Započnite karijeru HR menadžera od nule

Logičko/kreativno/kritičko mišljenje

Opis programa

Jedna od najčešćih osobina koja se traži od zaposlenih je mogućnost rešavanja neočekivanih problema u poslovnom okruženju, načini snalaženja u poslovnim situacijama kod pogrešnog odlučivanja i nerazumljivih zahteva klijenata.

Na ovoj radionici ćete usvojiti jednu od najčešćih osobina koje se traže od zaposlenih, a to je mogućnost rešavanja neočekivanih problema u poslovnom okruženju, kao i načine snalaženja sa nejasnim zahtevima klijenata.

Cilj programa

Savladavanje osnovnih znanja i upotreba veština logičkog, kreativnog i kritičkog mišljenja za potrebe rešavanja spornih situacija na poslu i povećanje samopouzdanja u obavljanju poslovnih zadataka.

Trening

U sklopu edukativnog dela programa obavlja se trening na kojem se uvežbavaju načini snalaženja u poslovnom okruženju sa nedovoljno informacija i velikom količinom nedovoljnih ili netačnih informacija. 

Radionica

Na radionici će se odvijati poslovne simulacije procenjivanja potreba zahtevnih klijenata i komunikacija sa nadređenima u slučajevima nametanja drugačijih mišljenja.

 

Poslovna veština koja garantuje visoku zaradu

Spremili smo dokument sa opisom i savetima u primeni poslovne veštine koja Vam garantuje visoku zaradu, bez obzira na to čime se bavite. Da preuzmete izveštaj, kliknite ovde.

Donesite odluku: Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se