Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Kursevi marketinga u Beogradu

Ukoliko težite ostvarenju uspešne karijere u današnjem zahtevnom poslovnom okruženju, kursevi marketinga u Beogradu na BusinessAcademy predstavljaju vrhunski izbor. Sticanje relevantnog obrazovanja koje vam omogućava kvalifikacije za visoko plaćene radne pozicije ključno je za vašu budućnost!

BusinessAcademy vam omogućava sticanje međunarodno priznatih sertifikata nakon uspešno završenog obrazovanja, čime se otvara put ka ostvarenju karijere o kojoj ste oduvek sanjali.

Završetkom našeg jednogodišnjeg školovanja za marketing imate mogućnost sticanja prestižnih sertifikata koje izdaju renomirane organizacije kao što su Univerzitet u Kembridžu, HR Certification Institute (HRCI), International Qualifications Network (IQN) i International Project Management Association (IPMA).

BusinessAcademy, kao ovlašćeni partner Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, pruža obuku u skladu sa visokim standardima učenja na daljinu koji se primenjuju na pet vodećih svetskih univerziteta. Personalizovani pristup učenju je istaknuta karakteristika naših kurseva marketinga. Naši kursevi su pažljivo dizajnirani kako bi zadovoljili individualne potrebe svakog učenika, omogućavajući im da uče svojim tempom i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih predavača.

Kursevi marketinga u učionici ili izvan nje

BusinessAcademy omogućava efikasno sticanje sveobuhvatnih znanja putem svoje Distance Learning platforme za učenje na daljinu, što znači da fizičko prisustvo na predavanjima nije obavezno. Naša platforma vam omogućava da steknete stručna zvanja i međunarodno priznate sertifikate putem onlajn-obrazovanja. Možete se posvetiti učenju kada vama najviše odgovara, bilo to iz udobnosti svog doma, u tihoj atmosferi nekog kafića u Knez Mihailovoj ili nakon šopinga u Ušće Shopping Centeru.

Sve što vam je potrebno jesu laptop i internet konekcija! Naša Distance Learning platforma vam omogućava da steknete isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili u učionici, s obzirom na to da naše visoko stručno znanje i priznata zvanja imaju globalno priznanje.

Tokom školovanja na BusinessAcademy pristupate raznovrsnim audio i video snimcima, interaktivnim predavanjima i materijalima za učenje putem naše napredne e-Learning platforme za učenje na daljinu, koja je dostupna 24 sata dnevno. Ukoliko naiđete na poteškoće tokom učenja, naši iskusni profesori su tu da vam pruže pomoć i reše sve nedoumice, osiguravajući da vaše iskustvo školovanja bude što uspešnije i produktivnije.

BusinessAcademy vam pruža mogućnost tradicionalnog pristupa učenju ako vam to više odgovara. Naše moderne BusinessAcademy prostorije (Beograđanka, ulaz iz Kralja Milana) obuhvataju prostrane sale i učionice koje zadovoljavaju najviše standarde.

Kursevi marketinga su grupisani u jednogodišnji program

Ukoliko želite da ostvarite direktni uticaj na profitabilnost preduzeća i steknete stručnost u jednoj od najdinamičnijih poslovnih oblasti, naš marketing program školovanja je idealan izbor za Vas.

Marketing i marketing menadžment

Na odseku Marketing i marketing menadžment tokom svog školovanja stičete znanja i veštine koji vam omogućavaju da razumete potrebe i želje kupaca, da povežete ta saznanja sa kreiranjem adekvatnih proizvoda, usluga i ponuda, kao i da odaberete najefikasnije načine za komunikaciju, privlačenje pažnje i pružanje stvarne vrednosti klijentima.

Nakon završetka obuke bićete osposobljeni da efikasno upravljate marketinškim aktivnostima, bez obzira na veličinu budžeta. Bez obzira na to da li radite sa minimalnim sredstvima ili upravljate kampanjama čiji se budžet meri milionima evra, moći ćete da osigurate snažan priliv novca i povećanje broja klijenata za svoje preduzeće.

Marketing je vaša strast? Pogledajte naš jednogodišnji program Marketing i marketing menadžment.

Ovde možete pogledati kompletan plan nastave ovog programa.

Kako upisati jednogodišnje školovanje iz marketinga u Beogradu

Molimo vas da najpre popunite i dostavite svoju prijavu putem ovog linka ili kontaktirate s nama na telefonski na broj +381 (0)11/78-56-110 (Beograd). Nakon prijave, uslediće razgovor sa našim savetnikom za upis, gde ćemo detaljno razmotriti vašu profesionalnu poziciju i ambicije za napredak na osnovu informacija koje budete dali tokom razgovora sa savetnikom.

Letnji upisni rok je otvoren, a cene upisa se uskoro povećavaju!

Trenutno je u toku upisni rok sa ograničenim brojem mesta. Iskoristite priliku i upišite se što pre kako biste mogli da koristite povoljnije cene školovanja koje nudimo. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Ne čekajte, upišite se već danas i osigurajte svoje mesto!

 BusinessAcademy Cena za prijave do 30.6.2024.**
Smer Cena* 12
rata
16
rata
Puna cena Tradicionalno/Online 
Cambridge poslovni program 2049 179 145 2500 Popunjeno 55% mesta!
Strategijski i operativni menadžment 1749 154 125 1950 Upis u toku
Menadžment ljudskih resursa 1749 154 125 2150 Upis u toku
Preduzetništvo 1749 154 125 2200 Upis u toku
Marketing i marketing menadžment 1749 154 125 2000 Najtraženiji smer ovog meseca.
Prodaja i menadžment prodaje 1749 154 125 1950 Upis u toku
Poslovna administracija 1249 112 91 1450 Upis u toku
Finansijski menadžment 1749 154 125 2150 Upis u toku
Menadžment projekata 1749 154 125 2000 Popunjeno 50% mesta!
Odnosi s javnošću 1749 154 125 2150 Upis u toku
Investicioni menadžment i
berzansko poslovanje
1749 154 125 2200 Upis u toku
Međunarodno poslovanje 2049 179 145 2400 Upis u toku
Menadžment prometa nepokretnosti 1749 154 125 1950 Upis u toku

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene navedene su u evrima.
**Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se ukupna školarina za tradicionalne polaznike uvećava za 50 evra.
Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodicaAko se upišete u ovom upisnom roku, dobijate i dodatni paket 6-omesečne obuke za web dizajn vredan 475 evra, bez naplate. Za više informacija pozovite 011/4011-210.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite!

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Vrednost Cambridge školovanja i sertifikata koju stičete na kraju godine spremni smo da dokažemo na najsmeliji način – preuzimanjem plaćanja dela školarine, dok god se Vi ne zaposlite.

Toliko smo sigurni u Vašu veštinu, znanje i sigurnost koje ćete steći za godinu dana da sa lakoćom možemo ponuditi plaćanje 80% iznosa školarine na veliki broj rata. Ostalih 20% platićete tek kada se zaposlite. A ni tada ne plaćate odjednom, nego u mesečnim ratama. Na taj način želimo da vas nagradimo za sav trud i vreme koje ste posvetili školovanju.

4 uslova koje treba da ispunite da biste obezbedili ove posebne beneficije u vezi sa plaćanjem su:

 • da ste nezaposleni,
 • da posedujete III ili viši stepen stručne spreme,
 • da imate minimum početni nivo znanja rada na računaru,
 • da potpišete Ugovor o plaćanju dela školarine nakon trenutka zaposlenja (ugovor dobijate od nas).

Šta se dobija u paketu školovanja?

Pogledajte šta je sve uračunato u cenu školovanja na BusinessAcademy. Kliknite ovde.

U cenu školovanja BusinessAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama BusinessAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • polaganje ispita po programu međunarodnih kvalifikacija u zavisnosti od upisanog odseka/smera;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • online servis, dostupan polaznicima 24h/7 dana u nedelji;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke BusinessAcademy;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • sertifikat BusinessAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji BusinessAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podrška LINK Business Incubatora u realizaciji inovatinih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju tokom školovanja.

 

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde!

Upis na BusinessAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na BusinessAcademy »»»