Put do vrha pičinje jednim korakom. Prijavite se!

Počnite sa obogaćivanjem

Prva stvar koju treba da uradite je da donesete odluku da svoje finansije stavljate pod kontrolu.

 

Pre nekoliko godina, George Classon je napisao knjigu "Najbogatiji čovek u Vavilonu'. To je klasik o finansijskom uspehu, a ono što Classon kaže u knjizi jeste da ključ da se postane bogat je da prvo samom sebi platite. Uzmite 10 procenata od svoje zarade, od svog prihoda svakog meseca i ostavite na stranu. Naučite da živite sa 90% ili manje od svog prihoda. Prva stvar koju radite ustvari je da počnete da štedite svoj novac.

 

Evo dveju stvari koje možete odmah da počnete kako biste bili na putu do ličnog bogaćenja:

  • Odlučite danas da ćete početi sa štednjom novca malo po malo. Postavite cilj da ćete štedeti 10% od svoje zarade, staviti ih sa strane i nikad ih ne dirati. Ovo će Vam promeniti život.
  • Odmah registrujte svoj biznis. Otvorite račun u banci, nabavite poslovne vizit karte i zaglavlja pisma i stvorite korporativni entitet pod kojim možete poslovati. Vaše poslovne prilike će se pojaviti mnogo ranije nego što Vi mislite. Ukoliko ih gradite pojaviće se.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se