Stekni najcenjeniji poslovni sertifikat!

Šta je baza znanja i zašto vam je potrebna?

Prodaja

7 strategija za formiranje cene proizvoda

https://www.biznis-akademija.com/7-strategija-formiranja-cene-proizvoda Od cene proizvoda umnogome zavisi da li ćete uspešno prodati proizvod na tržištu. Saznajte koje se strategije koriste za formiranje cene proizvoda.

Kako da upravljate ključnim kupcima?

https://www.biznis-akademija.com/kako-da-upravljate-kljucnim-kupcima Ključni kupci vam kratkoročno i dugoročno omogućuju da planirate ostvarenje prodajnih rezultata. Oni svojim značajem zahtevaju poseban tretman.

Kako se održava kvalitetna komunikacija sa kupcima

https://www.biznis-akademija.com/odrzavanje-kvalitetne-komunikacije-sa-kupcima Redovna i kvalitetna komunikacija sa kupcima čuva međusobno poverenje. Saznajte kako da učvrstite odnos sa kupcem i povećate njegovu lojalnost.

7 najvećih grešaka koje treba izbeći u procesu prodaje

https://www.biznis-akademija.com/7-najvecih-gresaka-u-prodaji Saznajte više koje su to najčešće greške u prodaji i šta treba da radite kako bi proces prodaje bio što uspešniji.

Kako rešiti žalbe kupaca?

https://www.biznis-akademija.com/kako-se-nositi-sa-primedbama-kupaca Mnogi prodavci primedbu doživljavaju kao veliki problem. Saznajte zbog čega se kupci najčešče žale i kako na najbolji način rešiti žalbe kupaca.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.