Upisni rok je počeo

Seminar - Adaptivno liderstvo

Adaptivno liderstvo daje poseban osvrt na upravljanje organizacijama, i promoviše proaktivno donošenje odluka u skladu sa promenama u organizaciji. Na seminaru ćete imati priliku da saznate sve o teoriji i poreklu adaptivnog liderstva, metodama upotrebe adaptivnog liderstva, kao i njegovu ulogu u rešavanju konflikata i upravljanju promenama. Deo predavanja će biti posvećen i izazovima i opasnostima liderstva. Predavač će sa prisutnima na seminaru uraditi i kratku vežbu na kojoj ćemo zajedno otkriti kakav bi trebalo da bude lider.

Seminar Adaptivno liderstvo vodiće Boško Nektarijević, stručnjak u oblasti liderstva, komunikacije, lobiranja i projektnog menadžementa. Boško Nektarijević je osnovne studije iz oblasti marketinga i finansija završio na IFAM Business School u Parizu, dok je MBA stekao na Briselskom univerzitetu, na Solvay Business School. Svoje usavršavanje je krunisao na Harvardskom univerzitetu, na John F. Kennedy School of Government. Kao ekspert i menadžer radio je na projektima za Evropski parlament, Vladu Srbije, Evropsku komisiju, Evropsku Banku za Rekonstrukciju i Razvoj. Boško Nektarijević trenutno radi kao izvršni direktor u EU ACCESS, kompaniji koja se bavi konsaltingom, monitoringom i prikupljanjem novčanih sredstava za organizacije sa zapadnog Balkana.

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Kako rešiti žalbe kupaca? Notification Letter
Šta ne treba da radite na radnom mestu? Compliment to Employee for Work

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.