Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Seminar - Efikasno delegiranje

Delegiranje nije prebacivanje dosadnog posla na svog saradnika, ali uvek stoji pitanje: “Šta je čiji posao?”. Mnogobrojne su prednosti delegiranja, ne samo za organizaciju, već i za menadžere, zaposlene i spoljne saradnike. Ipak, mnogi vlasnici i menadžeri firmi nerado prepuštaju deo obaveza drugima, ali i mnogi zaposleni se suprostavljaju ovom metodu.

Na seminaru Efektivno delegiranje, predavač Sandra Savanović pokazuje kako da uspešno delegirate, zašto je delegiranje značajno za organizaciju i ukazuje na vezu sa efikasnošću i optimizacijom vremena. Kroz primere delegiranja u malim firmama koje broje do 30 zaposlenih ona ukazuje na pozitivne i negativne primere delegiranja i načine da se oni postignu, odnosno spreče.

Predavač na seminaru je Sandra Savanović, ekonomista po obrazovanju. Završila je postdiplomske studije iz Upravljanja procesima tranzicije i rekonstrukcije, kao i specijalističke studije iz Upravljanja procesima inovacija u MSP. Sertifikovan je NLP Business Practitioner. Međunarodni je trener, trener trenera i choach po CEFE metodologiji.

Trenutno obavlja funkciju Predsednika CEFE Srbija.

U poslednjih 10 godina radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj. U oblasti treninga, razvila preko 20 trening programa, napisala, prevela i/ili uredila veći broj priručnika iz oblasti razvoja MSP, turizma i rada lokalnih samouprava. Prosečno godišnje održi oko 1.000 trening sati. Radi u zemlji i regionu i drži treninge na srpskom i engleskom jeziku.

U oblasti konsaltinga, radila u preko 100 opština i sa preko 500 preduzeća i 2.000 preduzetnika u zemlji i regionu na projektima koje su podržavali vodeći donatori kao što su: Svetska banka, UNDP, GTZ, Evropska komisija itd. 

Pogledaj sve tekstove u Bazi znanja » Pogledaj tekstove u ovoj kategoriji »
Možda bi Vas ovi članci interesovali
Dialogue With a Salesman Memo 2
Karakteristike uspešnog tima i značaj timskog rada Kako vam Cloud tehnologija pomaže da efektno (i timski) izvršavate ključne poslove
Interesuje vas ova oblast? Postanite i vi stručnjak pohađanjem BusinessAcademy programa: Marketing i marketing menadžment.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.