenja na daljinu pruža isti nivo kvaliteta obrazovanja kao tradicionalne učionice, sa stručnim znanjem i međunarodno priznatim zvanjima cenjenim širom sveta.

Na BusinessAcademy, nudimo vam pristup naprednoj e-Learning platformi koja sadrži bogat izbor obrazovnih resursa, uključujući audio i video materijale, interaktivna predavanja i raznovrsne materijale za učenje.

Naši iskusni predavači su uvek spremni da vam pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja, osiguravajući da vaše iskustvo učenja bude produktivno i uspešno. Platforma je dostupna u svakom trenutku, 24 sata dnevno, što vam omogućava da učite prema sopstvenom rasporedu i potrebama, pružajući vam fleksibilnost koja je veoma poželjna za uspešno usvajanje znanja.

Neophodna znanja iz marketinga možete steći na našem jednogodišnjem programu

Ako ste motivisani da unapredite svoje veštine i znanje u dinamičnom svetu marketinga, naš obrazovni program je savršen za vas.

Ovaj program osmišljen je tako da vam pruži temeljito razumevanje marketinga, kombinujući teorijske i praktične aspekte kako biste postali efikasan stručnjak u ovoj oblasti. Kroz naš program, naučićete kako da efektivno upravljate profitabilnošću preduzeća, koristeći najsavremenije marketinške strategije i alate.

Marketing i marketing menadžment

Na programu Marketing i marketing menadžment, stičete ključna znanja i veštine potrebne za privlačenje i zadržavanje kupaca, što je suštinski važno za povećanje profita preduzeća. Ovaj program vam pruža sveobuhvatno razumevanje potreba i ponašanja kupaca i tržišta, omogućavajući vam da efikasno kreirate i prilagođavate proizvode i usluge u skladu sa relevantnim zahtevima.

Takođe, naučićete kako da efektivno komunicirate sa tržištem, koristeći različite marketinške strategije i alate za prenošenje poruka, privlačenje pažnje i pružanje vrednosti klijentima. Ovaj program je idealan izbor za one koji žele da se specijalizuju u jednoj od najdinamičnijih i najvažnijih oblasti poslovanja, zarad direktnog doprinosa profitu preduzeća.

Marketing je vaša strast? Pogledajte naš jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnje školovanje u marketingu u Kragujevcu?

Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru, možete se prijaviti putem online prijave koja se nalazi na ovom linku ili pozivanjem našeg broja telefona +381 (0)11/40-11-210. Naš stručni savetnik za upis će vam se javiti kako bi vam pomogao u procesu prijave i pružio vam sve neophodne informacije i dokumentaciju.

Letnji upisni rok je u toku, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Naš proces prijave je u toku, a zbog ograničenog broja raspoloživih mesta, savetujemo vam da se prijavite što pre kako biste iskoristili povoljne cene školovanja. Na našoj akademiji cenimo posvećene i motivisane polaznike koji žele da unaprede svoje znanje i veštine, stoga vas podstičemo da ne odugovlačite s prijavom i da iskoristite ovu priliku za započinjanje obrazovanja kod nas što je pre moguće!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 31.7.2024.**
Smer Cena* 12
rata
15
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2089 183 155 2500 Popunjeno 60% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1804 158 134 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1804 158 134 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1804 158 134 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1804 158 134 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1804 158 134 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1329 117 99 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1804 158 134 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1804 158 134 2000 Popunjeno 55% mesta!
Odnosi s javnošću 1804 158 134 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1804 158 134 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2089 183 155 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1804 158 134 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»