SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA ODLIČNO PLAĆEN POSAO!

Priznatost Cambridge sertifikata - Ajvi liga

Cambridge sertifikati spadaju u najcenjenije na svetu, a u prilog tome ide činjenica da ih svi univerziteti Ajvi Lige priznaju i uzimaju kao značajnu kvalifikaciju prilikom upisa novih studenata. Ova sertifikacija omogućava profesionalni i lični razvoj u brojnim oblastima: ekonomija, umetnost i dizajn, engleski jezik, poslovne veštine, računovodstvo, preduzetništvo...


Osam najprestižnijih univerziteta u SAD

Ajvi Liga (Ivy League) predstavlja spoj osam najprestižnijih univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država u koje spadaju: Braun univerzitet, Kolumbija univerzitet, Kornel univerzitet, Dartmut koledž, Harvard univerzitet, Prinston univerzitet, Pensilvanijski univerzitet i Jejl univerzitet. Termin Ajvi Liga takođe ima i metaforičko značenje kojim se želi istaći akademska izvrsnost, veoma stroga selekcija pri upisu, kao i društveni elitizam.

Kolumbija univerzitet, koji se nalazi u centru Menhetna, svake godine je domaćin dodele Pulicerove nagrade. To je institucija koja je dala više laureata Nobelove nagrade nego bilo koja druga na svetu, čak 25 oskarovaca, 20 milijardera i 3 američka predsednika.

Univerziteti Jejl, Prinston i Harvard, poznati pod nazivom “Velika trojka” (The Big Three), najpoznatiji su i najprestižniji univerziteti u SAD. Prema statistikama, tek 8% prijavljenih studenata bude primljeno na ove univerzitete.


U rangu sa najboljima

Poznato je da univerziteti Ajvi Lige u svoje redove primaju samo najbolje. Braneći svoju tradiciju i kvalitet znanja koja studenti po završetku dobijaju, ovi univerziteti postavljaju veoma visoke kriterijume i standarde koje budući studenti moraju da ispune kako bi im se pridružili.

Zato je veoma značajna činjenica da su Cambridge sertifikati u ovim prestižnim krugovima izuzetno cenjeni i jedan od bitnih faktora prilikom odabira i odluke o upisu novih studenata.

Bez obzira da li želite da nastavite sa školovanjem, odmah počnete da radite ili se usavršite na određenom polju, Cambridge International A&AS level Business Studies sertifikati će vam u tome pomoći. Znanje koje dobijate pružiće vam prohodnost na mnogim domaćim i svetskim univerzitetima, a u istom i obezbediti prednost pri zapošljavanju.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se