Upiši BusinessAcademy i stekni neophodno iskustvo još tokom školovanja

Šta je baza znanja i zašto vam je potrebna?

Menadžment ljudskih resursa

Osobine dobrog radnika

https://www.biznis-akademija.com/osobine-izvrsnog-radnika Pročitajte više ukoliko vas zanima koje su to osobine dobrog radnika i kvaliteti koje je potrebno da posedujete kako biste se izdvojili na poslu.

Selekcija kandidata i njihov razvoj - menadžerske pozicije

https://www.biznis-akademija.com/selekcija-i-razvoj-kandidata-za-menadzerske-pozicije Kako regrutovati pravu osobu za posao menadžera? Pročitajte kako se vrši selekcija kandidata kada su u pitanju najviše menadžerske pozicije.

Upravljanje ljudskim potencijalima

https://www.biznis-akademija.com/it-i-know-how IT tehnologije nude know-how rešenja koja olakšavaju upravljanje ljudskim potencijalima. Na taj način olakšano je praćenje napredovanja zaposlenih.

Koliko se isplati ulaganje u znanje?

https://www.biznis-akademija.com/isplati-li-se-ulagati-u-znanje Pročitajte zašto je ulaganje u znanje najbitniji element razvojne politike jedne zemlje i kako da se obezbedi dobra strategija obrazovanja zaposlenih.

Analiza kadrova

https://www.biznis-akademija.com/analiza-kadrova Pročitajte detaljnije ako vas zanima šta je i kako se radi analiza kadrova kao i koje su osnovne komponente analize radnog kolektiva.

Regrutovanje kadrova - temelj uspešnog poslovanja

https://www.biznis-akademija.com/proces-pribavljanja-kadrova-temelj-uspesnog-poslovanja Kako su kadrovske performanse presudne u ukupnim performansama jedne organizacije saznajte više o tome kako se vrši uspešno regrutovanje kadrova.

Ocenjivanje zaposlenih i njihovih performansi kao preduslov kvaliteta

https://www.biznis-akademija.com/procena-performansi-kao-preduslov-kvaliteta Pročitajte više o tome kako se vrši ocenjivanje zaposlenih kako bi se odredio doprinos svakog zaposlenog ostvarenju cilja kompanije.

Motivacija zaposlenih - 6 strategija za motivisanje radnika

https://www.biznis-akademija.com/6-strategija-da-motivisete-i-zadrzite-najbolje-zaposlene Motivacija zaposlenih ima ogroman uticaj na Vaš uspeh i prihode. Pogledajte koje su to strategije koje možete koristiti za motivisanje zaposlenih.

Pitanja na razgovoru za posao koja treba da postavite kandidatu

https://www.biznis-akademija.com/pitanja-koja-treba-da-postavite-kandidatu-na-intervjuu-za-posao Pitanja na razgovoru za posao koja ćete postaviti kandidatima za posao odnosiće se na radno iskustvo, karakteristike ličnosti, planove i ambicije.

Motivacija, učinak i nagrađivanje zaposlenih

https://www.biznis-akademija.com/motivacija-ucinak-i-nagradjivanje-zaposlenih Pročitajte na koje sve načine možete da obezbedite nagrađivanje zaposlenih kako bi se povećala njihova motivacija.

Kako se daje dobra povratna informacija na poslu

https://www.biznis-akademija.com/davanje-povratne-informacije-na-poslu Kako se daje dobra povratna informacija? Pročitajte savete koji vam mogu pomoći u razvijanju veština davanja povratne informacije.

5 tehnika za upravljanje stresom

https://www.biznis-akademija.com/5-tehnika-za-upravljanje-stresom Pogledajte koje su to tehnike i strategije za upravljanje stresom koje ce vam pomoci u svakodnevnim izazovnim situacijama.

6 izvora stresa na poslu

https://www.biznis-akademija.com/6-izvora-stresa-na-poslu Da li i vas muči stres na poslu? Pogledajte koji su to najčešći izvori stresa sa kojima se suočavaju ljudski resursi.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.