BusinessAcademy je pravi izbor za unapređenje vaše karijere. Prijavite se!

Seminar - Adaptivno liderstvo

Adaptivno liderstvo daje poseban osvrt na upravljanje organizacijama, i promoviše proaktivno donošenje odluka u skladu sa promenama u organizaciji. Na seminaru ćete imati priliku da saznate sve o teoriji i poreklu adaptivnog liderstva, metodama upotrebe adaptivnog liderstva, kao i njegovu ulogu u rešavanju konflikata i upravljanju promenama. Deo predavanja će biti posvećen i izazovima i opasnostima liderstva. Predavač će sa prisutnima na seminaru uraditi i kratku vežbu na kojoj ćemo zajedno otkriti kakav bi trebalo da bude lider.

Seminar Adaptivno liderstvo vodiće Boško Nektarijević, stručnjak u oblasti liderstva, komunikacije, lobiranja i projektnog menadžementa. Boško Nektarijević je osnovne studije iz oblasti marketinga i finansija završio na IFAM Business School u Parizu, dok je MBA stekao na Briselskom univerzitetu, na Solvay Business School. Svoje usavršavanje je krunisao na Harvardskom univerzitetu, na John F. Kennedy School of Government. Kao ekspert i menadžer radio je na projektima za Evropski parlament, Vladu Srbije, Evropsku komisiju, Evropsku Banku za Rekonstrukciju i Razvoj. Boško Nektarijević trenutno radi kao izvršni direktor u EU ACCESS, kompaniji koja se bavi konsaltingom, monitoringom i prikupljanjem novčanih sredstava za organizacije sa zapadnog Balkana.

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Seminar - Kako su brendovi postali ikone savremenog društva Final Notice/Ultimatum
Odbacite loše radne navike Holiday Greetings
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.