Započnite karijeru HR menadžera od nule

Veštine savetovanja, koučinga i treninga

Opis programa

Veštine savetovanja i usmeravanja rada saradnika predstavljaju veoma značajne veštine uspešnih ljudi. Savetovanje podrazumeva objektivnost, kompetenciju, ali i niz veština koje je potrebno usvojiti kako bi se dao i primio pravi savet. Sa druge strane, trening i koučing su veštine prenosa znanja i veština na druge osobe koje prave snažan uticaj na njihov lični i profesionalni razvoj.

U okviru ovog dela programa imaćete priliku da naučite kako da dostignete veštine savetnika i trenera i kako da svoje znanje adekvatno i na pravi način prenesete drugima.

Cilj programa

Usvajanje neophodnih veština dobrog savetnika (konsultanta), trenera i kouča, kroz praktične primere i simulacije.

Trening 

Na ovom treningu se, kroz praktične primere i korake u sprovođenju, usvajaju veštine dobrog savetnika (konsultanta), trenera i kouča.

Radionica

Na radionici će se odvijati poslovne simulacije, koje će za cilj imati primenu stečenih veština u praksi. Imaćete priliku da se oprobate kao neko ko će biti u ulozi konsultanta, ali i u ulozi onih koji će trenirati i usmeravati rad drugih.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se