UPIS U GENERACIJU 2024/25. JE POČEO!

Seminar - Coaching i mentorski rad

Kada se teži postizanju visokih rezultata u poslovnom svetu, coaching i mentorski rad predstavljaju važne komponente koje mogu znatno uticati na motivaciju, zadovoljstvo i uspeh zaposlenih. U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju sposobnost da se razviju veštine coachinga i mentorskog rada postaje sve važnija. Seminar „Coaching i mentorski rad” pruža vam jedinstvenu priliku da ovladate ovim veštinama i ostvarite bolje rezultate u svom profesionalnom životu

Ko je vaš vodič kroz seminar?

Naš vodič kroz ovaj seminar je Snežana Videnović, iskusna HR direktorka kompanije Dunav osiguranje a. d. o. Snežana Videnović je stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ljudskih resursa na pozicijama HR menadžera, HR Business partnera i HR direktora u međunarodnim i lokalnim kompanijama kao što su Mobtel, Telenor i Dunav osiguranje.
Takođe, ona je sertifikovani coach poznate „Academy of Executive Coaching” u Londonu, sa brojnim akreditacijama od relevantnih međunarodnih organizacija. Snežana Videnović je takođe ekspert za korišćenje psihometričkog sistema za analizu ličnosti Thomas International. Njeno bogato profesionalno iskustvo i stručnost garantuju kvalitetno vođenje seminara.
Šta ćete naučiti na seminaru?

Seminar „Coaching i mentorski rad” pruža vam priliku da otkrijete najbitnije osobine dobrog mentora i saznate kako ih možete razvijati. Razmotrićemo važnost komunikacijskih veština i njihov uticaj na uspešno vođenje i mentorstvo. Osim toga, shvatićete zašto je mentorstvo važno za uspešno poslovanje i kako se može integrisati u različite organizacione strukture.
Osobine dobrog mentora

Na seminaru ćete saznati koje osobine čine mentora efikasnim. Naučićete da budete svestrani i prilagodljivi u rešavanju izazova koje mentorstvo donosi. Saznaćete kako možete primeniti mentorstvo kroz dva različita pristupa: kao pomagač ili kao osoba koja deli svoje znanje. Razgovaraćemo o tome kako se može efikasno usmeriti i podržati razvoj zaposlenih.

Ključne komunikacijske veštine

Komunikacija je srž coachinga i mentorskog rada. Seminar će vas provesti kroz potrebne komunikacijske veštine koje su od suštinskog značaja za uspešno vođenje i mentorstvo. To uključuje sposobnost iskrenog davanja povratnih informacija, razumevanje potreba i perspektiva drugih, izgradnju poverenja, toplinu i srdačnost u komunikaciji, iskrenost i slobodu izražavanja drugačijeg mišljenja.

Mentorstvo vs. vođenje karijere

Na seminaru ćete uvideti jasnu razliku između mentorstva i vođenja karijere. Razumećete kako oba pojma imaju nezaobilaznu ulogu u profesionalnom razvoju, ali imaju različite ciljeve i pristupe. Dok se mentorstvo fokusira na podršku pojedincu i razvoj pojedinca, vođenje karijere obuhvata upravljanje karijerom u organizaciji.

Različiti vidovi komunikacije

Seminar će vas uputiti i u različite oblike komunikacije, uključujući verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Shvatićete kako reči, ton glasa, izrazi lica i govor tela mogu uticati na efikasnost komunikacije i razumevanje među ljudima. Razgovaraćemo o tome kako se može interpretirati neverbalna komunikacija i kako je treba koristiti u coachingu i mentorskom radu.

Zašto treba da prisustvujete seminaru?

Učestvovanjem na seminaru „Coaching i mentorski rad” stičete najpotrebnije veštine koje će vam pomoći da postignete željene rezultate u poslovanju i da bolje razumete dinamiku međuljudskih odnosa u radnom okruženju. Naučićete kako da budete bolji lideri, mentori i saradnici, što će podsticajno uticati na vašu karijeru i organizaciju u kojoj radite.

Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku za lični i profesionalni razvoj. Prijavite se odmah za seminar „Coaching i mentorski rad” i krenite putem uspeha u poslovanju. Razvijajte svoje veštine i postanite lider koji inspiriše i podržava svoje kolege ma putu ka izvanrednim rezultatima.

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Šta je biznis plan? Seminar - Poslovna komunikacija
7 strategija koje će vam pomoći da se napravi dobra prezentacija Kako razviti kreativnost i podstaći maštu
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Menadžment ljudskih resursa.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.