Započnite karijeru HR menadžera od nule

Prosuđivanje i analitičko-istraživačke veštine

Opis programa 

Od načina na koji prosuđujemo da li je nešto ispravno ili ne, i od toga koliko se pažljivo i analitički bavimo poslom koji obavljamo, u mnogome zavisi da li će rezultat biti ispravan, upotrebljiv i prihvatljiv. U moru podataka koji su nam dostupni često ne možemo da odvojimo važno od nevažnog, a to, po pravilu, rezultira nepovoljnim ishodom našeg rada.

U okviru ovog dela programa imaćete priliku da usvojite tehnike dobrog i objektivnog prosuđivanja, do koga ćete doći pravilnim analitičko-istraživačkim radom.

Cilj programa

Savladavanje osnovnih znanja i upotreba veština u vezi sa prosuđivanjem, analitičkim načinom posmatranja podataka i događaja oko sebe i stvaranje adekvatne istraživačke baze, koja će sve te podatke selektovati u informacije upotrebljive za dalji neometani rad. 

Trening

U sklopu edukativnog dela programa obavlja se trening na kojem se praktično primenjuju tehnike koje će dovesti do usvajanja veština neophodnih za analitičko istraživački pristup u radu i pravilno prosuđivanje.

Radionica 

Na radionici će se odvijati poslovne simulacije, koje će u realnim okolnostima polaznike dovoditi u situacije koje će zahtevati primenu tehnika za pravilno prosuđivanje i primenu analitičko-istraživačkih veština.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se