Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Teorija Web Dizajna

Zanima vas ovaj kurs? Neki od BusinessAcademy programa na kojima ga možete pohađati su: Marketing i marketing menadžment.

Opis kursa  

Kurs se bavi kratkim istorijskim razvojem interneta i web sajtova. On detaljnije objašnjava razliku između printa i web dizajna. Opisuje elemente web dizajna i njhovu primenu na sajtu. Polaznici će razumeti na koji način se mogu razviti ideje za sam projekat putem moodboarda. Polaznicima će u kursu biti objašnjena pravila web dizajna od teksta i grafike na sajtu preko rasporeda osnovnih elemenata na sajtu.    

Cilj kursa 

Cilj ovog kursa je da se polaznici upoznaju sa razvojem web dizajna od same pojave interneta i načina na koji se web dizajn tada gradio. Polaznici će povezati kako je došlo do novih i modernijih pristupa web dizajnu sve do današnje upotrebe sajta i njenog trenutnog stadijuma. Naučiće elemente web dizajna i pravila primene tih elemenata. Polaznici će razumeti kako funkcioniše tipografija na webu i razliku između dizajna za print i web. Ovaj kurs će im bolje približiti i pojasniti zašto je značajan responsive dizajn i kako prilagođavanje sajta različitim veličinama ekrana utiče na uspešnost sajta da privuče nove korisnike. Naučiće kako treba prezentovati sajt klijentu i koji web domeni i hostinzi su odgovarajući njihovom sajtu. A pored svega ovoga će bolje razumeti komunikaciju između klijenta i dizajnera.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se